Bir müzik aleti çalmayı öğreninBu aralar yalnızlıktan sıkılıyorum.şehirdışında okuyordum geçen yıl mezun oldum.Üniversitedeyken arkadaş çevrem kalabalıktı ama şu an hepsi şehir dışındalar. Şu an online şekilde calıştıgım için iş ortamım da yok ve aktif şekilde çalışabileceğim is arayışındayım.o da yok malesef.yakınımda oturan 2 tane kuzenim var.onların arkadaşlıgı da sadece canları sıkıldıgında ve işlerine geldiğinde oldugu için onlarla da mesafeliyim artık.
Ama tekken de çok sıkılıyorum.
Evde sıkılmamak ve yalnızlıktan mutlu olabilmem için neler tavsiye edersiniz? Ailemle yaşıyorum ama genelde evde kendi odamdayım.Günlerim çok boş geçiyor malesef
Malesef 1-2 arkadaşım dışında modum aynı bu sözdeki gibiAklima yildi tilbenin lafi geldi
Hepinizden nefret ediyorum ama tek basima canim sıkılıyo
Saka bi yana , pandemi bitene kadar hepimiz ayniyiz
Ne okudunuz bolumunuzle ılgılı seyler onerebılırızBu aralar yalnızlıktan sıkılıyorum.şehirdışında okuyordum geçen yıl mezun oldum.Üniversitedeyken arkadaş çevrem kalabalıktı ama şu an hepsi şehir dışındalar. Şu an online şekilde calıştıgım için iş ortamım da yok ve aktif şekilde çalışabileceğim is arayışındayım.o da yok malesef.yakınımda oturan 2 tane kuzenim var.onların arkadaşlıgı da sadece canları sıkıldıgında ve işlerine geldiğinde oldugu için onlarla da mesafeliyim artık.
Evde sıkılmamak ve yalnızlıktan mutlu olabilmem için neler tavsiye edersiniz?psikolojik olarak da yalnızlıgı sevmeyi öğrenmem gerek bence. Ailemle yaşıyorum ama genelde evde kendi odamdayım.Günlerim çok boş geçiyor malesef
Sağlıga yönelik bir bölüm
Sağlıga yönelik bir bölümNe okudunuz bolumunuzle ılgılı seyler onerebılırız
ben böyle zamanlarda kendime araştıracak bi konu bulurum ilgimi çeken bişey. okurum araştırım videolarını izlerim yeni biişeyler öğrenmek hep keyif verir. Bide baktım gün monotonlaşıyo, sevdiğim neşeli şarkıları açar hoplar zıplarım direk modum yerine gelir :)Bu aralar yalnızlıktan sıkılıyorum.şehirdışında okuyordum geçen yıl mezun oldum.Üniversitedeyken arkadaş çevrem kalabalıktı ama şu an hepsi şehir dışındalar. Şu an online şekilde calıştıgım için iş ortamım da yok ve aktif şekilde çalışabileceğim is arayışındayım.o da yok malesef.yakınımda oturan 2 tane kuzenim var.onların arkadaşlıgı da sadece canları sıkıldıgında ve işlerine geldiğinde oldugu için onlarla da mesafeliyim artık.
Evde sıkılmamak ve yalnızlıktan mutlu olabilmem için neler tavsiye edersiniz?psikolojik olarak da yalnızlıgı sevmeyi öğrenmem gerek bence. Ailemle yaşıyorum ama genelde evde kendi odamdayım.Günlerim çok boş geçiyor malesef
Yaaa bayılıyorum Yıldız Tilbe felsefesineAklima yildi tilbenin lafi geldi
Hepinizden nefret ediyorum ama tek basima canim sıkılıyo
Saka bi yana , pandemi bitene kadar hepimiz ayniyiz
daha önce vakit ayırmadığın ama gelişmek istediğin bi alana yönelebilirsin oyalar seniBu aralar yalnızlıktan sıkılıyorum.şehirdışında okuyordum geçen yıl mezun oldum.Üniversitedeyken arkadaş çevrem kalabalıktı ama şu an hepsi şehir dışındalar. Şu an online şekilde calıştıgım için iş ortamım da yok ve aktif şekilde çalışabileceğim is arayışındayım.o da yok malesef.yakınımda oturan 2 tane kuzenim var.onların arkadaşlıgı da sadece canları sıkıldıgında ve işlerine geldiğinde oldugu için onlarla da mesafeliyim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?