tavsiyelerinize uydum nasıl olmuş -salonum

Ben cok begendim tatlim yani kullanilan basit bi kirlentle kombinlenmis isabetli renkler salonun havasini ne kadar da degistirmis. Senin de icine sinmistir inşallah

Bu arada turkuaz ve hardal isabetli renk secimleri olmus kuzum ciceklerine de bayildim :)))

Ohhh yaaa işte buu
Cok güzel olmuş canm
Ünitende fotograf cercevelerinin oldugu rafın orta kısmı biraz boş kalmış.
Oraya karsılıklı 2 kitap tutucu arasına kitaplar koyarsan biraz daha yaşanmışlık katarsın diye düşünüyorum. Veya baska aksesuarlarda olabilir.
Birde suan olmasada olur ama bu salona birde şık bir lambader cok yakışır. Şapkası vizon veya hardal tonlarında olabilir.

canım sehpanın üzerindeki Hz Fatma eli diye satılan şeylerden sanırım öyle değil mi? O duvar süsü değil mi ya ben duvara asılıyor diye biliyordum onları

cidden uafk bi dokunuş ama ılk halınden cok daha iç açıcı görünüyor güle güle kullanın :)

canım sehpanın üzerindeki Hz Fatma eli diye satılan şeylerden sanırım öyle değil mi? O duvar süsü değil mi ya ben duvara asılıyor diye biliyordum onları
Sepha uzerine de konuluyor bir cok yerde gordum ...mesela kaderimin yazildigi gun dizisinde salonda sepha ustundeydi :))

ilk hali nasıldı linkini koyarmısınız bencede çok güzel olmuş canım
Bencede çok hoş olmuş keşke fonlar da turkuaz olsa daha da canlanır salon.
Fonlar turkuaz olursa baska renk aksesuarve kirlentle kombin edemem . ☺ mesela nbordo kirlent ve bordo bir kac aksesuar koysam degisik hava olur yada yesil kombin...hardal yastiklari tutup sadece diger yastiklari degistirebilirim ..diye dusunuyorum sikilinca...

Eklentiler

• index.jpeg
    index.jpeg
    86,6 KB · Görüntüleme: 234
Eski halini bilmiyorum :) ama şuan gayet iyi güzel günlerde oturun kullanın :)

X