• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Atalay_basak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
31
4
1
30
Kızlar bu aralar bazi sebeplerden dolayi canim sıkkın ve stres ben de sürekli baş mide ağrısı yorgunluk bıkkınlık yapmaya başladı böyle durumlarda sıkıntılarla nasıl başa cikiyosunuz rahatlamak için neler yapiyosunuz kendinizi nasil rahatlatiyorsunuz yani paylasirsaniz cok sevinirim tavsiyelerinize ihtiyacım var

Zevk aldığınız şeyi yapabilirsiniz.
Giyim kuşamdan hoşlanıyosanız doğruu alışverişe.
Yürümekten hoşlanıyosanız yürüyüşe.

Ne seviyosanız onu yapın

Kızlar bu aralar bazi sebeplerden dolayi canim sıkkın ve stres ben de sürekli baş mide ağrısı yorgunluk bıkkınlık yapmaya başladı böyle durumlarda sıkıntılarla nasıl başa cikiyosunuz rahatlamak için neler yapiyosunuz kendinizi nasil rahatlatiyorsunuz yani paylasirsaniz cok sevinirim tavsiyelerinize ihtiyacım var

bende dus alip, (herhangi) bitki caylarindan birini icip, netten dizi/film izliyorum.

Böyle durumlarda tıka basa yemek yerim aklıma ne gelirse çikolata cips makarna kokoreç ekmek arası döner pizza hamburger vs.

doğada yürüyüş,uzun ve sakin yollarda araba sürmek,şu sıralar pek bir moda olan büyüklere boyama vs tavsiyemdir

2000 parçalı puzzle başlayın.
Puzzle stresini görüp amaaannn benimki de stresmiymis dersiniz belki :KK48:
Hele bir de puzzle tamamlaninca eksik parça varsa o stresi tarif edemem :KK8:

Back
X