tavsiyeye ihtiyacımız var!

cupcake

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
21
0
36
İstanbul
Selam biz üç arkadaş.. Uzun zamandır bu siteyi takip ediyoruz fakat daha yeni üye olduk. Üçümüzün de benzer sorunları var. Hepimiz aşk acısı çekiyoruz birimiz hariç o da inadından :)
ilk önce ben anlatıyım ben inatçı olan :)
çok kararsız biriyim aslında inat değil bu ama öyle sanıyor herkes . benim kararlarım çok değişkendir. bir çocukla çıkıyordum ilk arkadaşlarımın isteğiyle çıktım ama sonra sanki bir şeyler oldu . çok sıkıldım ayrıldık şimdi hala çıkmak istiyor ama ben istemiyorum . kırılmaması için bir şey demiyorum ama bazen çok seviyorum bazense hiç bi şey yok ona karşı içimde . ne yapıcağımı bilmiyorum ve siz ablalarımdan tavsiye istiyorum sonuçta siz bizden daha deneyimlisiniz şimdiden teşekkürler :)

bence sen çıkmaya başlamadan önce kendini tanı. ben ne istiyorum kimi diye sor kendine . ilk önce kendini tanı ki karşındakinde ne istediğini öğrenesin. yoksa zaten kararsızlıktan hiç birşey yapamazsın.

biz arkadaşları olarak da öyle söylüyoruz ona ama değişeceği yok maalesef çocuk da deli gibi aşık bizimkine...

Canım seven insan sıkılırda ayrılır mı eminmisin sevdiğine ask bu degildir :) bazen cok seviyorum yazmıssın seninki sevgi degil belli ki ilgisi, sana alakası, pesinde kosması hosuna gidiyor. Kac yasındasın?

Ask sevgi bu degil, suan kararsızsın bana sorucak olursan hic barısma o cocukla ona iyilik yapıyım diye dönüp, tekrar ayrılırsan daha cok yıpranır..

Back
X