yusrakaya Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2013 43 15 88 İstanbul 26 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yusrakaya #1 arkadaşlar geçenlerde sephora' ya gittim ve reklamlarda gördüğüm jimmy choo'nun flash parfümünü kokladım tam anlamıyla efsane bir parfüm ilk fırsatta almayı düşünüyorum hatta jimmy choo parfümlerinin hepsi gerçekten çok güzel öneririm
arkadaşlar geçenlerde sephora' ya gittim ve reklamlarda gördüğüm jimmy choo'nun flash parfümünü kokladım tam anlamıyla efsane bir parfüm ilk fırsatta almayı düşünüyorum hatta jimmy choo parfümlerinin hepsi gerçekten çok güzel öneririm
VivaLaJuicy KIZIM❤️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2010 33.223 6.468 773 26 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yusrakaya #2 Ben de denemiştim sephorada. Çok da kalıcıydı. Kokusu da güzel fakat farklı bir yanı yok bence.
MLK13 Guru Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2008 25 1 286 27 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yusrakaya #3 yaz aylarında Calvin Klien Beauty ,kış aylarında coco shanel
MLK13 Guru Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2008 25 1 286 27 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yusrakaya #4 Chanel 5 agır bıgı ama bence çok guzel bı kış kokusu
changing Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2011 5.578 53 163 İstanbul 27 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yusrakaya #5 ben de bu aralar jimmy choo düşünüyorum, flash değil de diğer versiyonları daha hoş geldi bana
yusrakaya Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2013 43 15 88 İstanbul 27 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yusrakaya #6 changing .!.: ben de bu aralar jimmy choo düşünüyorum, flash değil de diğer versiyonları daha hoş geldi bana Genişletmek için tıkla... diğer versiyonu gerçekten iyi ben kullanıyorum ve inanılmaz kalıcı
changing .!.: ben de bu aralar jimmy choo düşünüyorum, flash değil de diğer versiyonları daha hoş geldi bana Genişletmek için tıkla... diğer versiyonu gerçekten iyi ben kullanıyorum ve inanılmaz kalıcı
yusrakaya Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2013 43 15 88 İstanbul 27 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yusrakaya #7 sümerler .!.: yaz aylarında Calvin Klien Beauty ,kış aylarında coco shanel Genişletmek için tıkla... coco chanel in mademoıselle i öneririm gerçekten en beğendiğim parfümler arasında
sümerler .!.: yaz aylarında Calvin Klien Beauty ,kış aylarında coco shanel Genişletmek için tıkla... coco chanel in mademoıselle i öneririm gerçekten en beğendiğim parfümler arasında
yusrakaya Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2013 43 15 88 İstanbul 27 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yusrakaya #8 sümerler .!.: yaz aylarında Calvin Klien Beauty ,kış aylarında coco shanel Genişletmek için tıkla... coco chanel in mademoıselle i öneririm gerçekten en beğendiğim parfümler arasında
sümerler .!.: yaz aylarında Calvin Klien Beauty ,kış aylarında coco shanel Genişletmek için tıkla... coco chanel in mademoıselle i öneririm gerçekten en beğendiğim parfümler arasında