Hsktrlsyn küfür et , ban alma. Sadece etiketle😈 Pro Üye 11 Şubat 2023 12.870 En iyi cevaplar 2 33.126 528 19 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi edaateker #21 sevgidemdt .!.: ne sacmaliyorsunuz ya hedeflerimden sizene tip mi okumak zorundayim Genişletmek için tıkla... Sen Türkce dersine çok çok odaklan. Bu Z kuşağı gerçekten hiç bir adım ötesini düşünmüyor! Aynen devam. Oku iki yıllık bakalım ne yapacaksın.
sevgidemdt .!.: ne sacmaliyorsunuz ya hedeflerimden sizene tip mi okumak zorundayim Genişletmek için tıkla... Sen Türkce dersine çok çok odaklan. Bu Z kuşağı gerçekten hiç bir adım ötesini düşünmüyor! Aynen devam. Oku iki yıllık bakalım ne yapacaksın.
E edaateker Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2024 90 29 8 29 19 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi edaateker #22 ellerimlekazidim .!.: Sen Türkce dersine çok çok odaklan. Bu Z kuşağı gerçekten hiç bir adım ötesini düşünmüyor! Aynen devam. Oku iki yıllık bakalım ne yapacaksın. Genişletmek için tıkla... ellerimlekazidim .!.: Sen Türkce dersine çok çok odaklan. Bu Z kuşağı gerçekten hiç bir adım ötesini düşünmüyor! Aynen devam. Oku iki yıllık bakalım ne yapacaksın. Genişletmek için tıkla... sen ilk once insanlarin hayatina burnunu sokmamayi öğren turkceyi elbet halledersin beyin yerine ne tasiyorsunuz acaba ahahahah
ellerimlekazidim .!.: Sen Türkce dersine çok çok odaklan. Bu Z kuşağı gerçekten hiç bir adım ötesini düşünmüyor! Aynen devam. Oku iki yıllık bakalım ne yapacaksın. Genişletmek için tıkla... ellerimlekazidim .!.: Sen Türkce dersine çok çok odaklan. Bu Z kuşağı gerçekten hiç bir adım ötesini düşünmüyor! Aynen devam. Oku iki yıllık bakalım ne yapacaksın. Genişletmek için tıkla... sen ilk once insanlarin hayatina burnunu sokmamayi öğren turkceyi elbet halledersin beyin yerine ne tasiyorsunuz acaba ahahahah