Arkadaslar cok kafaya takmaya basladim. Bu kadar kilonun nesi problem diyeceksiniz ama
22 yasindayim ben de oyle "iyisin iste yaa takma kafana" tiplilerden degil de "masallah tığ gibi kiz" tiplerinden olmak istiyorum. Ömrüm boyunca hep cok kolay kilo alup veriyodum Buna aliskindim o yuzden pek takmiyordum kafaya Bir ara gecirdigim rahatsizlik sebebiyle 3 ay sadece siviyla beslendigim icin 20 kilo verdim 47 kiloya dustum. Sonralarda 49-50 lerde 1 sene öyle kaldim Cok memnundum halimden Sonra biraz biraz aldim da aldim En son bu yaz
roaccutane kullaniyorum. Kilo aldırmaz diyorlar ama ben her zaman aldigim kiloyu kolaylikla verirken hayatimda ilk kez sanki karın cevrem kalici sekilde genisledi Hic olmadigim bi tipe geldim 62 kilo oldum Cok sinir olmaya basladim 5-6 ay icinde nisanlanmayi 1 sene icinde evlenmeyi planlarken bunu kabullenemiyorum.
oldum olasi hep cok az yerim o kadar az ki gercekten Biraz daha azaltmaya kalkışmak demek ac kalmam demek zaten ekmek zaten hep yemezdim Hareketsiz bi hayatim vardi simdi evde yarim saat spor yapiyorum 45 dk yürüyüş yapiyorum her gun 10 gun oldu gram farketmedi Delirmek uzereyim Nolur bana ne oneririsiniz? Diyetisyene gitmeli miyim? Daha once pek diyet deneyimim olmadi ne yapacagimi bilmiyorum 10 kilo vermek istiyorum ozel bir Diyetisyene gitmek maddi acidan zorlar beni evet Ama mecbur kalirsam gidicem Gitmeli miyim ne tavsiye edersiniz?