tavsiyeniz var mı?

sibder

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
560
639
103
40
Aldatıldım ve bunu yakaladım anlaşmalı olarak boşandım yaklaşık 4 ayı geçti ve bugun eski eş kişisi ile yüzleşeceğim.Pişaman belli ve arada çocuk oldugu için ister istemez iletişim kopmuyor fakat ben asla birleşmeyi düşünmüyorum konularımı belki hatırlayanlar olur çok sancılı bir süreç geçirdim aynı işyerinden bir insandı bu kişi ve boşandıktan sonra 2 ay daha dolu dizgin ilişklieri devam etti bildigim kadarı ile ve çok büyük hayal kırıklıgına ugramış pişmanım hayattaki en büyük hatamdı dedi.ben sadece yüzleşmek istiyorum yoksa ömür boyu neden neden diye beynimi yemek istemiyorum siizn tavsiyeniz nedir?

Hangi neden sizi aldatmasinin sebebi olabilir ki?
Bana çok anlamsız geldi böyle bir yüzleşme, boşanmışsınız üzerinden 4 ay geçmiş, güya pişman olmuş.
Bu görüşme sizin kafanızı karşıtırıp, kalbinizi yormanızdan başka hiçbir ise yaramayacaktır.

Tekrar barışmak gibi bir düşüncem yok diyorsunuz ama bu görüşmeyi yapmak istemeniz bile eski esinizden tamamen vazgeçmediğinizi gösteriyor.

Hiç de yüzleşme bence gühanhinimi dökecek mis sanki yapmış pişmanım yapmadan önce düşüncekdi sen acı çekerken kimle ildi şimdi ne oldu boşver konuşma bile konu hakkında kendi kıvransın dursun

olan olmuş kurtulmuşsunuz
bu saatten sonra nedenini öğrenmeniz neyi değiştirecek
sorun zaten sizde değildir, aldatan kişi de illaki bir bahane bulup arkasına saklanır
bir kere aldatan yine aldatır
tavsiye olarak sadece lütfen tekrar sizi aldatmasına izin vermeyin, konuşarak bile olsa kandırmasından bahsediyorum.

Pişman falan değil bence. Ya kadın bunu terketmiştir, ya da istediği gibi gitmemiştir.
İkna olacak gibiyseniz yüzleşmeyin bence.

Yüzleşin, içinizi dökün ama sakın yumuşamayın.
Unutmayın o kadından kazık yemeseydi şuan halen dolu dizgin aşklarını yaşıyor olacaklar ve sizi düşünmüyor olacaktı.
Siz dik durun, yeni hayatınızdan şikayetiniz olmadığını, mutlulu olduğunuzu görsün ve daha çok kahrolsun....
Size ağlayacak, kendisini acındıracak, sakın kanmayın ve yumuşak davranmayın. Bu tip adamlar ilerde eline geçen ilk fırsatta aynısını yapacaktır...

Neden yüzleşeceksiniz? Boşanmışsınız bitmiş gitmiş neyin derdi bu?
ömrüm boyunca acaba neden nasıldı diye düşünmektense neden bu sadakatsizliği yaptıgının cvabını almak istiyorum ve ayrıca farkındayım ki hala vazgeçmemiş ve bu kararımı net olrak açıklammak istiyorum çocuk var zaten ister istemez iletişime geçiyor.

Evet birde bu var ne yüzle konuşmak ister ne cesaret yani.
bende ağzının payını vermek ve eteğimdeki taşları dökmek istiyorum...buarada pskolga devam ediyorum 5 aydır ve onun tavsiyesi idi bu çünkü sen kaçtıkca sende o korku haline döner gerçeklerden kaçma ve yüzleş dedi

Pişman falan değil bence. Ya kadın bunu terketmiştir, ya da istediği gibi gitmemiştir.
İkna olacak gibiyseniz yüzleşmeyin bence.
hayır asla ikna olmam net kararım ama çocuk var sürekli iletişim halindeyiz bu sefer çocuk üzerinden birbirimizi vurmaya çalışıyoruz daha dogrusu o yapıyor.

asla ikna olmak gibi bir düşüncem yok 5 aydır düzenli pskolga gittim ve onun tavsiyesi buydu dedigi şu ki ömrü boyu kafanda nasıl oldu diye kuracaksın git yüzleş bu sadakatsılıgı neden yapmış ve kafanda kurma artık acının üstüne gidersen kabullenmen daha kolay olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…