KORDON KANI VE GÖBEK BAĞI (KORDON DOKUSU) SAKLAMA

birnilruyasi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
240
463
33
Merhaba arkadaşlar 🌸
Aranızda kordon kanı veya göbek bağı(kordon dokusu) saklama işlemi yaptıran var mı? Doğuma az kaldı sayılır kordon bankası ile görüştüm detay aldım sayılır ama gerekli bir şey mi emin olamıyorum. Bilgi sahipleri, doktor veya sağlık çalışanları ya da yaptıranlar varsa bana yardımcı olabilir mi?
 
Biz yaptıracağız. Önden fiyat sabitlemek için kit satın aldık. Maddi durumumuz elverdiği sürece de saklamayı düşünüyoruz
 
Fiyat nasıl bilgi verirmisiniz
Biz Acıbadem hastası olduğumuz için onların aracılığı ile gerçekleştirdik. Famicord group diye geçiyor. Sadece kordon kanı veya sadece doku şeklinde olabileceği gibi hem kordon kanı hem doku saklanabiliyor. Kordon kanı tek kullanım oluyormuş doku daha fazla kullanılırmış. Bu şekilde ilk yıl 14k ama eğer ikisini birden saklayacaksanız 18k. Bu ödemeden sonra yıllık 3,5k veya 4,5k oluyor sakladığınız örneğe göre.
+5 yıl +10 yıl seçenekleri var. Onları da önden ödeyince avantajlı oluyor tabiki.
Fiyat sabitleme için 3k kit parası ödedik. Bunlar mayıstaki fiyatlardı.
 
Back
X