Yarışma Tavuk Sote - Anadolu Mutfak Sponsorluğunda

Seda_27

Nirvana
Pro Üye
28 Ekim 2022
11.992
34.439
548
29
merhaba sevgili arkadaşlarım bu ay kategorimiz tavuk yemekleri ben sizlere tavuk sote yapmak istedim. Kendim de zaten çok severim bu yemeği umarım sizler de beğenirsiniz.

Malzemeler ;

kuşbaşı şeklinde doğranmış tavuğumuz , 2 adet domates 1 adet kuru soğan , 4 adet sarımsak , 2 adet yeşil biber , 1 adet sivri kırmızı biber , zeytinyağ , tuz , kırmızı toz biber , karabiber . Ölçü olarak tatlı kaşığı ile koydum 1 er kaşık .

yapılışı ; ilk başta sebzeleri yıkamıştım . Sonra tek tek sırayla doğramaya başladım. tencereme zeytinyağı koyup tavukları kavurmaya başladım .
kavrulduktan sonra karıştırıp kuru soğan ile sarımsağı koydum sırasıyla , daha sonra domatesleri biberleri ilave ettim .
en son sırada ise baharatlarımı koydum.
pişti ve sunuma hazır.

Son düzenleyen: Moderatör:
beğendiğine sevindim tatlı yarışmasında olmadı bu yarışmada olabilir .
umut hep var zaten.
Tatlin da guzeldi aslinda ama bayaaaa iyi olanlar vardi. O yuzden sen geri kaldin. Burda birinci olanlar yok belki daha sanslı olursun. Ben bile acaba basvurdam mı diyorum.

Tatlin da guzeldi aslinda ama bayaaaa iyi olanlar vardi. O yuzden sen geri kaldin. Burda birinci olanlar yok belki daha sanslı olursun. Ben bile acaba basvurdam mı diyorum.

evet haklısın tabi en azından bu kategoride şans var ihtimalde var.

Elinize emeginize sağlık, çok güzel görünüyor. Başarılar diliyorum

eline sağlık sedacım çok güzel olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…