Merhaba kızlar sorunum şu yazları köyde kışları evine dönen kv kp sahibim eşim beni sever düşkündür ama aynı zamanda ailesine gidip gelmeyi oturmaları kalabalık olmayı çok sever. Pandemi zamanı evlendik bilirsiniz sokağa çıkma yasakları vardı evler yakın olduğu için kv ye giderdik her hafta ve özellikle de pazar çünkü eşim sadece pazar izinli . Bende eşime göre tam tersi sürekli gidip oturmaktan yani aslında sadece kv ile değil kendi anneme gitsem bile sıkılan bir yapım var bana göre her hafta gitmek yerine gezmeliyiz de bu arada gezip alışveriş de yapsak aksam kv gittiğimiz de oluyordu evliliğin ilk zamanları aşırı kavga ettim üst üste her hafta kavga çıkarınca anca o şekil gitmedik bu arada çocuğumuz yok henüz 3 yıllık evliyim bir süre sonra kavga etmeyi ben kestim sürekli sorun çıkaran benim diye düşündüm bosvermeye çalıştım simdi yine kış geliyor ve kv ler gelecekler siz olsanız ne yapardınız kavgayla değil de başka yollarla bu her hafta gitme işini 2 haftaya bir düşürmek istiyorum öneriye ihtiyacım var. Bu arada artık eşim beni tanıdığı için en ufak şeyde istemiyorsun sen bizimkileri sevmiyorsun da çok oluyordu