Çorbalar Tavuk suyuna Pırasa çorbası (Tasarruflu annelerin sponsorluğunda)

Hikayeli anlatım guzel olmuş :) Pırasalı çorba içtim fakat bu biraz farklı. Bunu da deneyeceğim inşaallah. Ellerinize sağlık. Yarışmada başarılar.
Teşekkür ederim uydurma bir çorba olduğu için için de eksik malzemeler de olabilir denemenizi tavsiye ederim

Teşekkür ederim sen de mutfak konusunda çok başarılısın birinciliğini tebrik ederim

ee yeter ki kadın istesin yapamayacağı şey yoktur, biz kadınlar gerçekten süperiz yaa ellerine sağlık canım bol şans diliyorum, misafiri geri çevirmeyen insanları çok severim
Haklısın kadınların yapamayacağı şey yok
ben de misafir geri çevirmeyi hiç sevmem

Ellerine saglik ne guzel suslemissin sunumunu oyle, cok begendim
Bir havuc ve pirasadan neler cikmis ya bizim bi akraba vardi lahanadan uc dort cesit yemek yapardi o geldi aklima

Ellerine saglik ne guzel suslemissin sunumunu oyle, cok begendim
Bir havuc ve pirasadan neler cikmis ya bizim bi akraba vardi lahanadan uc dort cesit yemek yapardi o geldi aklima
Teşekkür ederim ben de öyleyim aldığım yarım kilo kıyma dahi 3 çeşit yemeğe bölünür
böyle daha zevkli oluyor benim için

Teşekkür ederim sen de mutfak konusunda çok başarılısın birinciliğini tebrik ederim
çok teşekkür ederim.. başarılı demeyelim de meraklıyım biraz.. eşim yemeğe düşkündür aile olarak da severiz mutfağı,iş öyle olunca bilmek de gerekiyor.araştırıyorum ,den,yorum yapıyorum kendi çapımda birşeyler.. ama senin tarifini görünce mutlu oldum açıkcası.. az malzeme ile ürün ortaya çıkarmak çok öenmli bence geçen üç malzemeyle kurabiye yaptım süper oldu. pek bişey kalmamıştı pasta mazlemem açtım internette gördüm bu tarifi ya olmaz dedim tutmaz rezil olcam dedm yaptımmm eşim hazır almışsın dedi inanmadı

Evet az malzemeyle de güzel şeyler çıkıyor
unsuz kurabiye de var fındıkla denemediysen tavsiye ederim

Evet az malzemeyle de güzel şeyler çıkıyor
unsuz kurabiye de var fındıkla denemediysen tavsiye ederim
ben bi paket kakaolu puding ,yarım paket eritilmiş margarin ve kabartma tozuna hamur olana kadar un ekledim ve sonuç harika .. tarifi vereyim dedim denemek isteyen olursa peki senin bahsettiğin tarif nasıl ?

ben bi paket kakaolu puding ,yarım paket eritilmiş margarin ve kabartma tozuna hamur olana kadar un ekledim ve sonuç harika .. tarifi vereyim dedim denemek isteyen olursa peki senin bahsettiğin tarif nasıl ?
Deniycem mutlaka
benim dediğim unsuz yağsız kurabiye
1 su bardağı fındık iyice toz haline gelecek
yarım su bardağı pudra şekeri
1 adet yumurta akı
1 yemek kaşığı kakao bunları yoğuruyoruz hamur cıvık olursa içine biraz daha fındık ilave edebiliriz top top yapınca
pudra şekerine bulayıp pişiriyoruz çok basit az malzemeyle güzel bir kurabiye oluyor

güzel olur eminim not aldım bunu canım sağol... fındık alıyım da deniyeyim bunu

KK'de seni seviyor

Eline sağlık ve bol şans şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…