• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiyelerinize Ihtiyacim Var Lutfen!!!

Ben 3 yillik evli bir bayanim ve yurtdisinda kaliyorum.

Evlendigim gunden berli kayinvalidemle anlasamadik cunku ikimizinde diktatorluk huyu var.

Her neyse, Suan benim gorumcem hamile ve dogumuna bir kac ay kaldi.

Adettendir diye dusunup bir paket yapayim gondereyim diyorum AMA gel gorunki bir yanim gonder bosver diyor ama obur yanim deymez hic sana kayinvalidenin sana yapmadiklari kalmadi diyor. Gorumcemde anne sozunden pek cikmaz, o nedenle ilk gelin geldigimde cok problem yasadik.

Kayinvalidem ve benim ailem dugunde yasanan bir kac olay yuzunden artik gorusmuyolar. Ve bu kayinvalideme cok dokundugu icin acisini benden cikartiyor.

Esimle bu zamana kadar bir birimizden habersiz hic birsey yapmadik. Hep birbirimize danisiriz ama kadin ondan rahatsiz oluyor. Bana hic birsey sorulmicakmis.

Neyse daha neler neler...sizce gondermelimiyim hediye??

ben ollsam göndermezdim göndersenizde değeri olmaz zaten ........

Senin farkin olsun bence herseyi at bi kenara gonder onlarda senin yaptiklarindan ders alabilirler allah yardimcin olsun

eşin sonuçta dayısı çocugun
ne olursa olsun
kendin için olmasa bile
eşinin adına bir kaç parça bişeyler gönderin

Walla ablacim buyukluk bende kala kala buyudum iyice.

Ornegin..Amerikaya ilk gelicemiz zaman esimle bana ic camasiri verdi ben istemedim ama kirilmasin diye aldim. Bide verirken hic giymedim diyo. Af edersin. kilotta sari leke vardi. Bende Amerikaya gelirken dolabinin icine firlattim ic camasiri.

Neyse, gecen yaz gorumcemin dugunune gittik..Ben alabildigim kadar hediye goturdum. Kayinvalidem ise..sandigindan ne kadar eski giyilmeyecek varsa verdi. Istemiyorum dedim valizime koydu. Ve yine ben gelirken bu kiyafetleri koltugun ustune biraktim. Ben kimsenin eskisine ihtiacim yok ablacim. Haaa alamaz o baska mesele ama imkani varken bana sen bunlara layiksin gibi yapmasi cok zoruma gitti.
Siz bilirsiniz, sonuna kadar haklısınız ama eşiniz ne diyor bu duruma?
O da sizin gibi düşünüyorsa göndermezsiniz olur biter.

Back
X