Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

sepetteki_son_curuk_elma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
596
534
29
Merhaba , ilk çıktığım evim 1+1di sonradan 2+1e taşınmam gerekti , taşınma sırasında torbasız küçük süpürgem bozulunca o anda idarelik el süpürgesi aldım kapı önü süpürmeye yarayanlardan faraşlı falan. sonrasında da elim erip bi süpürge alamadım.. kısmetse yarın almak istiyorum bi tane torbalı falan güzel , ama çok da bütçemi sarsmayacak uygun fiyatlı bir şey arıyorum bana yardım edebileceğinizi düşündüm doğrusu bu konuda. siz hangi marka süpürge kullanıyorsunuz bana önerebilir misiniz ? bursada oturuyorum. burada uygun fiyata alabileceğim bi yer var mı mağaza ve süpürge önerirseniz çok memnun olurum. bir de bursada uygun fiyata halı nereden bulabilirim ? sizin önerebileceğiniz markalar mağazalar var mı şimdiden teşekkürler. bu akşam net cevaplar alabilirsem yarın inşallah almak istiyorum. ama tavsiye alamazsam sonraki güne kalacak sanırım. şimdiden teşekkürler

Benimkisi S4250 modeli bu ve 430 W emiş gücünde yani oldukça güçlü ve sessiz çalışıyor. suluyu tavsiye etmiyorum çünkü sulusu emiş gücünü düşürüyor yani kullananlar da hep böyle dedi. ben makinamdan çok memnunum. şimdi sitesine baktım fiyatı için ben 3 sene önce 350 tl'ye almıştım şimdi 549 olmuş :KK57:

Blue houseun dik supurgesini kullaniyorum.
2000 watt. 4 m2lik yun haliyi surukluyor.
cok memnunum.
pratik de.
fiyati da uygundu.

Edit. Baktim 102 tl ile 115 tl arasi.

Fakir A160 kullanıyorum.4 sene oldu çekiş gücü hala çok iyi.fiyatı da bütçenize uygun diye biliyorum.bi araştırın.internetten almıştım çok memnunum.benim tavsiyemle yakın arkadaşım ve onun annesi de aldı onlar da memnunlar.toz torbalaları da tükendikçe netten alırım.bi bak istersen

Benimkisi S4250 modeli bu ve 430 W emiş gücünde yani oldukça güçlü ve sessiz çalışıyor. suluyu tavsiye etmiyorum çünkü sulusu emiş gücünü düşürüyor yani kullananlar da hep böyle dedi. ben makinamdan çok memnunum. şimdi sitesine baktım fiyatı için ben 3 sene önce 350 tl'ye almıştım şimdi 549 olmuş :KK57:
ovv o benim bütçemi epey aşar , lakin fiyatı böyleyse sanırım oldukça güzel bi ürün kullanıyorsun :)
Blue houseun dik supurgesini kullaniyorum.
2000 watt. 4 m2lik yun haliyi surukluyor.
cok memnunum.
pratik de.
fiyati da uygundu.

Edit. Baktim 102 tl ile 115 tl arasi.
canım ilk evimde kullandığım çok ucuz bi süpürgeydi , o da torbasızdı küçük bir şeydi dik süpürge deniyor sanırım adına o taşınma esnasında ortadan ikiye ayrılmış tekrar böyle bi sorun yaşarım diye korkuyorum
Fakir A160 kullanıyorum.4 sene oldu çekiş gücü hala çok iyi.fiyatı da bütçenize uygun diye biliyorum.bi araştırın.internetten almıştım çok memnunum.benim tavsiyemle yakın arkadaşım ve onun annesi de aldı onlar da memnunlar.toz torbalaları da tükendikçe netten alırım.bi bak istersen
emiş gücü epey iyi diyor söz ettiğin süpürge için canım. ben ona bi bakayım en iyisi stoklarda varsa güzel olur uygun gibi duruyor fiyatı da 100 lira civarı
geçen a101 e indirimli gelmişti iyi gibi duryordu :KK70:
bilmiyorum maalesef denk gelmedim canım

ovv o benim bütçemi epey aşar , lakin fiyatı böyleyse sanırım oldukça güzel bi ürün kullanıyorsun :)

canım ilk evimde kullandığım çok ucuz bi süpürgeydi , o da torbasızdı küçük bir şeydi dik süpürge deniyor sanırım adına o taşınma esnasında ortadan ikiye ayrılmış tekrar böyle bi sorun yaşarım diye korkuyorum

emiş gücü epey iyi diyor söz ettiğin süpürge için canım. ben ona bi bakayım en iyisi stoklarda varsa güzel olur uygun gibi duruyor fiyatı da 100 lira civarı

bilmiyorum maalesef denk gelmedim canım
Emiş gücü gerçekten çok iyi, fiyatı da uygundu.şimdiye kadar kime tavsiye ettiysem çok memnun kaldı.kaç senedir kullanıyorum hala ilk günkü gibi çok iyi çekiyor.ayrıca ağır,hantal değil.temizlik yaparken kolayca peşinden götürebiliyorsun.stoklarda bulabilirsen kaçırma derim.ne alırsa al iyi günlerde kullan.

Emiş gücü gerçekten çok iyi, fiyatı da uygundu.şimdiye kadar kime tavsiye ettiysem çok memnun kaldı.kaç senedir kullanıyorum hala ilk günkü gibi çok iyi çekiyor.ayrıca ağır,hantal değil.temizlik yaparken kolayca peşinden götürebiliyorsun.stoklarda bulabilirsen kaçırma derim.ne alırsa al iyi günlerde kullan.
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için :KK60: inşallah kk hanımlarının da desteğiyle benim evi bi düzene sokucaz En Büyük KK

X