Pişman falan değil bence. Ya kadın bunu terketmiştir, ya da istediği gibi gitmemiştir.Aldatıldım ve bunu yakaladım anlaşmalı olarak boşandım yaklaşık 4 ayı geçti ve bugun eski eş kişisi ile yüzleşeceğim.Pişaman belli ve arada çocuk oldugu için ister istemez iletişim kopmuyor fakat ben asla birleşmeyi düşünmüyorum konularımı belki hatırlayanlar olur çok sancılı bir süreç geçirdim aynı işyerinden bir insandı bu kişi ve boşandıktan sonra 2 ay daha dolu dizgin ilişklieri devam etti bildigim kadarı ile ve çok büyük hayal kırıklıgına ugramış pişmanım hayattaki en büyük hatamdı dedi.ben sadece yüzleşmek istiyorum yoksa ömür boyu neden neden diye beynimi yemek istemiyorum siizn tavsiyeniz nedir?
Aldatıldım ve bunu yakaladım anlaşmalı olarak boşandım yaklaşık 4 ayı geçti ve bugun eski eş kişisi ile yüzleşeceğim.Pişaman belli ve arada çocuk oldugu için ister istemez iletişim kopmuyor fakat ben asla birleşmeyi düşünmüyorum konularımı belki hatırlayanlar olur çok sancılı bir süreç geçirdim aynı işyerinden bir insandı bu kişi ve boşandıktan sonra 2 ay daha dolu dizgin ilişklieri devam etti bildigim kadarı ile ve çok büyük hayal kırıklıgına ugramış pişmanım hayattaki en büyük hatamdı dedi.ben sadece yüzleşmek istiyorum yoksa ömür boyu neden neden diye beynimi yemek istemiyorum siizn tavsiyeniz nedir?
Evet birde bu var ne yüzle konuşmak ister ne cesaret yani.konu sahibi;
sen aynı şeyi yapmış olsaydın, bugün eşin seninle görüşür müydü sence?
ömrüm boyunca acaba neden nasıldı diye düşünmektense neden bu sadakatsizliği yaptıgının cvabını almak istiyorum ve ayrıca farkındayım ki hala vazgeçmemiş ve bu kararımı net olrak açıklammak istiyorum çocuk var zaten ister istemez iletişime geçiyor.Neden yüzleşeceksiniz? Boşanmışsınız bitmiş gitmiş neyin derdi bu?
bende ağzının payını vermek ve eteğimdeki taşları dökmek istiyorum...buarada pskolga devam ediyorum 5 aydır ve onun tavsiyesi idi bu çünkü sen kaçtıkca sende o korku haline döner gerçeklerden kaçma ve yüzleş dediEvet birde bu var ne yüzle konuşmak ister ne cesaret yani.
hayır asla ikna olmam net kararım ama çocuk var sürekli iletişim halindeyiz bu sefer çocuk üzerinden birbirimizi vurmaya çalışıyoruz daha dogrusu o yapıyor.Pişman falan değil bence. Ya kadın bunu terketmiştir, ya da istediği gibi gitmemiştir.
İkna olacak gibiyseniz yüzleşmeyin bence.
asla ikna olmak gibi bir düşüncem yok 5 aydır düzenli pskolga gittim ve onun tavsiyesi buydu dedigi şu ki ömrü boyu kafanda nasıl oldu diye kuracaksın git yüzleş bu sadakatsılıgı neden yapmış ve kafanda kurma artık acının üstüne gidersen kabullenmen daha kolay olur dediolan olmuş kurtulmuşsunuz
bu saatten sonra nedenini öğrenmeniz neyi değiştirecek
sorun zaten sizde değildir, aldatan kişi de illaki bir bahane bulup arkasına saklanır
bir kere aldatan yine aldatır
tavsiye olarak sadece lütfen tekrar sizi aldatmasına izin vermeyin, konuşarak bile olsa kandırmasından bahsediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?