Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var ablalarım özellikle..

Önce eğitim gelir bana kalırsa.
Sonra iş bulursun bir şekilde.
Ben olsam kesinlikle eğitim durumumu etkileyecek bir işte çalışmazdım.
2 ay kalmış üstelik sınavına. :/

Ev islerini kim yapiyor
Birde ailenin paraya ihtiyaci varmi
1000 tl kotu bir maas degil ihtiyacin varsa o yuzden isi birak diyemem

nekadar yoğun olursanız olun zaman yaratmaya çabalıycaksınız başka yolu yok çünkü okulu kazanırsanızda para lazım

konu başlığına ablalarım demenıze gerek yoktu bence

Aslında ikisi birlikte gayet idare edilir Dgs o kadar zor değil matematik bilgin varsa çok rahat yaparsın.
Ama yoksa yüklenmeniz gerekir o zamanda biraz sıkı programa girmelisiniz.

Bölümün ne?
Ben 2.yılım bitti sınava 1 ay kala oturdum çalıştım ve hedef olarak koyduğum tercihteki 1. okula girdim.
Önce konu anlatımı, üstüne bol bol test çöz.
Zaten dgs bilgi değil yetenek sınavı.
Sözeli zaten bol bol okuyan insan pat pat çözebiliyo, sayısal desen bi'sayısalcının kolaylıkla çözebileceği sorular.
Ben sözelci olduğum halde zorlamamıştı bana yetecek kadar çözebilmiştim.
Bu sınavda tek sorun süre.
Süreni iyi ayarlayabilirsen işin kolay, ben son testlerimde hep telefondan süre başlatır ne kadar sürede ne kadar çözebiliyorum bakardım:31:

İş sende bitiyor anlayacağın, 2 yıl dershaneye gidip yapamayan da var benim gibi kazananda... Ya benim gibi 1 ay asosyal olur test kitabıyla aşk yaşarsın ya da 2 ay gibi bi'süreye böler bunalmadan bakarsın. Bence süren yeterli büyütme gözünde :)

Bence 2 ayda kasarsan yapabilirsin.part time ücreti sana yeticekse oyle bi işe de girebilirsin .çalışirken insan kendini koltuga zor atıyor bi de ders calısmak işkence gibi geliyordur anlıyorum.aileni de düşünmek zorundasın ama kendi geleceğini de heba etme.ayrıca kazanırsan maddi olarak napıcaksın onları da düşün derim.part time en güzeli bulabilirsen ve yeticekse tabi.

bacım eğer işinde mutsuzsan ne kadarda kendini kassan elbet bir yerde patlak verecek o yüzden ileride sana sorun yaratacağı kesin olan bir şey için asla eğitimini geri plana atma 2 ay kas kendini ve kazanmaya bak.. iş elbet bulunur ama eğitim öyle değil tatlım.. bu iş için eğitimini geri plana atarsan bu işte elbet kısa sürede sana nankörlük edecektir zaten mutsuzmuşsun bu işte çalışmaktan elbet sabrın taşıp bırakacaksındır o yüzden bana göre sınava kasmaya bak :)

bence önce eğitim gelir ve dgs o kadar zor değil gerçekte odaklanman lazım inanman lazım
ben yernde olsm kesnlilke ailemin parama ihtiyacı yoksa 2 ay idare eder 4 yıla tamamlardm

İşini asla bırakma ,
İş hayatında patronla sürtüşürsün imesai arkadaşınla sürtüşürsün yada başka biş sebepden dolayı zaman zaman gerilirsin ama ina bana geçer .Bunu hiç takma .Bu bütün iş hayatın boyunca ve tüm işyerleri için geçerli bir durum.Kindar olma.Herşey düzelir.
Ve Dgs çok zor bunu biliyorum ama işi bırakıpda sınavı kazanammakda var.
Güçlü dur,hem işine girt iş çıkışında tüm gece senin çalış bol bol.Sınavı kazanırsan süper,kazanamazsan da kaybın olmıcak işin elinde olucak.
Dimyata pirinç e giderken elindeki bulgurdan olma ....,

Back
X