adaderenim Aşk artık 3 kişilik.. Kayıtlı Üye Katılım 27 Mart 2011 Mesajlar 2.984 Emoji Skoru 2 Puanlar 106 28 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi adaderenim #1 kızlaaaaaar yeni bi şarkı keşfettim ve harika Popular New Wedding Song - Dreams Come True a/ka Pachelbel's Canon in D - YouTube bi dineyin kesinlikle pişman olmıcaksınız kendi düğünde ilk dans şarkımıda bi yeşilçam fanatiği olarak seven ne yapmaz seçtik
kızlaaaaaar yeni bi şarkı keşfettim ve harika Popular New Wedding Song - Dreams Come True a/ka Pachelbel's Canon in D - YouTube bi dineyin kesinlikle pişman olmıcaksınız kendi düğünde ilk dans şarkımıda bi yeşilçam fanatiği olarak seven ne yapmaz seçtik
speedy-gonzales Carpe Diem Kayıtlı Üye Katılım 11 Mart 2008 Mesajlar 56.597 Emoji Skoru 4.466 Puanlar 873 28 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi adaderenim #2 seven ne yapmaz bu şarkıya bayılıyorum ve yeşilçam klasiklerine de benimde nişanımda senden başka - fusun önal düğünümde de bimbam bom şarkısı pasta şarkımızdı herkesin bildiği ve sevdiği şarkılar
seven ne yapmaz bu şarkıya bayılıyorum ve yeşilçam klasiklerine de benimde nişanımda senden başka - fusun önal düğünümde de bimbam bom şarkısı pasta şarkımızdı herkesin bildiği ve sevdiği şarkılar
adaderenim Aşk artık 3 kişilik.. Kayıtlı Üye Katılım 27 Mart 2011 Mesajlar 2.984 Emoji Skoru 2 Puanlar 106 28 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi adaderenim #3 speedy-gonzales .!.: seven ne yapmaz bu şarkıya bayılıyorum ve yeşilçam klasiklerine de benimde nişanımda senden başka - fusun önal düğünümde de bimbam bom şarkısı pasta şarkımızdı herkesin bildiği ve sevdiği şarkılar Genişletmek için tıkla... eski şarkılar gibisi varmı
speedy-gonzales .!.: seven ne yapmaz bu şarkıya bayılıyorum ve yeşilçam klasiklerine de benimde nişanımda senden başka - fusun önal düğünümde de bimbam bom şarkısı pasta şarkımızdı herkesin bildiği ve sevdiği şarkılar Genişletmek için tıkla... eski şarkılar gibisi varmı