Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gerçekten ya, kaş kampingte o beer 20 TL. uçmuşlar. yalnız arkadaşlar bu yıl çok turist var. turizm şirketlerinin araçları yollarda vızır vızır. her yer o kadar kalabalık ki. ve esnaf bizi enayi yerine koyuyor
gerçekten ya, kaş kampingte o beer 20 TL. uçmuşlar. yalnız arkadaşlar bu yıl çok turist var. turizm şirketlerinin araçları yollarda vızır vızır. her yer o kadar kalabalık ki. ve esnaf bizi enayi yerine koyuyor
Nevoş yüreğim daha fazla dayanmıycak, benim medali ver gitsin, sonra daha çok ağlıycaz gibi geliyor bana
Ben yine çalışır kazanırım, gerekirse soğansız yemek yaparım