- Konu Sahibi kelebekse38
Ben de bir kadınım ve kadından çok insanların birbirlerine bu kadar riyakar olmalarını,
birbirlerine laf cambazlıkları yapmalarını anlayamıyorum...
Kendisinin insan olduğunun farkında olan, insani özelliklerini sürekli yemleyen, yenileyen; kafasını ve kalbini birbiriyle barışık tutarak bilgisini sürekli arıtan ve artırandır insan.
Olaya önce insan gözüyle bakın ve eğer o anne baba olmasaydı eşiniz ve dolayısıyla kızınız hiç olmayacaktı.
M.Akif Akın tabiriyle, çöl kuraklığındaki gönüllere gözyaşıyla, tebessümüyle hayat kaynağı olan;
Gerçeklerin yoluna sular gibi çağlayıp akan;
Dostları ve yarenleri için kendini unutan;
Hayatında maddi ve dünyevi ihtiras nedir bilmeyen,
İmtiyaz istemeyip en büyük acı bilen;
Gönül sofrasını açıp herkesi karşılıksız doyuran,
Bizleri ötelere doğru umutla taşıyan;
Sorumluluk, soyluluk ve saygıyla yoğrulan;
Arada bir tökezlese de azimle tekrar dimdik doğrulan kimseler; elbette gerçek insanlardır.
Lütfen önce insan olalım , empati yapalım
İki ayaklı akta olmayalım!
birbirlerine laf cambazlıkları yapmalarını anlayamıyorum...
Kendisinin insan olduğunun farkında olan, insani özelliklerini sürekli yemleyen, yenileyen; kafasını ve kalbini birbiriyle barışık tutarak bilgisini sürekli arıtan ve artırandır insan.
Olaya önce insan gözüyle bakın ve eğer o anne baba olmasaydı eşiniz ve dolayısıyla kızınız hiç olmayacaktı.
M.Akif Akın tabiriyle, çöl kuraklığındaki gönüllere gözyaşıyla, tebessümüyle hayat kaynağı olan;
Gerçeklerin yoluna sular gibi çağlayıp akan;
Dostları ve yarenleri için kendini unutan;
Hayatında maddi ve dünyevi ihtiras nedir bilmeyen,
İmtiyaz istemeyip en büyük acı bilen;
Gönül sofrasını açıp herkesi karşılıksız doyuran,
Bizleri ötelere doğru umutla taşıyan;
Sorumluluk, soyluluk ve saygıyla yoğrulan;
Arada bir tökezlese de azimle tekrar dimdik doğrulan kimseler; elbette gerçek insanlardır.
Lütfen önce insan olalım , empati yapalım
İki ayaklı akta olmayalım!