Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsini söyledim değmedi dedi değmediyse ben şuanda tünelden çıkıyorum sen o karanlıga yeni giriyorsun başarılar ve beni böyle berbat bir evlilikten kurtardıgını için teşekkürler dedim.Terk edilmiş yuvasını yıktğına değmiş mi bunu söyle
Seni kandırmasına izin verme sürünsün
içimde kalan ne varsa söyledim pişman hemde çok ama ben artık o karanlık günleri geride bıraktım sıra sende sende yaşa ve gör ve ayrıca sana çok teşekkür ederim beni çok igrenç bir evlilikten kurtardın hayatımı geri verdin gezip tozuyorum paramı harcıyorum hesap vermiyorum dedim.Ne yaptınız son durum???
Güzel sevindim; şimdi daha iyisinizdir diye düşünüyorum; sonradan yıne aradı mı peki.içimde kalan ne varsa söyledim pişman hemde çok ama ben artık o karanlık günleri geride bıraktım sıra sende sende yaşa ve gör ve ayrıca sana çok teşekkür ederim beni çok igrenç bir evlilikten kurtardın hayatımı geri verdin gezip tozuyorum paramı harcıyorum hesap vermiyorum dedim.
konu sahibi;
sen aynı şeyi yapmış olsaydın, bugün eşin seninle görüşür müydü sence?
asla kabul etmeyecegim ve aksine nasıl dimdik ve daha güçlüyüm onu gösterecegim bugun kuaförüme gittim makyajımı yaptım en güzel kıyafetlerimi giydim anlat nasıldı ve sonucu bu işte bana yaşama şansı verdin ve çk mutuluyum teşekkürler diyecegim
BENde ne aynen öyle yapıyorum ahkam kesmek kolay bahsedilen 10 yıllık bir kaybedişti elbette kolay olmayacakBir nevi güc gösterisi. Buna ne gerek var? Zaten çoçuk ile seni vurmaya çalisiyormus.
Artik evli degilsiniz fakat ömür boyu o çoçuklarin anne babasisiniz. Mecburen olgun davranmak zorundasiniz. Bu üstte yazdigin sey, ergenler yapar. Artik ergen davranislari sergeleme lüksünüz yok.
Adam seni aldatti ve bu tür oyunlari oynamanin yerine, net ve mesafeli ol. Ayar vermek istiyorsan, bu sekilde vermelisin. O makjajli halin ile karsisina çikmak "aslinda ben halen seni seviyorum" demektir. Insan umursamadigi bir insan için gidip kuaför, makjaj ile ograsmaz. Kendini kandirma yani.
Adam ile konusacaksan sadece çoçuklar için konus. Net bir program olsun. Yani her hafta, yada iki haftada bir, su su günlerde ve su saatlerde çoçuklar ile görüsebilir. Okul tatillerinde ne yapilacagini konus. Eger mesaj atilcaksa, sadece çoçuk üzeri ve acil durumlarda kabul ettigini söyle.
Yok zaten görüşmüyorum bende biten bitti artıkbazen insanlar boşluğa düşer biraz eskileri özler ama yapma gardını düşürme .giden gitti yeni hayatına devam et görüşmemeye gayret et pişmansa pişman bir kere yapan yine yapar .
Yüzleşin bence. Ama içinizde en ufak bi kırıntı kalmasın içinizde neyi biriktirip büyüttüyseniz hepsini söylemek için yüzleşin söyleyin ve bu meseleyi ebediyen kapatın bence. Içinizde bişey kalmasın. Ne derse desin acaba demeyin aldatmanın telafisi de pişmanlığı da olmaz.Aldatıldım ve bunu yakaladım anlaşmalı olarak boşandım yaklaşık 4 ayı geçti ve bugun eski eş kişisi ile yüzleşeceğim.Pişaman belli ve arada çocuk oldugu için ister istemez iletişim kopmuyor fakat ben asla birleşmeyi düşünmüyorum konularımı belki hatırlayanlar olur çok sancılı bir süreç geçirdim aynı işyerinden bir insandı bu kişi ve boşandıktan sonra 2 ay daha dolu dizgin ilişklieri devam etti bildigim kadarı ile ve çok büyük hayal kırıklıgına ugramış pişmanım hayattaki en büyük hatamdı dedi.ben sadece yüzleşmek istiyorum yoksa ömür boyu neden neden diye beynimi yemek istemiyorum siizn tavsiyeniz nedir?
Yüzleştim ve içimde kalan herşeyi söyledim ve o sayfayı kapattım.Yüzleşin bence. Ama içinizde en ufak bi kırıntı kalmasın içinizde neyi biriktirip büyüttüyseniz hepsini söylemek için yüzleşin söyleyin ve bu meseleyi ebediyen kapatın bence. Içinizde bişey kalmasın. Ne derse desin acaba demeyin aldatmanın telafisi de pişmanlığı da olmaz.
Her şey ortada iken neden yüzleşiyorsunuz? Bide boşanmışsınız. Bu durum sadece sizi üzerAldatıldım ve bunu yakaladım anlaşmalı olarak boşandım yaklaşık 4 ayı geçti ve bugun eski eş kişisi ile yüzleşeceğim.Pişaman belli ve arada çocuk oldugu için ister istemez iletişim kopmuyor fakat ben asla birleşmeyi düşünmüyorum konularımı belki hatırlayanlar olur çok sancılı bir süreç geçirdim aynı işyerinden bir insandı bu kişi ve boşandıktan sonra 2 ay daha dolu dizgin ilişklieri devam etti bildigim kadarı ile ve çok büyük hayal kırıklıgına ugramış pişmanım hayattaki en büyük hatamdı dedi.ben sadece yüzleşmek istiyorum yoksa ömür boyu neden neden diye beynimi yemek istemiyorum siizn tavsiyeniz nedir?