- 4 Kasım 2020
- 174
- 193
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkında hayırlısı olsun esime ilk adımı ben atmıştım olabilir yani boyle seyler
Üzülürsün yapma , doğru zaman değil doğru insan değil demekki , kafanı başka şeylerle meşgul etHaklısınız.Acaba benim mesaj atmam icin mi bekletiyor diye düsündüm.Mesaj atmayı asla düşünmüyorum ama neden hep böyleleri bana denk geliyor acaba
Boşa düşerse senle vakit geçirir gönlünü eğlendirir erkekler böyledir seni sepete atti bekletiyor umursayan böyle yapmaz emin ol :)Bence de.medeni şekilde konuşmasa bile bekletmesi de saçma.ilk zamanlarda bir arkadasımdan yollamıstık istek.belki kabul eder de paylaşımlarını gorüruz diye.onun istegini direk silmişti
Boşa düşerse senle vakit geçirir gönlünü eğlendirir erkekler böyledir seni sepete atti bekletiyor umursayan böyle yapmaz emin ol :)
Üzülürsün yapma , doğru zaman değil doğru insan değil demekki , kafanı başka şeylerle meşgul et
Takip bekletme mi erkeklerin boyle sacma sapan kendi kendilerine tribe girme halleri beni güldürüyor
Medeniyetten uzak boyle gordum ama dursun bisey var sanmasin halleri olan birinden aninda takipi geri alip kariyerime odaklanirim kendi kursun dursun kafasında
Zayıf bir ihtimal olsa da görmemiş olabilir mi acaba? Belki çok fazla istek birikmişdir arada kaynamışsınızdır. Umut vermiş gibi olmayayım yine de, aklıma geldi yani.Aslında kafasında kurdugunu düşünmüyorum.silmeyince öylece kalmıştır istek.
Ama istegi geri alırsam da farkeder geri aldığımı.sonucta istegi geri almamak onu bekledigim anlamına da gelmiyor.Boşverdim artık onu![]()
Zayıf bir ihtimal olsa da görmemiş olabilir mi acaba? Belki çok fazla istek birikmişdir arada kaynamışsınızdır. Umut vermiş gibi olmayayım yine de, aklıma geldi yani.