Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Günaydın canım
İki hafta önce el ve ayak ağrısı ile gittim. Bayağı bi tahlil istedi, iltihaplı romatizmadan şüphelendi. Enfeksiyon varmış bugün yine çağırdı tahlil için.
Çok sağol canım
15 gün önce crp normaldi. Wbc yüksek çıkıyor zaten aylardır hatta 2 yıldır. Bi türlü sebebini bulamadılar. Bu yüzden ra değildir dedi ama bakalım öğleden sonra çıkar inşallah.
15 gün önce crp normaldi. Wbc yüksek çıkıyor zaten aylardır hatta 2 yıldır. Bi türlü sebebini bulamadılar. Bu yüzden ra değildir dedi ama bakalım öğleden sonra çıkar inşallah.
Tavuk dürüm Çöp şiş ve Topkapı arasında kaldım, an çok Tamamı Ev yapımı Tavuk Dürüm'e verdim gitti..
Tekrar söylüyorum, hepsi çok iyiydi.. Tebrikler başarılar kızlar..
Tavuk dürüm Çöp şiş ve Topkapı arasında kaldım, an çok Tamamı Ev yapımı Tavuk Dürüm'e verdim gitti..
Tekrar söylüyorum, hepsi çok iyiydi.. Tebrikler başarılar kızlar..