Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuç ne oldu canım. İnşallah olumludur. Aslında ben daha çok yeni evliyim ama sanki böyle hiç çocuğum olmicak miş gibi hissediyorumben bu ay asilama yaptirmistim ama doktorum serophene diye bi ilac vermisti sabah aksam onu icince 2 tane yumurtam olustu arastor istersen
Stres yapmaman lazim, bunun ciddi etkisi varmışYumurta kalitesini arttırmak için ne yapmam gerekiyor bunun için doğal bir yöntem var mı
Çok haklısın canım bunun bilincindeyim ama nedense hiç çocuğum olmicak miş gibi bir his geliyor halbuki daha çok yeni evliyimStres yapmaman lazim, bunun ciddi etkisi varmış![]()
Bu sitede sen benim kurtaricim oldun canım ya hızır gibi yetisiyorsun Allah razı olsun. Bu dediğini reçete olmadan da eczane den alabilirmiyim kuzumcanım inofolic saşe kullan hem yumurta kalitene yardımcı oluyor hem de folik asit olduğu için bebeğe faydalı![]()
Bu sitede sen benim kurtaricim oldun canım ya hızır gibi yetisiyorsun Allah razı olsun. Bu dediğini reçete olmadan da eczane den alabilirmiyim kuzum
Tmm canım ilk fırsatta alacam. Tam olarak neye iyi geliyor butabii.. ben öyle alıyorum inofolic saşe diyorum alıyorum :) sabah aç karnına 1 bardak suya karıştırıyorsun.. tadı falan yok zaten..herhangi bir sorun olduğunda etiketleyebilirsin beni
![]()
Tmm canım ilk fırsatta alacam. Tam olarak neye iyi geliyor bu
İnşallah faydası olur canım. Aslında niye bu kadar acele ettigimide anlayamıyorumFolik asit bebeğin sinir sistemi için gerekli. O yüzden hamile kalmadan önce başlatıyorlar genelde ki bebek olduğunda faydası olsun diye.. Bu ilaçta bunun yanı sıra inozitol var bu da yumurtalarına hormonlarına yarayan bir madde. Ayrıca pco olanlara da verilen bir ilaç.. hamile kalmaya yardımcı![]()
İnşallah faydası olur canım. Aslında niye bu kadar acele ettigimide anlayamıyorum
Haklısın ama işte bazen kendime söz geciremiyorum. Oluruna bırakmak en dogrusu sanırımacele etme canım kendine boşu boşuna stres yapıyorsun oluruna bırak..![]()
Bu soruyu bende sordum kendime canım daha ben doktora bile gitmedim hic düşün yani. Sanırım kafamdaki olumsuz düşünceleri atmam gerek boşuna stres yapıyorum kendimeCnm yumurta kalitesini arttirmaya neden gerek duyuyorsun? Ne bileyim eger dr un boyle birsey demediyse oluruna birak derim
Bencede olumsuz düşüncelerini atmalisin .ben ilk bebek düşünmeye basladigimizda aynen senin gibi yok yumurta kalitesi yok yumurta takibi derken 5-6 ay hamile kalamadigim icin resmen kendimi kısır ilan ettim sonra bi dr a gittim kadin bana test bile yapmadan klomen başladı.bu sefer hayatımda hic gecikme yasamamisken adet gecikmeleri kistler le ugrasmak zorunda kaldim.Bu soruyu bende sordum kendime canım daha ben doktora bile gitmedim hic düşün yani. Sanırım kafamdaki olumsuz düşünceleri atmam gerek boşuna stres yapıyorum kendime
Umarim ugraslarin çaba vermiştir canım. İnşallah o güzel Annelik duygusunu tatmissindir. Dediğin gibi artık elimden geldiği kadar düşünmemeye çalışacam bu sekilde kendime zarar veriyorum.Bencede olumsuz düşüncelerini atmalisin .ben ilk bebek düşünmeye basladigimizda aynen senin gibi yok yumurta kalitesi yok yumurta takibi derken 5-6 ay hamile kalamadigim icin resmen kendimi kısır ilan ettim sonra bi dr a gittim kadin bana test bile yapmadan klomen başladı.bu sefer hayatımda hic gecikme yasamamisken adet gecikmeleri kistler le ugrasmak zorunda kaldim.
Umarim ugraslarin çaba vermiştir canım. İnşallah o güzel Annelik duygusunu tatmissindir. Dediğin gibi artık elimden geldiği kadar düşünmemeye çalışacam bu sekilde kendime zarar veriyorum.