• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiyelerinize cok ihtiyacim var.lutfen...

Grates

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2016
3
2
6
35
3 yillik evliyim.bi oglum var.ama esimle aramizda bi ucurum var.esimin tek amaci para biriktirmek.tamm kesin gerekli olan seyleri aliriz ama onun haricinde tek derdi nasil daha fazla kenara atarim.bu arada ikimizde memuruz.kazancimiz iyi allaha sukur.zaten onun nobeti benim nobetim mesai falan derken fazla vaktimiz olmuyor.oluncada tek yaptigimiz evde pineklemek.gezmeye gidelim derim uymaz ben plan yaparim agzima tikar yemege gidelim derim.istemeye istemeye gidet orda burnumdan getirir.alisverise gidelim.onu alalim bunu alalim derim yok ne gerek var yok oyle yok boyle der istegimi kacirir.cocuk aglar evde yok gerginim yok susun yok soyle boyle.ne alsa annemlere de mi alsak.benim.kazandigim.parayi nerdeyse benden esirger.lafa gelincr biseyleri yapinca sorar ma karsi cikinca hemen cirkinlesir.kendi akrabalarinin ve arkadaslarinin yaninda yuzunde guller acar ama konu benimkiler olunca memnun olamadigi bisey olunca hemem surat asar hemen huzursuzluk cikarir.gittigim.ve yaptigim.hic biseyde onunla zevk alamiyorum.cunku hep bi siknti cikariyor.ne yapacagimi sasirdim sevgi saygi kalmadi bende cocugumu benden koparir alir diye bosanmaya cearetimde yok cunku iyu gibi gorunur ama cirkinlesince her turlu seye kafasi calisir.artik ayni evi paylasmak bile istemiyorum ne yapcam ben nolur akil verin bana.nolur.

Çocuğunuzu niye sizden koparıyor anlamadım.
Şiddet,tehdit eğilimi varsa polise başvursanız iyi olmaz mı?

Cocugumu vermez bana ne yapacagini kestiremem bile siddet egilimi var tabiki azcik kavga edince hem sozlu hemde fiziksel olarak canimi yakar.oglum bile cogu kez sahit oldu ne kadar korktu.etrafimizdaki kisilere karsi okadar yapmacikki anlatsam nasil biri oldugunu eminim kimse inanmaz.hic birseye tahammmulu yok bay bilmis herseyin iyisini o bilir paranin idareside onda kartimi almaya calisiyorum.buyuk olay oluyor.tek basima biyere gitmeme izin vermiyor ama braberde gitmiyorum.baska cifttlere bakiyorum ne kadar mutlular.ben evlendigimdem beri doya doya gulup egelndigimi hatirlamiyorum.bileee ne yapacagim yaa hersey onun istedigi gibi olunca hersey guzel ama benim.isteklerim ne olacak

Klasik erkek işte dışarıya karşı iyi evde terör estiren cinsten işte burcu akrep mi yoksa.Hayat müşterek birlikte kazanıyorsak birlikte harcamalıyız diye düşünüyorum.Para biriktirmeye de birlikte karar verilmeli diye düşünüyorum.Başka çiftler göründüğü kadar mutlu değiller , herkesin var bir derdi. TENCEREM KAPALI KAYNAR KİMSE BİLMEZ ET Mİ KAYNAR DERT Mİ KAYNAR .

Back
X