tavsiyeniz var mı?

maalesef engel olamıyorum kenime cunku ben yakaldım ve direk dava açtım 1 hafatad boşandım hiç konuşmadan ve içimde çok birikitrdiklerim oldu 5 aydır pskolga gidiyorum onunda tavsiyesi konuşmadan bitiremezsin oldu
Aradan bunca zaman gecmeseydi belki
Ama su anda cidden gereksiz. Konusunca hafifleyeceginizi sanmiyorum,ya barisacaksiniz ya da daha cok sinirleneceksiniz. Deneyin gorun.

Çok şükür atlattı iseniz süslenin püslenin gidin.
Çünkü bence görüşeceksiniz siz :oops:
evet aynen öyle yaptım süslendim püslendim ve dimdik ayaktayım.buarada benim evliligim çok kötüydü zaten sonu yoktu biliyorum ve onun bu yaptıgı bana ödül oldu ama tabi acılarda çok çektim çünkü beklemedigim birşeydi

ömrüm boyunca acaba neden nasıldı diye düşünmektense neden bu sadakatsizliği yaptıgının cvabını almak istiyorum ve ayrıca farkındayım ki hala vazgeçmemiş ve bu kararımı net olrak açıklammak istiyorum çocuk var zaten ister istemez iletişime geçiyor.
Siz boşanma aşamasındayken hatta sonrasında da size sen kadın olsaydın aldatmazdım suç senin beni ihmal ettin gibi saçma salak bahanelerle sizi suçlayan bu adam.nedeni zaten size hem de tüm suç sizinmis gibi söyleyen bu adam.madem birleşme düşünceniz yok ki bence de asla olmasın size evlilik hayatınızda da boşandıktan sonra da etmediğini bırakmayan bir adamla çocuğun sorunu dışında muhattap olmayın bence.sadece artık ölse dahi bir yudum su bile vermeyeceğimiz kadar birleşmenizin mümkün olmadığını söyleyin yeterli.hem daha aldatmadan etrafına ben sibderi aldatacağım diye yayan adam.surecinizi çok iyi hatırlıyorum ben bile sinirlendim yaptıklarını düşününce siz neden hala konuşmak istiyorsunuz anlamadım. Cocuk büyüyünce annen bana kadınlık yapmadı aldattım derim anlarsa anlar anlamazsa kendi bilir diyen adam bu ya

yoksaymam imkansız her hafta zaten çocugu alıp bırakıyor görüyorum
ama yüzleşmek dediğin oğlun için değil o elbette olucak ortada bi çocuk var da oturup çocuğunuzum sorunları üstünek onuşulmayacaksa başka bi konuşmaya gerek var mı bu saatten sonra

evet aynen öyle yaptım süslendim püslendim ve dimdik ayaktayım.buarada benim evliligim çok kötüydü zaten sonu yoktu biliyorum ve onun bu yaptıgı bana ödül oldu ama tabi acılarda çok çektim çünkü beklemedigim birşeydi
Ben sizi anlıyorum güçlü olun aynen ve söyleyin ne geçiyorsa; sizi aldattığına da pişman olsun.
Ben de haksız yere terk edilmiştim ve de içimde ne var ne yoksa saydırana kadar rahat değildim.
Şimdi huzura kavuştum.

Şuan inanır mısın bende seninle aynı konumdayım daha geçen ben para yollaması gerektiği için bir sürü saydırırken ona o bana istersen yüzyüze görüşelim dedi neden dedim konuşuruz dedi benim seninle konuşacak hiç bişeyim yok dedim sadece hak ettiğimiz nafakamızı yolla dedim boşanalı 6 ay oldu anca avukatım nafaka davası açtı yakalama emri çıkartıcaz.
Görüşüp ne yapıcam ki aynı şeyleri konuşucaz sizde öyle o dicekti hataydı seni ve çocuğumu çok özlüyorum dicek sende yapacak bişey yok diceksin kalkıp geleceksin bence gitme görüşme süslenip gitsen benim için süslenmiş dicek paspal gitsen kendine bakmıyo dicek boşverrr hiçç kafanı yorma
ben içimden ömür boyu silip atmak adına gidecegim oraya çünkü bana boşandıktan sonra çok hakaretler etti sen kadınmısın sen nesin gibi bir sürü hakaretler etti görsün nasıl kadın olunup ayakta durunuyormuş

