Teşekkür bebişim benim ya balkonumuza masa siparişi verdik netten beyaz ama üst kısmı gri gelmiş . Bende beyaz sandalye alacaktım morda minderler sipariş vermiştim şimdi gri sandalye arayacağız bulamazsak hangi renk Sandalye baksak acaba
Teşekkür bebişim benim ya balkonumuza masa siparişi verdik netten beyaz ama üst kısmı gri gelmiş . Bende beyaz sandalye alacaktım morda minderler sipariş vermiştim şimdi gri sandalye arayacağız bulamazsak hangi renk Sandalye baksak acaba
Gri bulamazsan beyaz olabilir canımÇünkü minderleri sipariş etmişsinMinderleri sipariş etmeseydin bordo ,zümrüt yeşili,pembe,toz pembe,gök mavisi her renk olabilirdi.Yada çok açık lila sandalyede olabilir
Gri bulamazsan beyaz olabilir canımÇünkü minderleri sipariş etmişsinMinderleri sipariş etmeseydin bordo ,zümrüt yeşili,pembe,toz pembe,gök mavisi her renk olabilirdi.Yada çok açık lila sandalyede olabilir
Eşim afrindeyken deli gibi Mangal hayal ederdi . Geldi göreve başladı bir hafta sonrA yanı geçen hafta pazar yine çalıştı gidemedik bu durumda aşırı önem kazandı hahaha
Eşim afrindeyken deli gibi Mangal hayal ederdi . Geldi göreve başladı bir hafta sonrA yanı geçen hafta pazar yine çalıştı gidemedik bu durumda aşırı önem kazandı hahaha
Benim babamda hiç becereemezdi:)İşte akrabalarla falan gidersek mangal yapılırdı:)
Bahçeli evde büyüdüm.Çok pikniğe ihtiyaç olmadı ama mangal yakan yoktu:)
Bizim de her yıl balkona çok geliyorlardı.Hatta 1 sefer yumurtalara hiç karışmadık ve büyüyene kadar bekledik.Ama baktık her yıl aynı şekilde yumurtaları atmak zorunda kaldık.Bu yıl baharda çok geldiler.Ama şaşırtıcı bir şekilde bu yıl yoklar.Baharda ve kışın çok gelme sebepleri balkona koyduğum bulgur ve ekmek kırıntılarıYazın davet etmeden geliyorlardı
Burada çok var. Camların önü karşı evlerde aynı şekilde, sabaha kadar tünüyorlar, batıyorlar ortalığı, hatta üst komşu balkona korkuluk bile yapmış ama faydası yok
Poşet bağla, cd tak ne yaparsan fayda etmiyor
Eki Görüntüle 2168815
Kızlar hu huuuu
Ben gece adam eve gelmiycek derken denizde bulduk kendimizi
Meğer arkadaşlarla hafta sonu planı yapmışlar.
Deniz, kum, güneş isteyen