- Konu Sahibi hasretdoluruzgar
merhaba can dostlarım.. bır konu hakkında çok kararsız kalmış ve bunalıma gırmış durumdayım. ben hiç evlenmedım. Şuan bırıyle evlılık amaçlı goruşuyorum kendısı boşanmış ve bır çocuğu var ve annesınde kalıyor. Bu kişı çocuğuyla 10 gunde bir goruşup ilgilenır. memleketıne gıdıp ailesıyle de tanıştım. ailesine ne de yaşadıkları şehre ısınamadım ozellıkle annesı ve kızkardeşi tarafından çok da benımsenmedım gıbı gelıyor. Kendılerı bana 8-9 saat uzaklıkda kalıyorlar. çocuğu ılerde benım için sorun olur mu ve benım çocuğum olduğunda kardeşim deyıp gelecek ben buna engel olamam. Bu konuda goruştğum ınsanı da kıramam. hastalık bayram seyran olduğunda her zaman aileme gıdıp gelmem çok zor olcak her zaman gıdıp gelemıcem aileme çok düşkünüm. karar verırsem işimi oraya taşımak zorundayım. goruştuğum ınsan çok ıyı mulayım bır ınsan beğenıyor ve sevıyorum. ama annesı kızkardeşinden bır canayakınlık pek goremedım o sıcaklığı pek goremedım aileler de tanıştı ama onlar hiç aramıyorlar bızı hep bız arıyoruz sankı erkek tarafı bızmışız gıbı.. sadece ne zaman ıstemeye gelceğız dıyorlar. ailesının soğuk yapısı , uzaklık, çocuk meselesı, farklı çevre .. bunlar benı korkutuyor. bu kışıden çok oncesınde karıyer sahıbı bırçok ıyı ozellıklerı olan ıyı bır yuva kurma düşüncesı taşıyan boşanmış, benı çok seven ve evlenmek ısteyen ve yalnz kalmış ailesı olmayan bıırı vardı ama gorunuş ıtıbarıyle onu bır turlu içime sındırememıştım çok uğraştı baktı olmuyor bıraktı. şimdı ben sonrasında hayatıma gıren ınsanı gorunuş fızık ve huy olarak çok beğenıyor uyumlu olduğumuzu düşünuyorum ama bır turlu karar verememk benı bunalıma soktu uzatırsan vazgeçebılırım dedı. ne yapcam bılmıyorum tavsıyelerınızı beklıyorum ...