Ben sizi anlıyorum güçlü olun aynen ve söyleyin ne geçiyorsa; sizi aldattığına da pişman olsun.
Ben de haksız yere terk edilmiştim ve de içimde ne var ne yoksa saydırana kadar rahat değildim.
Şimdi huzura kavuştum.
desteginiz için çok teşekkür ederim sadece siz sıcak baktınız gitmeme bende asla pskolg 1 ay önce yüzleş dediğinde asla dedim ama şuanda yüzleşmek istiyrum ve içimde tuttuklarımı suratına çarpmak istiyorum.

Siz boşanma aşamasındayken hatta sonrasında da size sen kadın olsaydın aldatmazdım suç senin beni ihmal ettin gibi saçma salak bahanelerle sizi suçlayan bu adam.nedeni zaten size hem de tüm suç sizinmis gibi söyleyen bu adam.madem birleşme düşünceniz yok ki bence de asla olmasın size evlilik hayatınızda da boşandıktan sonra da etmediğini bırakmayan bir adamla çocuğun sorunu dışında muhattap olmayın bence.sadece artık ölse dahi bir yudum su bile vermeyeceğimiz kadar birleşmenizin mümkün olmadığını söyleyin yeterli.hem daha aldatmadan etrafına ben sibderi aldatacağım diye yayan adam.surecinizi çok iyi hatırlıyorum ben bile sinirlendim yaptıklarını düşününce siz neden hala konuşmak istiyorsunuz anlamadım. Cocuk büyüyünce annen bana kadınlık yapmadı aldattım derim anlarsa anlar anlamazsa kendi bilir diyen adam bu ya
evet canım aynen o adam bende hala dimdik ayakta olan o kadınım ve içimde biriktirdiklerimi yüzüne çarpmak ve yoluma devam etmek istiyorum

desteginiz için çok teşekkür ederim sadece siz sıcak baktınız gitmeme bende asla pskolg 1 ay önce yüzleş dediğinde asla dedim ama şuanda yüzleşmek istiyrum ve içimde tuttuklarımı suratına çarpmak istiyorum.
Ya dışardan hüküm vermek her zaman olayın dışındakilerin yaşadığı bir lükstür.
Mantıklı olan gitmemek olabilir fakat siz içinizde tuta tuta öyleydi böyleydi diye diye yaşamanızdan iyidir.

evet pskologum şunu söyledi sen ömür boyu hep kendince hikakayei tammalamaya çalışacaksın tamamlamasına izin ver ama yaşdıklaırını da unutma dedi...sonuçta neden beni yanlış yönlendirsin ki

o zaman tavsiyem: erkek arkadaşımla bir konuda ayrılma noktasına geldiğimizde o da görüşmek istediğinde:
çok lüks bir restoranda randevu verdim. garson gelince normalde 'aman ayıp olmasın aman çok kaçmasın maddi külfet olmasın.' diye istemeyeceğim ne varsa, elbette yiyebileceğim kadar, hepsini istedim, yerli kadeh şaraplara bakmadan direkt ithal içki açtırttım. iyi gelmişti.

böyle yapıp 'geçenlerde bir arkadaşımın doğum gününe buraya gelmiştik, çok klas bir yer, evliyken kapısından bile girmezdik, artık sık sık gelmeye çalışıyorum, böyle mekanlarda olmak çok hoşuma gidiyor' diyebilirsin. karşındakini ezerek başla. psikolojisi bir dağılsın.

nasılsın iyi misin faslında, 'ben gayet iyiyim de sen hiç iyi görünmüyorsun bakımsızlıktan mı başka birşey mi bir 5 yıl atmış gibisin, hayırdır, kötü bir hastalık varsa ortak çocuğumuz var, bunlar saklanacak şeyler değil söyleyebilirsin' diyin. bütün akşam yüzünde gülümseme olsun.

