- 2 Kasım 2018
- 18
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi Jadeit3434
-
Ayrı olduğunuz bir zamanmis ve kafasının dağınık olduğu sizi unutmaya calistigi bir dönem aynısı sizede olabilirdi hem bir şey olmamış ve bunu çok.net olarakta bildirmiş üzerinde durmanın anlamı yok hem hatalı olan sizmissiniz üzerinde durursaniz daha çok geri itersiniz
- 3 bucuk yillik iliskim var ve buyuk oranda benim davranissal hatalarimdan 1 aydir ayriyiz ama arada konuşuyoruz. Kafasinda olumsuz ama sevdigi icin yaziyor bazen zamana ihtiyacimiz var. Hicbir sekilde güven sorunum yoktu zaten zorrr guvenen biriyim. İlk ayrilik oldu onun tarafindan olan. Bu surecte sinirle unutmak adina bir kizla bikac sms yazismasi olmus kiz yazmis buna calistigi yerdeyerden buda unutamayip istemedigini soylemis. Evet durust davrandi ama benim guven sorunum olustu ispatlanmasini istiyorum. Bunu ona ne sekilde soyleyebilirim bana ispatlamasini nasil saglayabilirim. Bu surecte surecte nasil davranmaliyim geri puskurtmemek adina. Herseyini bildigim bana hicbir yanlisi olmayan biriydi. Ben kirdim kirdim ofkeyle davrandim zaten anksiyetem var. İcim rahat etmeden de ona herseyimi vetemem. Soylemese haberim olmazdi kendi soyledi ki dogru yanlis herseyini soyleyen biriydi ama bu 1 ay.. kafamda deli sorular ve fikirlerinize ihtiyacim var ?
Karsi taraf yazmis buda unutmak icin bir iki cevap vermis sonra istemiyorum demis. Ayrildigimizda oldu. İs bukadarla kaldiysa bkaldiysa belki affederim. Cunku herseyini soyleyen biri. Ama tabi guvendirmesini bekliyorum. Benleyken hicbir hatasi olmadiispatlama istemek hele şu pozisyonda çok saçma olur.
Hem ispatlasa ne olacak sizi severken başka kadınlarla yazışan birine güvenecek misiniz?
Evet biliyorum bu 1 ayda kendimi cok degerlendirme firsatim oldu. Karsi taraf yazmis buda bir iki cevap vermis sonra istemiyorum demis. Kotu de olsa olani anlatan biriydi hep yani bir iki sms disinda olmadi dedi bukadar la kalmasi belki icimi sogutur ama ben 3 senelik iliskide ayrilikta yapilanlari ihanet sayiyorum sayi benim ic dunyam elimde degil sonuçta yillarca ayrılmadıkSizin davranışlarınız yüzünden adam sizden ayrılmış. Ayrıyken de başkasıyla konuşmuş. Sonuçta ayrıymışsınız, normal bence başkasıyla konuşması.
Sizden ayrılan birinin sizi ikna etmesini beklemeniz saçma değil mi? Barışmak istiyorsanız sizin aynı davranışlarda bulunmayacağınızı ispatlamanız gerekir.
İste bir yanim sizin gibi dusunuyor bir yanim birakmayacak adam birakti belki fazlasida olmustur diyor. Aslinda olani acida olsa soyleyen biri ama beynimin bir tarafi guven istiyorayrıldığınız dönem sizin de başınıza gelebilirdi, bunda yanlış bir şey de yok acıdan yapmış.hem dürüstçe anlatmış her şeyi de.daha neyi sorguluyorsunuz.
Madem hatası olmadı neyi kanıtlatma peşindesiniz?Karsi taraf yazmis buda unutmak icin bir iki cevap vermis sonra istemiyorum demis. Ayrildigimizda oldu. İs bukadarla kaldiysa bkaldiysa belki affederim. Cunku herseyini soyleyen biri. Ama tabi guvendirmesini bekliyorum. Benleyken hicbir hatasi olmadi
Evet yazmaya basladi. Akli baska kalbi baska diyor. Suan Daha baslamadik ama ben o tanidigim insani istiyorum. Olani acida olsa anlatir. Birkac sms te kaldiysa kaldıysa affedebilirimAdam size geri dönmeye mi çalışıyor ki ispatlasın istiyorsunuz??? Ben mi anlayamadım.. Çok saçma değil mi?
Son 1 ayda birakip gitmesi aklini dinlemesi guvenimi sarsti. Beni gercekten istiyorsa guvenimi yeniden saglamasi gerekmezmi 3 yilimi verdimMadem hatası olmadı neyi kanıtlatma peşindesiniz?
Bence hiç anlattığınız gibi bir güvene sahip değilsiniz.
Güvenmediğiniz adamla ne işiniz var?
Teşekkür ederim cevabiniz icin. Eskisi gibi fevri davranmamaya calisiyorum. Guvenden baska istedigim bisey yok inaninMadem sevgilinizi seviyorsunuz ve birleşme karari aldiniz, bu sefer mutlu olmak istiyorsaniz daha önce yaşananlari birakin. Kendiniz söylüyorsunuz anksiyetem var diye. Sizin anksiyeteniz yüzünden sacma sapan davranmasini beklemeyin. Tamamen silin ve unutarak yeniden başlayın. Bundan sonra bir hatasi olursa o zaman duruma gore davranirsiniz.
Evet biliyorum bu 1 ayda kendimi cok degerlendirme firsatim oldu. Karsi taraf yazmis buda bir iki cevap vermis sonra istemiyorum demis. Kotu de olsa olani anlatan biriydi hep yani bir iki sms disinda olmadi dedi bukadar la kalmasi belki icimi sogutur ama ben 3 senelik iliskide ayrilikta yapilanlari ihanet sayiyorum sayi benim ic dunyam elimde degil sonuçta yillarca ayrılmadık
Hayır. Sadece guvenimi geri kazanmak istiyorum.bitirici vurusu yapayim diyorsunuz yani
Sindirebilseydim buraya yazmazdim. Arada guven yoksa pek sevginin de kalacagini düşünmüyorum. Bunu bir yolla ondan istemem gerekiyordu içinden cikamadim. Tabi ki kiza yazacak hali yok. 3 yil uzak yerlerdeydik bekledim maddiyati da pek yok. Sadece Güven istedim kirmamisti bugune kadar. Belki cocukca ayrildiniz sanane diyenler oldu . Benimde mantigim istemiyor. Bir yanım hala seviyor güvenmek istiyor. Beni hic kirmadi uzmedi onların hatrina guvenimi yeniden istiyorum yoksa ayriyken de olsa benim için birini silmek için yeterli bir sebep. Yinede sagolun cevabiniz icin.Neyi ispatlamasini istiyorsunuz? Kiza yazip seninle konusmam hataydi ben sevgilimi seviyorum falan mi diyecek? Ya kendi icinizde sindirin bu konuyu ya da ayrilin. Durust davranmis ve soylemis. Neyin nasil ispati diye sorarlar adama.
Hayır. Sadece guvenimi geri kazanmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?