Geri çekin takip isteğinizi.
Bi daha da kız tarafı da adım atabilir diye düşünmeyin.
Bırakın isteyen size gelsin.
Siz gitmeyin.
Erkeklerin çoğu bundan anlamayacak kadar andavaldır
Aynen katılıyorum günümüz erkekleri çok nazlı haketmiyorlar . Kızlar ilk adımı atarak erkeğin gözünde kendini değersizleştiriyor. İlişkiniz başlasa dahi rolleri değişmiş oluyorsunuz siz erkek o kadın rolüne bürünüp triplerle binbir nazla sizi üzebilir.Biri takip isteğimi iki gün bekletirse üçüncü gün geri çekerim, kim olduğu hiç fark etmez. İlk adımı kadınların atmasını ben şahsen desteklemiyorum, çünkü bu zerafeti erkeklerin %90'ı anlamıyor...
Geri çekerdim isteği
Ilk adım ondan gelmeli
Hergun takilmiyor olabilir mi ınstgramaInstagramda ortak 20 kişi var.Öylesine denk gelip de attım sansın.Takip isteginin bana ait olduğunu biliyordur.Geri çekersem birkaç gündür beklediğimi anlayıp bir de ego kasmasın .
Hergun takilmiyor olabilir mi ınstgrama
Neden harekete gecmek icin mezun olmayi beklediniz? Keske okuldayken en azindan bir merhaba merhabaniz olsaydi.
Onun disinda boyle davranmasi bence de buyuk kabalik.Aktif olmayip da gormemis olabilir mi? Sevgilisi olsa da fark etmez evlenme teklif etmediniz sonucta. Ben da arkadaslara katiliyorum geri cekin.
Degmeyecek birisi bence deTakip isteğini geri çekin bence değmeyecek biri.
Kendini üzme, takip isteğini geri al eğer artık onla konuşmak istemiyorsan, bende üniversiteden mezun oldum ve sınıftakiler mezuniyet sonrası bazıları birbirini instagramda takipten çıkardı, benimde takip isteğimi kabul etmeyen oldu hemde aynı sınıfta olmamıza rağmen, umursamadım valla konuşmak istemeyen konuşmasınÜniversiteden Temmuz ayında mezun oldum.Şu an kariyerim için çabalıyorum.Bu arada hoşlandıgım birisi vardı.Arada bakışmalar oluyordu,beni her gördüğünde bakıyordu,ben farkedince çekinip gözlerini kaçırıyordu filan ama bakışmalara çok anlam yüklememek gerektiğini bir kez daha anladım.Çünkü aradan biraz zaman geçince tanışmıyor olsak bile sosyal medyasını bulup eklemek istedim.ilk adımı kız da atabilir diye düşündüm ama takip istegini bekletti.Hala da o şekilde kaldı takip isteğim.Çok büyük bir dert değil farkındayım ama üzüldüm birazcık.Sevgilisi olmadığına eminim.Ama o kadar umursamıyor ki takip istegimi silmemiş bile.Ama hala seviyorum onu nedense.Hayatıma başka birisi girse unuturum belki ama o da olmuyor sevemiyorum kolayca.Bu durumda bana ne tavsiye edersiniz ?
Kendini üzme, takip isteğini geri al eğer artık onla konuşmak istemiyorsan, bende üniversiteden mezun oldum ve sınıftakiler mezuniyet sonrası bazıları birbirini instagramda takipten çıkardı, benimde takip isteğimi kabul etmeyen oldu hemde aynı sınıfta olmamıza rağmen, umursamadım valla konuşmak istemeyen konuşmasın
Erkeklerin çoğu bundan anlamayacak kadar andavaldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?