o konuşurken 3-4 saniye ortamdaki yalnız ve iyi giyimli, bulursan yakışıklı bir erkeğe bakıp, nereye baktığını farkettiğinde, birden çekinmiş gibi bakışlarını önüne çevir, gece boyu 1-2 kez daha bakabilirsin, ama sakın suyunu çıkarma, başına dert alma.

konuş içindekileri çirkinleşmeden hala güçsüz imajı vermeden gülümseyerek, sakin sakin ve asil bir edayla paylaş. o pişmanın vs dedikçe gülümse kafanı eğ ve bak. hiç konuşma, niye konuşmuyorsun derse ay ne söyleyeyim ki, pişman olman gerekiyor ve şimdi zaten olman gereken birşeyi yaşıyorsun, üzgünüm bunu tek başına yaşayacaksın. ben kendi üzüntümü çektim, yaşadım bitirdim, şimdi senin pişmanlığın ya da üzüntün için ne yazık ki enerjimi ve vaktimi ayırmak istemiyorum' diyebilirsin.

hep çocuğun iyiliğinden bahset. psikoloğum çok doğru birşey söyledi: ben ne kadar iyi olursam çocuğum o kadar iyi olur. o yüzden çocuğumun iyiliği için ben iyiyim, hep de iyi olacağım diyebilirsin. haa ama nafakayı bir gün bile geciktirirsen bozuşuruz, diyip ufak bir kahkaha atabilirsin.

sen de üzülme yaşımız çok genç, birlikte güzel bir ilişki yürütememiş olmak başkalarıyla yürütemeyeceğimiz anlamına gelmiyor, umutsuzluğa kapılma de.

ben hep kendimde suç aramıştım, ne eksik, ne veremedim de başkasına gitti diye, ama şimdi farkediyorum ki ben tammışım, sen eksikmişsin de.

hesap gelince elbette yüzünde bir gülümsemeyle tuvalete git. sana taksi çağırmasını iste. hepsi bu.

Yüzleşseniz, çok pişman ve üzgün olduğunu öğrenseniz ne olacak ki? Bitmiş artık. Evet canınız çok yanmış ama şu an yapacağınız yüzleşmenin ayrılma süreci ve öncesindeki(yani geçmişteki) tüm üzüntülerinizi alıp götüreceğini mi düşünüyorsunuz? Eski eşinizin şu an yapacağı hiç bir şeyin geçmişinizde bıraktığınız size bir etkisi olmayacak. Şu an onun tarafından bir teselliye de ihtiyacınızın olduğunu düşünmüyorum. Yüzleşerek sadece onun içini rahatlatacaksınız. Onun sizinle yüzleşmek istemesinin tek sebebi kendi vicdanını rahatlatmak ve sizin dönebilme ihtimalinizi sınamak (Diğer kadın hayatında olsaydı asla yüzleşmek istemeyecekti.). Siz de sadece onun pişmanlığını görmek için yüzleşmek istiyorsunuz. Biten bir ilişkide yaşananları değiştiremezsiniz. O yüzden olduğu gibi bırakın, yeni hayatınıza bakın.

o zaman tavsiyem: erkek arkadaşımla bir konuda ayrılma noktasına geldiğimizde o da görüşmek istediğinde:
çok lüks bir restoranda randevu verdim. garson gelince normalde 'aman ayıp olmasın aman çok kaçmasın maddi külfet olmasın.' diye istemeyeceğim ne varsa, elbette yiyebileceğim kadar, hepsini istedim, yerli kadeh şaraplara bakmadan direkt ithal içki açtırttım. iyi gelmişti.

böyle yapıp 'geçenlerde bir arkadaşımın doğum gününe buraya gelmiştik, çok klas bir yer, evliyken kapısından bile girmezdik, artık sık sık gelmeye çalışıyorum, böyle mekanlarda olmak çok hoşuma gidiyor' diyebilirsin. karşındakini ezerek başla. psikolojisi bir dağılsın.

