Tavugu atmalimiyim bi bakarmisiniz?

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.415
11.121
Dunden buzluktan tavuk ertmistim aksam yaparim diye..ama yapmadim.sonra buzdolabina koydum oylece buzluga degil ama.bugunde yapamayacagim aksam dugun varmis..simdi atmalimiyim yoksa yarin yapsam bozuk olurmu?
Tecrubeli olanlardan yardim istiyorum:/

Dunden buzluktan tavuk ertmistim aksam yaparim diye..ama yapmadim.sonra buzdolabina koydum oylece buzluga degil ama.bugunde yapamayacagim aksam dugun varmis..simdi atmalimiyim yoksa yarin yapsam bozuk olurmu?
tavuk çok çabuk bozulabiliyor. bence de pişirin bugün öyle koyun dolaba

bence atın
1 gun dolapda kalmıs buzluktan cıkıp
bakterı uretıyorlar acıkcası
hani bırsey olmaz ama cokta saglıklı degıl..
benım ıcıme sınmez atardım
genelde ben erır erımez haşlayıp hemen oyle dolaba koyuyorum pısıremesem de ziyan olmasın dıye
vaktınız olmadı sanırım

Haşlayıp dolaba atabilirsiniz.

bütün tavuk falansa haşlayverin olsun bitsin. gerçi but incik vs vs olsada haşlayverseniz olur yani. istediğiniz yemek şeklinin dışına çıkmış olursunuz ama en azından tavuğu kurtarırsın :)

Benim öyle 1-2 kere öyle bir süre dolapta bekletmişliğim oldu.

Zehirlenmedik ama bir çaresine baksanız daha iyi olur acilen.

Tavuğu eritirken dışarda erimisse bugün yapılması lazım.
Erime dolapta olduysa dışarı hiç cikmadiysa tekrar dondur birsey olmaz.

Cevaplayan herkese tesekkur ederim..cevaplar yeterli..riske girmeyecegim hic..haslama onerisinde bulunan arkadaslarimada haslamayi esimle hic sevmiyoruz..

bence atın
1 gun dolapda kalmıs buzluktan cıkıp
bakterı uretıyorlar acıkcası
hani bırsey olmaz ama cokta saglıklı degıl..
benım ıcıme sınmez atardım
genelde ben erır erımez haşlayıp hemen oyle dolaba koyuyorum pısıremesem de ziyan olmasın dıye
vaktınız olmadı sanırım
Bende hep oyle yapardim.ilk defa boyle oldu o yuzden konu actim..malesef dun hic vaktim olmadi.bugunde yapamayacagim simdi dugune gdicez.yapacak bisey yok artik...

Haslamayi esimde bende sevmiyoruz:KK43: sote yapacaktik..sanirim yapmamak en mantiklisi
haşlayın, ardından yine yapacağınız zaman sotelersiniz ki. sote için ne yapıyorsanız yine yaparsınız sadece kavurma ve pişirme dakikasını az tutarsınız. ben dediğim gibi yapıyorum bazen çalışan bayan olunca mecbur kalabiliyorum. bana tuhaf gelmiyor ama her damak zevki bir değil tabi

ayrıca dışarda kaldıysa atın. ben hep buzluktan sonra normal bölümde kaldı sandım. dışta kaldıysa atmalısın malesef.

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

X