Tavsiye verebilir misiniz?

alexis1907

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2019
22
10
1
45
Merhaba dostlar;
Ben 40'ına gelmiş, yaşlı ve hasta anne, babası ile tedirginlik içerisinde yaşayan bir bekarım. Kısa süre önce ekonomik kriz sebebiyle işten çıkarıldım. Çok yalnızım. Derdimi anlatıp paylaşabileceğim kimsem yok. Arkadaş sandıklarım sebepsizce çevremden çekildiler. Yada sanal olarak sadece whatsapp üzerinde kalmayı tercih ettiler. Her anım korkuyla, mutsuzlukla, umutsuzlukla geçiyor. Kendimi çok çaresiz hissediyorum. Yaklaşık bir senedir müzik dahi dinleyemiyorum. Ne zaman bir müzik sesi duysam elimde olmadan ağlamaya başlıyorum. Yada yolda bir bebek görsem, yada mutlu arkadaş grupları veya elele tutuşmuş iki sevgili/karı koca görsem içim gidiyor. Onların hayatını bilmeden onları yerinde olamadığım için ağlamak geliyor içimden. Evde hep bir huzursuzum. Sığınacağım bir liman yok. Arada bir dizileri izleyip kafa dağıtmaya çalışıyorum. Gelecek kapkaranlık gözüküyor. İleride yalnız olmaktan çok korkuyorum. Güzel olmadığım için erkekler beni tercih etmiyor. Bu sebeple evlenme şansım da sıfır. Psikoloğa gitsem o kadar maddi gücüm yok. Psikiyatıra gitsem, eğer şimdiden anti depresan ilacı verirse annemi kaybettiğimde etkisi kalmaz ve o acı ile baş edemem diye korkuyorum. İlaç anlattıklarıma çare değil elbette. Ama en azından anı yaşamamı sağlayıp, içimde devamlı ağlayan çocuğu sustursa kafi gelecek. Başınızı ağrıttım. Kusuruma bakmayın.

Okurken içim cız etti...
Yeniden bir iş arayın lütfen. Hem tecrübeniz de var. Bir kapı açılır bence.
Size dost gibi görünenlerin hayatınızda yeri olmasın lütfen.
Siz de hiç muhatap olmayın...
İnşallah her şey düzelir

Kendinize farklı uğraşlar bulun. Kurslara gidin yeni insanlarla tanışın. Ozguveniniz yerine gelirse her şey güzelleşmeye baslar

Oncelik bi is bulmak cevrede yeniden yapilanir o sekilde ne hastalikta n turde insanlar evleniyor siz mi evlenemeyeceksiniz halinize sukredin. Kisisel gelisim ve pozitif kitplr okuYUN kendininizi sevin ki baskalri da sizi sevsin. O gordugunuz ciftlerde mukemmel degil cunku mukemmellik diye birsey yok.

Dışarda olmak sana çok iyi gelir şuan zor da olsa en azından parti time bir işe girmeni öneriririm

Öncelikle arkadaş gibi olup aslında hayatinizda anlami olmayan mahluklari aklınızdan atın. Olmak isteyen olur yaninizda.
İlaclar yavas yavaş etki kaybetmiyor ihtiyaciniz olduğunu düşünüyorsaniz doktora gidin ve alın ilacı herhangi kötü durum basiniza gelince kullandiginiz için etkisini yitirmeyecek. İş bulabilirseniz iyi gelebilir kafaniz dağılır. Müzik dinleyin ve yürüyüş yapın. Spor mutluluk hormonu salgilatir

Aaa her kadın güzeldir...biraz bakım yeter...neden sıfırmış ihtimal...kendini ezme ya

Güzel olmadığım için demeyi bırakın başta.
Yeni bir iş aramayı kesmeyin sakın.
Arkadaş edinmek için farklı ortamlara girin. Ücretsiz kurslar, etkinlikler gibi. Siz kendinize guvenirseniz insanlar da o pariltiyi görecek. Omuzlarıniz düşük yürümeyin lütfen. Kendi hayatinizin iplerini ancak siz elinize alabilirsiniz. Gayet de bir ilişki yaşayabilir, bir iş bulabilir, arkadaş edinebilirsiniz.

İş hayatına dönmen gerek kesinlikle. İyi gelir. Farklı çevrelere girdikçe de biri ile tanışma şansın artar. Hicbi şey için geç değil emin ol.

Anne babanız hayatda aslında bir çok insandan daha şanlısınız. Onlarla hayatin tadini cikarin. Bir masada yemek yemek, birlikte film izlemek, aksamlari birlikte cay esliginde sohbetler etmek bile guzel. Evinizin tadini cikarin. Evi, balkonu temizleyin balkonunizda cicekler, bitkiler yetistirin iyi gelecek size. Kedi sahiplenin, kitaplar okuyun. Sabahlari yuruyus yapin. Koruyucu anne de olabilirsiniz. Illa cocuk dogurmaya gerek yok. Is de elbet bulunur kimse omrunun sonuna kadar issiz kalmaz

Hepinize çok teşekkür ederim. Mesajlarınızı okumak bile bana çok iyi geldi. İyi ki bu siteye üye olmuşum, iyi ki varsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…