nasılsın iyi misin faslında, 'ben gayet iyiyim de sen hiç iyi görünmüyorsun bakımsızlıktan mı başka birşey mi bir 5 yıl atmış gibisin, hayırdır, kötü bir hastalık varsa ortak çocuğumuz var, bunlar saklanacak şeyler değil söyleyebilirsin' diyin. bütün akşam yüzünde gülümseme olsun.

o konuşurken 3-4 saniye ortamdaki yalnız ve iyi giyimli, bulursan yakışıklı bir erkeğe bakıp, nereye baktığını farkettiğinde, birden çekinmiş gibi bakışlarını önüne çevir, gece boyu 1-2 kez daha bakabilirsin, ama sakın suyunu çıkarma, başına dert alma.

konuş içindekileri çirkinleşmeden hala güçsüz imajı vermeden gülümseyerek, sakin sakin ve asil bir edayla paylaş. o pişmanın vs dedikçe gülümse kafanı eğ ve bak. hiç konuşma, niye konuşmuyorsun derse ay ne söyleyeyim ki, pişman olman gerekiyor ve şimdi zaten olman gereken birşeyi yaşıyorsun, üzgünüm bunu tek başına yaşayacaksın. ben kendi üzüntümü çektim, yaşadım bitirdim, şimdi senin pişmanlığın ya da üzüntün için ne yazık ki enerjimi ve vaktimi ayırmak istemiyorum' diyebilirsin.

hep çocuğun iyiliğinden bahset. psikoloğum çok doğru birşey söyledi: ben ne kadar iyi olursam çocuğum o kadar iyi olur. o yüzden çocuğumun iyiliği için ben iyiyim, hep de iyi olacağım diyebilirsin. haa ama nafakayı bir gün bile geciktirirsen bozuşuruz, diyip ufak bir kahkaha atabilirsin.

sen de üzülme yaşımız çok genç, birlikte güzel bir ilişki yürütememiş olmak başkalarıyla yürütemeyeceğimiz anlamına gelmiyor, umutsuzluğa kapılma de.

ben hep kendimde suç aramıştım, ne eksik, ne veremedim de başkasına gitti diye, ama şimdi farkediyorum ki ben tammışım, sen eksikmişsin de.

hesap gelince elbette yüzünde bir gülümsemeyle tuvalete git. sana taksi çağırmasını iste. hepsi bu.
ramazandayız :D:D:D gerisi tamamdır.

O ilişkide aradığını bulabilseydi, pişman da olmazdı değil mi? Yani pişman olması size yaptığının ahlaksızlık, haksızlık filan olduğunu düşünmesinden değil, yanlış insanla ilişki yaşamasından kaynaklanıyor bu durumda. Neden neden neden diye kendinizi paralamanıza gerek yok. Sizden kaynaklanmadı bu durum. Nedeni basit; eski eşiniz tatminsiz, midesiz, şeref yoksunu, vicdansız (ay daha çok sıfat bulunur da anladınız siz onu) kütüğün tekiymiş işte. İlişkimiz yolunda gitmiyordu, ondan oldu gibi bir durum bile söz konusu olamaz. İlişkisi yolunda gitmeyen insanların yapması gereken dürüstçe ayrılmaktır. Böyle ahlaksızlık yapmak değil.

Afiyet olsun de geç, yesin ömür boyu olmayan beynini

Ne için yuzleseceksiniz ki ? Bosanmissiniz bitmiş artık. Boşanmadan önce her şeyi konusabilir , yuzlesebilirdiniz. Bu yuzlesmeden almak istediğiniz sonuç nedir tam olarak

Gitmeden önce eski konularını oku öyle git söyleyeceğini söyle medeni bir şekilde (çünkü çocuk var )ve havanı at kalk

Ne için yuzleseceksiniz ki ? Bosanmissiniz bitmiş artık. Boşanmadan önce her şeyi konusabilir , yuzlesebilirdiniz. Bu yuzlesmeden almak istediğiniz sonuç nedir tam olarak
1 haftada boşandım konuşmadık bile şuan içimde kalan ne varsa dökmek ve asla bir daha aile olunmayacagını açık açık söylemek ve mutlu oldugumu bilmesi

Back
X