35 yaşında, ailesine hakaret eden kendini bilmez ana kuzusu da ya 35 yaşında veya daha büyük.
Adam evlenecek başka birini bulamamıştır, bu konu sahibine hakaret değil onu rencide etmek için de yazmıyorum, adam berbat o yüzden belirtiyorum, Elfida’ya bir kahve bile ısmarlamayan, ben sabahın köründe çalışmaya gidiyorum kimseye para harcayamam diyen, muhtemelen annesi dışında hiçbir kadına değer vermeyen, ahlak bekçisi biri, kendisine gelince her şey mübah kadına gelince günah diyen tiplerden olduğuna eminim.
Elfida sosyal fobileri olan, kendisini yetersiz bulan birisi, hani derler ya kafasına vur lokmasını al, Elfida böyle biri.
Bundan ala eve kapatıp istediğini yaptırabileceğin eş adayı mı olur?
Ve yine muhtemelen Elfida ailesiyle ilgili her şeyi bu adama bülbül gibi şakıyor, Elfida’nın kızkardeşi ayakları üzerinde duran, rest çekebilen, istediğiyle istediğini yaşayıp herkes yoluna diyebilen bir kadın bence, adam da bunların arasını bozayım ki ailesine ağzıma geleni söyleyeyim ki görüşmesinler ben de istediğim gibi at koşturayım diye düşünmüyorsa bende hiçbir şey bilmiyorum.