Tavsiyenize ihtiyacım var

Eleanorrigbyy

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
3
0
16
Ankara
selam kızlar bikaç yıldır burayı takip ediyordum dün üyelik almaya karar verdim daha ilk başlığım yani umarım doğru yere açmışımdır. neyse ben 17 yaşındayım bu sene bizim sınıfa yeni bi çocuk geldi. şimdi ben bu çocuktan geldiği günden beri hoşlanıyorum ama sessiz biraz yani daha hiç konuşmadım sayılır ama diğer kızlarla az da olsa konuşuyo benimle niye böyle anlamadım fiziğim fena değil bakımlıyım da ama hareketlerimden falan beni hafifmeşrep sanmasından korkuyorum. bi de arkadaşım başka bi kızdan hoşlandığını söyledi ama kesin bi şey yok yani bi tek o söyledi bunu. arada ona bakıyorum yani hoşlandığımı anlamış olmasına rağmen pas vermiyo da olabilir ben bu çocukla nasıl kontak kurabilirim sizce napmalıyım kızlar yardım

selam kızlar bikaç yıldır burayı takip ediyordum dün üyelik almaya karar verdim daha ilk başlığım yani umarım doğru yere açmışımdır. neyse ben 17 yaşındayım bu sene bizim sınıfa yeni bi çocuk geldi. şimdi ben bu çocuktan geldiği günden beri hoşlanıyorum ama sessiz biraz yani daha hiç konuşmadım sayılır ama diğer kızlarla az da olsa konuşuyo benimle niye böyle anlamadım fiziğim fena değil bakımlıyım da ama hareketlerimden falan beni hafifmeşrep sanmasından korkuyorum. bi de arkadaşım başka bi kızdan hoşlandığını söyledi ama kesin bi şey yok yani bi tek o söyledi bunu. arada ona bakıyorum yani hoşlandığımı anlamış olmasına rağmen pas vermiyo da olabilir ben bu çocukla nasıl kontak kurabilirim sizce napmalıyım kızlar yardım

derslerınle ılgılen bıraz uzak dur senden hoslanıyorsa zaten gelır kendısı hem senı mesrep te sanmaz derslerınde guzel akıllı uslu kız der:)

Bence sen bişey yapma
Niyeti varsa o belli eder zaten
Yoksa da şansını zorlamaya gerek yok

O duyduğun kızı gerçekten seviyor demek ki diye düşün derslerine bak..

bence de bir şey yapma senden hoşlanmıyorsa attığın adımdan pişman olabilirsin.

Çok sağolun ya moral verdiniz baya :D

bence tatlım hazır yolun başındasın tam hoşlanma evresi bak bu sevgiye falan döner aman haa sonra karşılıksız sevgi falandı derken bide aynı sınıftasınız işler daha kötü olur, bana pas vermeseydi ben sinirlenir ve yüzüne bile bakmazdım sanıyorum tepkimide belli ederdim ona gıcık olduğumu falan gerçi sohbetiniz yok ama illa ki olur aynı sınıftasınız bence ilgilenmiyo gibi görün yapabiliyosanda tersle :1:

Back
X