tavsiyelerinizi bekliyoruz....

kelebekse38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
545
0
46
Ankara
arkadaşlar mrb şu an memleketteyim annemlerde kalıyorum geçenlerde kayınvalidemleri gittim kaldım 2 gün bu süre içinde kayınvalidem bana iyi davrandı sağosun.bulaşık bile yıkatmıyor desem yeri yani.ama sevemiyorum bi türlü yani.nedense orda kadına acıyorum sonraasında yine sevemiyorum.ya bilmiyorum maddi durmları pek yok emekli insanlar bu duruma da bazen sinir oluyorum kızıma bile 3 kuruşluk bişey almamalarına sinir oluyorum ya.bizimkiler kızımın herşeyini alırlar doğduğundan beri.sinir oluyorum arayıp sormaz.bana tavsiyeniz neler

yaşadığın hayata şükret ve insanları sana alıp verdiklerine göre değil tavırlarına gör değerlendir.herşeye tamam da maddi durumları olmamasına sinir olma hakkını kendinde nasıl buluyosun onu anlayamadım?evlenirken fabrikatör değildi bu adamlar değil mi? herşeyi maddi açıdan düşünüp sinir oluyorsan verebilecek pek bi tavsiye yok.adamlar banka soyup zengin olamazlar değil mi? birde çoğul konuşmuşsun,kaç kişiyle tavsiyelerimizi bekliyorsunuz?

hani tepki almak için bilerek açılmış konular var ya bunun onlardan biri olduğuna inanasım var, yoksa bir insanın böyle şeyler düşünmek bir yana bir de destek bulmak için yazmasını bugün içim almayacak...ya da belki yanlış anlamışızdır, eksik anlamışızdır o da olabilir yani...

Ha birde bu konunuzla burda çok tepki alacaksınız onu söyliyim sonra kimseye kızmayın...İnsanlar burda neler yaşıyor k.v leri bi yüzlerine gülsün bi güzel söz söylesin diye nelerini vermezler ama siz ? Şükredin sorununuz sadece sinir olmayla kalsın:20:

arkadaşlar mrb şu an memleketteyim annemlerde kalıyorum geçenlerde kayınvalidemleri gittim kaldım 2 gün bu süre içinde kayınvalidem bana iyi davrandı sağosun.bulaşık bile yıkatmıyor desem yeri yani.ama sevemiyorum bi türlü yani.nedense orda kadına acıyorum sonraasında yine sevemiyorum.ya bilmiyorum maddi durmları pek yok emekli insanlar bu duruma da bazen sinir oluyorum kızıma bile 3 kuruşluk bişey almamalarına sinir oluyorum ya.bizimkiler kızımın herşeyini alırlar doğduğundan beri.sinir oluyorum arayıp sormaz.bana tavsiyeniz neler

kadının bir kabahati yoksa eğer, şu 3 aylarda günaha sokma kendini durduk yere..

konu sahibi tepkilere alışıktır,üstesinden gelmekte zorlanmaz sanırım.genel bir kaynana sorunu var,kadın ağzıyla kuş tutsa niye burnunla tutmadın diyecek duruma gelmişler artık.

kaynanana söyle gitsin bulaşıçılık yapsın veya merdiven silsin o parayla size hediye alsın

insanlara rahat da batar...
biliyor muydunuz kızlar?

:27::27:

yeter ki zengin olsun isterse kötü olsunlar misali :1:

sen huzurun ne kadar büyük bir nimet olduğunu bilmiyorsun bence...

Son düzenleme:
herşeye maddı açıdan bakmayın
kendınız dıyorsunuz durumu ıyı değıl dıye
sızın aılenız gıbı çocuğunuza hedıye almıyor dıye dert edılmez kı

durumu olsa alırdı, kım ıstemez
oda torununa maddı değılde manevı anlamda bırşeyler yapmaya çalışıyordur
kı bu çok daha önemlı

hem durumu kötü diyosun hemde hediye bekliyosun....
eminim olsa parası alır....
bu yüzden bi insanın sevilmediğinide kusura bakma ilk kez duyuyorum....
adı kaynana olunca böyle oluyo demekki...

kelebek bütün konuların kayınvalide üzerine resmen kayınvalide ile kafayı bozmuşsun

durumları yoksa koltuklarını satıp yerde otursunlar ama çocuğunuza birşeyler mi alsınlar

sizi mutlu etmek için çabalasınlar onu mu istiyorsun

maaşınızın bi kısmını kardeşini özelde okutmaya harcamak istemen gibi

kayınvalidenlere de yardımcı olabilirsin hem ayrımcılık yapmamış olursun

haa bu konu sonrasında da edeceğin hakeretler yüzünden banlanabilirsin

kelebek38' in tek amacı tepkili konular açıp amiyane bir tabirle insanlarla kafa bulmak.

Bence tek bir yorum yapmayalım konusu hakkında ki açmasın bir daha böyle konular.

Back
X