• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar tavsiyeniz var mı??Benim gibi düşünenler yardım!!

Leylilez

Mucizeler iyiki varlar..
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
1.046
699
53
30
Arkadaşlar ben artık günlük fondaten kullanmak istemiyorum bb cremde kullandim ama makyaj yapa yapa yüzümüz mahfoluyor!! Haksızmıyım.Günlük hayatta güneş kremi kullanirim.Ama yüzümde sivilce izleri oldugu icin kapatmiyor ne yapmaliyim.öneriniz nedir.

Makyajın geceleri doğru temizlendiğinde yüzü bozmadığını düşünenlerdenim, haftada bir iki kendine bırakırsın en kötü. Ama daha sağlıklı bi şey kullanmak istiyosan sebamed in küçük bi kapatıcısı var sivilceler için, ya da bioderma gibi dermokozmetik markalara bakabilirsin.

Arkadaşlar ben artık günlük fondaten kullanmak istemiyorum bb cremde kullandim ama makyaj yapa yapa yüzümüz mahfoluyor!! Haksızmıyım.Günlük hayatta güneş kremi kullanirim.Ama yüzümde sivilce izleri oldugu icin kapatmiyor ne yapmaliyim.öneriniz nedir.
Sivilce izlerini kapatmak için kullanılan bb cc krem ve yağ bazlı fondotenler yalnızca günü kurtarabilir. Bu yüzden ten renginize uygun bir mineral pudra seçmenizde fayda var. Eczaneden alabilirsiniz. Kozmetik mağazalarında satılan ten makyajı ürünleri sivilce problemi olmayan ciltlere daha uygun.
Yine organik bir pudra fırçası tercih edebilirsiniz.Örneğin physicians formula kabuki fırçası bambu kıllarından yapılmış. Sentetik olmayan başka bir ürün de seçebilirsiniz.
Fondoten kullanmakta ısrarcıysanız da mineralli bir ürünü kullanabilirsiniz.
Güneş kreminiz de yağsız olursa sorun kalmayacaktır.:kahve:

Back
X