Tavsiyelerinizi bekliyorum 🍀

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.357
2.297
133
Üniversiteden Temmuz ayında mezun oldum.Şu an kariyerim için çabalıyorum.Bu arada hoşlandıgım birisi vardı.Arada bakışmalar oluyordu,beni her gördüğünde bakıyordu,ben farkedince çekinip gözlerini kaçırıyordu filan ama bakışmalara çok anlam yüklememek gerektiğini bir kez daha anladım.Çünkü aradan biraz zaman geçince tanışmıyor olsak bile sosyal medyasını bulup eklemek istedim.ilk adımı kız da atabilir diye düşündüm ama takip istegini bekletti.Hala da o şekilde kaldı takip isteğim.Çok büyük bir dert değil farkındayım ama üzüldüm birazcık.Sevgilisi olmadığına eminim.Ama o kadar umursamıyor ki takip istegimi silmemiş bile.Ama hala seviyorum onu nedense.Hayatıma başka birisi girse unuturum belki ama o da olmuyor sevemiyorum kolayca.Bu durumda bana ne tavsiye edersiniz ?

Aynen katılıyorum günümüz erkekleri çok nazlı haketmiyorlar . Kızlar ilk adımı atarak erkeğin gözünde kendini değersizleştiriyor. İlişkiniz başlasa dahi rolleri değişmiş oluyorsunuz siz erkek o kadın rolüne bürünüp triplerle binbir nazla sizi üzebilir.

Geri çekerdim isteği
Ilk adım ondan gelmeli

Instagramda ortak 20 kişi var.Öylesine denk gelip de attım sansın.Takip isteginin bana ait olduğunu biliyordur.Geri çekersem birkaç gündür beklediğimi anlayıp bir de ego kasmasın .

Neden harekete gecmek icin mezun olmayi beklediniz? Keske okuldayken en azindan bir merhaba merhabaniz olsaydi.

Onun disinda boyle davranmasi bence de buyuk kabalik.Aktif olmayip da gormemis olabilir mi? Sevgilisi olsa da fark etmez evlenme teklif etmediniz sonucta. Ben da arkadaslara katiliyorum geri cekin.

Takipci sayıları aynı ama aktif olmuş.
Böyle davranmasi kabalık mı bilemiyorum ama istegi silse daha iyi.Geri cekmek istemiyorum çünkü farkedince iyice havaya girmesin.takip istegini öyle denk geldim de attım sansın.

Kendini üzme, takip isteğini geri al eğer artık onla konuşmak istemiyorsan, bende üniversiteden mezun oldum ve sınıftakiler mezuniyet sonrası bazıları birbirini instagramda takipten çıkardı, benimde takip isteğimi kabul etmeyen oldu hemde aynı sınıfta olmamıza rağmen, umursamadım valla konuşmak istemeyen konuşmasın

Zaten hiç konuşmuşlugumuz yok.belki bu şekilde olur diye düşündüm ama böyle de olmadı.Bir de bana birisi takip isteği atınca takiplesmek istemezsem siliyorum direk.Bekletmesi saçma bence

Bazına tükürem onun , geri çekin başka yerde arayın, doğru düzgün insan medeni şekilde konuşur mal gibi havaya girmez

Yani takip isteği geri çekilsin çekilmesine de bu sefer de istek kontrol edilmiş, sonuç beklenilmiş, kabul edilmeyince sinirlenilmiş gibi bir izlenim oluşmaz mi ya sizce de?
Öyle kalması daha mı iyi acaba hani atmış isteği gitmiş sonrasına bakmamış gibisinden.
Bilemedim ben.

Geri çekersen asıl niyetini belli edersin. Bir iki kez arkadaşça konuşmalar yaparsan o niyetle eklediğini düşünecektir.
Hatta kabul ederse "aaa ne zaman istek göndermişim" tarzı konuş, afallasın azcık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…