Sizin bir konuda fikrinizi almak istiyorum .. Erkek arkadaşım evlilik teklif etti 4 yıllık ilişkimizin sonunda.. Benden haklı olarak babama konuyu acmamı istedi .. Babam sert yapılı bir insandır biz de söylemeye çekindiğimiz için bir buçuk ay sonra söyleyebildik.. erkek arkadaşım da bunun üstüne ben sana evlenme teklif ettim siz beni bir bucuk ay beklettinz ailen de istemedi beni isteseydi annen hemen söylerdi diyerek tanışmaya gelmedi... sizden tarafsız olarak yorum istiyorum .. Ben ona biz kız eviyiz eger gercekten sevseydin isteseydin bunu bahane etmezdin dedim .. bir ikincisi de benim telefonum masadayken kardeşm yazışmaları görmüş... erkek arkadaşım kardeşim hakkında hoş olmayan şeyler yazan bir insan ve annem hakkında da ..kardeşim de ona yazdığı hakaretleri gördü benim namusuma kadar laf etmiş o birdaha benim karşıma çıkamaz bu eve giremez o varsa hayatında ben yokum diyerek tepki gösterdi haklı olarak ...annemin hakkında da sürekli ilişkimize karıştığı evlensek de bizi rahat birakmayacagi benim öyle anneyle işimin zor olduğunu söyleyen insan..ki annem iliskimiz boyunca ona ters gelen şeylere ben üzülmeyeyim diye göz yummus insan o ve annesiyle tatile gitmeme evlerine girip çıkmama ona ters olmasina ragmen 4 yıl vs gibi ... ki şöyle bir durum var kendisi de annesine düşkün bir insan bunu bana bastan soyledi evlensek dahi annemi asla yanliz birakmayacagim yani yaptıgımız her aktivite tatil vs anneisi de olacak.. kendi annesine bu kadar düşünken benim onun yanina gitmeyip annem ve kardesimle ki özellikle kardesime kafayı takmıs onlarla vakit gecirmeme de saygi gostermeyen birisi ...ve ben onun annesine bu kadar düskun olmasına annesiyle beraber 3 kisi iliskiyi yasamay karşı çıkmamışken benim anneme ve özellikle kardesime kafayı takmis olup onlara ağır sözler söylemesine ve yapmadıkları seyi kafasında kurup yapmışlar gibi onlara hakaret etmesine katlanamıyorum ... evlenmemek için bahane üretiyor gibi geliyor ki ben hayatındayken de iste ailen beni istemiyor biz mutsuzduk bizden zaten olmayacak diyerek bir kaç kez baska birileriyle görüştü.. madem evlenmek istemedin sevmedin neden beni bırakmadın dediğim de ise eğer istemeseydim evlenme teklif edip kendimi millete rezil etmezdim diyor .. Ve ben sevdiğim ve çok bağlandığım için ayrılamıyorum

siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ..