tavsiyelerinizi bekliyoruz....

Ben de bir kadınım ve kadından çok insanların birbirlerine bu kadar riyakar olmalarını,

birbirlerine laf cambazlıkları yapmalarını anlayamıyorum...

Kendisinin insan olduğunun farkında olan, insani özelliklerini sürekli yemleyen, yenileyen; kafasını ve kalbini birbiriyle barışık tutarak bilgisini sürekli arıtan ve artırandır insan.

Olaya önce insan gözüyle bakın ve eğer o anne baba olmasaydı eşiniz ve dolayısıyla kızınız hiç olmayacaktı.

M.Akif Ak’ın tabiriyle, çöl kuraklığındaki gönüllere gözyaşıyla, tebessümüyle hayat kaynağı olan;
Gerçeklerin yoluna sular gibi çağlayıp akan;
Dostları ve yarenleri için kendini unutan;
Hayatında maddi ve dünyevi ihtiras nedir bilmeyen,
İmtiyaz istemeyip en büyük acı bilen;
Gönül sofrasını açıp herkesi karşılıksız doyuran,
Bizleri ötelere doğru umutla taşıyan;
Sorumluluk, soyluluk ve saygıyla yoğrulan;
Arada bir tökezlese de azimle tekrar dimdik doğrulan kimseler; elbette gerçek insanlardır.

Lütfen önce insan olalım , empati yapalım

İki ayaklı akta olmayalım!

Size birsey soyleyim Benim babaannem cok zengindi bize aldiklarinin haddi hesabi yoktu ama kotu kalpliydi Babamda ayni sizin gibi huysuzdu, annesinin doldurusuna gelirdi O yuzden bana hic bir sey almasada babaannem kadar varlikli olmayan annaannem ve dedem herseyim olmustur Hala her firsatta arar gormeye giderim Yani insallah cocugunuz sizin gibi kotu kalpli olmassa sevmeyecegi kisi babaannesi degil siz ve anneniz !

nasıl bir vicdana sahipsiniz çözemedim...kayınvalden melek gibi bir kadınmış ,burda ne kayınvaldeler okuyoruz...iz ise sadece para olarak değerlendiriyosunuz..çok ayıp...hem vicdansız hemde merhametsizsiniz..

kelebek38 in bütün konularında ya konu kapanır ya ban yiyen olur,konuyu actı gitti geldiğinde olumsuz yorum yapanların hepsini topa tutacak yine banlar yağacak ..bunu bile bile neden yorum yaptım bende anlamadım

Ben konuyu ilk açtığında ki yorumunu okumuştum, diğer yorumları sırf hakaret, yalnız bu sefer çabuk başlamış hakaretlere, böyle yaparak milleti buraya toplamaya çalışıyor. Allah hidayet versin...

Son düzenleme:
Ceza puanını doldurunca süresiz ban alacak,üyeliği iptal olacak sonra yaratıcı bir kullanıcı adıyla aramıza geri dönecek. kelebekse0685 gibi mesela.

Bu konuya yorum yapmaya bile değmez, ezikliği o kadar ortada ki midemi bulandırıyor insanlara ettiği hakaretler. Hem ailem zengin hem de kızkardeşimi ben okutucam diyen çelişkili bir tip işte.

gerizekalı yine sen.ben kardeşimi özel ünv.okutacam dedim mi?kıt beyinli ben yardım edecem dedim sadece.ikisi farklı yani

muhtemelen kocası da dahil kimse tarafından sevilmeyen bir tip. yazdıkları da çelişkili zaten. yani konu uydurma. böyle düşünen bi insanın çocuğu hediye için bugün sevgisini verir yarın başka bişeylerini.

başka şeylerini dediğin ne acaba terbiyesiz.o başka şeylerini verecek olan sensin şimdi benim ağzımı açtırma beyinsiz konuyu nerelere getirdi allah belanı versin senin biraz azgınsın herhalde töbe töbe

gerizekalı yine sen.ben kardeşimi özel ünv.okutacam dedim mi?kıt beyinli ben yardım edecem dedim sadece.ikisi farklı yani

Senin ağzınla burnunun yerini değiştiririm ben! Benim zeka seviyemi aşağılayacak en son insan sensin! Olmayan bir dünya yaratmışsın kendine eğlenip duruyorsun. Belanı benden bulma. Eğer kendimi bu kadar tuttuysam şu mübarek günlerin hürmetinedir. Yoksa kuracağım cümlelerin altından kalkamaz doktor doktor gezerdin! İki kelam etmekten aciz, onun bunun fakirliğini irdeleyen basit bir insansın ve ne yazık ki bir evlat yetiştiriyorsun. Yazıklar olsun.

Elmayra yapma canım,o kendine yakışanı yapıyor sen de sana yakışanı yap..amaı zaten buydu,birilerini kışkırtıp eğlenmek.zaten Mune buralarda,gerekeni yapar.

herkeskendince haklıdır konunun deteylarını belki üstü kapaı geçti
sinek küçüktür ama mide bulandırır
tabi arkadaşım seninde kimseye hakaret etmeye hakkın yok

Back
X