işe mi geri gidiyor.. ne işi bu ki..
valla işte mişte evde misafirlikte her yerde yerim, hatta bi defasında, mantı için, bu sarımsağın tadı yok az bu diyip kavga çıkarmışlığım var
Aynen öyle canımBen fırında yemek pişirince bile 4-5 baş közleme için koyarım.Sağlık deposuHerkes soğan yoksa yemek yapamaz.Ben sarımsak yoksaAntepliyiz
Aynen öyle canımBen fırında yemek pişirnce bile 4-5 baş közleme için koyarım.Sağlık deposuHerkes soğan yoksa yemek yapamaz.Ben sarımsak yoksaAntepliyiz
Bugün de niyetlendim kızım üşütmüş herhalde karnı ağrıyordu,Onunla ilgilendim yapamadım.4 kere niyetlendim katılmaya ,hep aksilik oldu ,daha da niyetlenmem artık ,demek ki işaret katılma diyor bana
Bugün de niyetlendim kızım üşütmüş herhalde karnı ağrıyordu,Onunla ilgilendim yapamadım.4 kere niyetlendim katılmaya ,hep aksilik oldu ,daha da niyetlenmem artık ,demek ki işaret katılma diyor bana
Bir suredir memleketteydim biraz da sorunlar vardi. Yeni dondum evime. Pazarteside eşimin memlekete gidiyoruz bir süreliğine,firsat bulamiyorum buraya girmeye. ondan yani kayiplara karistim
Bir suredir memleketteydim biraz da sorunlar vardi. Yeni dondum evime. Pazarteside eşimin memlekete gidiyoruz bir süreliğine,firsat bulamiyorum buraya girmeye. ondan yani kayiplara karistim