Tavsiyelerinizi bekliyorum 🍀

ilk adımı kimin attığı değil adıma karşılık verilmesidir önemli olan. kabul etmemiş. düşünecek bir şey yok bunda.

Haklısınız.Acaba benim mesaj atmam icin mi bekletiyor diye düsündüm.Mesaj atmayı asla düşünmüyorum ama neden hep böyleleri bana denk geliyor acaba
Üzülürsün yapma , doğru zaman değil doğru insan değil demekki , kafanı başka şeylerle meşgul et

Bence de.medeni şekilde konuşmasa bile bekletmesi de saçma.ilk zamanlarda bir arkadasımdan yollamıstık istek.belki kabul eder de paylaşımlarını gorüruz diye.onun istegini direk silmişti
Boşa düşerse senle vakit geçirir gönlünü eğlendirir erkekler böyledir seni sepete atti bekletiyor umursayan böyle yapmaz emin ol :)

Boşa düşerse senle vakit geçirir gönlünü eğlendirir erkekler böyledir seni sepete atti bekletiyor umursayan böyle yapmaz emin ol :)

O kadar eğlencelik modda olan birisine benzemiyor.28 yaşında yoğun çalışan kendi halinde birisi.Sosyal medyadan araştırdım bir aralar.pek sosyal birisi değil gibi.kendi halinde takılıyor gibi geldiği için de etkilenmiş olabilirim biraz. Ama hayırlısı buymuş demek ki.sonuçta tanımadan bilemem tam olarak nasıl birisi olduğunu

Takip bekletme mi erkeklerin boyle sacma sapan kendi kendilerine tribe girme halleri beni güldürüyor:işsiz:
Medeniyetten uzak boyle gordum ama dursun bisey var sanmasin halleri olan birinden aninda takipi geri alip kariyerime odaklanirim kendi kursun dursun kafasında

Takip bekletme mi erkeklerin boyle sacma sapan kendi kendilerine tribe girme halleri beni güldürüyor:işsiz:
Medeniyetten uzak boyle gordum ama dursun bisey var sanmasin halleri olan birinden aninda takipi geri alip kariyerime odaklanirim kendi kursun dursun kafasında

Aslında kafasında kurdugunu düşünmüyorum.silmeyince öylece kalmıştır istek.
Ama istegi geri alırsam da farkeder geri aldığımı.sonucta istegi geri almamak onu bekledigim anlamına da gelmiyor.Boşverdim artık onu 🍀

Aslında kafasında kurdugunu düşünmüyorum.silmeyince öylece kalmıştır istek.
Ama istegi geri alırsam da farkeder geri aldığımı.sonucta istegi geri almamak onu bekledigim anlamına da gelmiyor.Boşverdim artık onu 🍀
Zayıf bir ihtimal olsa da görmemiş olabilir mi acaba? Belki çok fazla istek birikmişdir arada kaynamışsınızdır. Umut vermiş gibi olmayayım yine de, aklıma geldi yani.

Zayıf bir ihtimal olsa da görmemiş olabilir mi acaba? Belki çok fazla istek birikmişdir arada kaynamışsınızdır. Umut vermiş gibi olmayayım yine de, aklıma geldi yani.

Bilemiyorum.Eğer öyle bir durum varsa da zaten zaman aşımına uğrar o farkedene kadar 😂

Back
X