- 8 Haziran 2013
- 59.744
- 159.016
- 898
Manevi kaynanaGelin de (Cano) az değil, laf söyletmiyor kendine![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Manevi kaynanaGelin de (Cano) az değil, laf söyletmiyor kendine![]()
Ayy ben senin tarifinle yaptım çok güzeldi tadı.Herkesin yaptığı kendine güzel Deyno hanım![]()
Dedim ama ben dedim. Ateş köz olmadan koymuş dedimAyy ben senin tarifinle yaptım çok güzeldi tadı.
Ama benim misafirlerim vardı. Çocuk ,sokak kedileri ve arılar ile mücadelede alelacele bir çekim oldu
zatan tavukları mangala önce koyup, ateşi ayarlayamayıp güzelim kanatları yakan eşime de söyleyecek lafım yok, söz verdi yeniden daha dikkatli yapacak![]()
Aslında çok güzel yapar. Misafir de olunca yanında birbirinden etkilendiler herhalde.Dedim ama ben dedim. Ateş köz olmadan koymuş dedimÇünkü bizim evde mangalı ben yaparım. Eşim de pek anlamaz sonu aynı sizinkinin benzeri olur
Tekrar bir sunum çeker eklersin. Daha güzel olur
![]()
Ben hep Canom gibi fırında yapıyorum Pakay ve cidden muhteşem oluyor. Hatta mangaldan daha lezzetli oluyor.Ayy ben senin tarifinle yaptım çok güzeldi tadı.
Ama benim misafirlerim vardı. Çocuk ,sokak kedileri ve arılar ile mücadelede alelacele bir çekim oldu
zaten tavukları mangala önce koyup, ateşi ayarlayamayıp güzelim kanatları yakan eşime de söyleyecek lafım yok, söz verdi yeniden daha dikkatli yapacak![]()
Güncelleyeceğim benim de içime hiç sinmedi, hatta konuyu açarkenBen hep Canom gibi fırında yapıyorum Pakay ve cidden muhteşem oluyor. Hatta mangaldan daha lezzetli oluyor.
Henüz konuna bakmadım, güncelleyeceksen bakmayayım.![]()
Olur bazen öyle aksiliklerAslında çok güzel yapar. Misafir de olunca yanında birbirinden etkilendiler herhalde.
Diğer etler, köfteler güzel oldu da olan benim kanatlara oldu![]()
Ay sonuna var nasıl olsa, yapılır.Güncelleyeceğim benim de içime hiç sinmedi, hatta konuyu açarkenNevreste ye de söyledim
Ellerine sağlık Yasom ben içtim az önceEee, vetoyu yiyenler kahveleri görelim.Eki Görüntüle 3668226
Buraya atmasan bile çek Canom, ne zaman isterim belli olmaz.Ellerine sağlık Yasom ben içtim az önce![]()
Çok teşekkür ederim.Olur bazen öyle aksiliklerEllerinize sağlık
Daha vakit var. Sakin bir zamanda yaparsınız![]()
3 tanesinde fazla belli olmuyor fazla yanık olduğu. Oylamada belli olmayanlardan eklersen anlaşılmaz aslında. Çok belli olanları konudan sil istersen. İçime sinmedi illa dersen daha çok var zaten yaparsın. Yazıp yazmama arasında kararsız kalmıştım ama kendin yazınca yazayım dedim. Sonra yanık deyince kızıyolla bazılarıAyy ben senin tarifinle yaptım çok güzeldi tadı.
zaten tavukları mangala önce koyup, ateşi ayarlayamayıp güzelim kanatları yakan eşime de söyleyecek lafım yok, söz verdi yeniden daha dikkatli yapacak![]()
Ben de çok güzel karışırım.Dedim ama ben dedim. Ateş köz olmadan koymuş dedimÇünkü bizim evde mangalı ben yaparım. Eşim de pek anlamaz sonu aynı sizinkinin benzeri olur
Tekrar bir sunum çeker eklersin. Daha güzel olur
![]()
Mangaldan lezzetli olabilemez uleyn. O köz tadı başkaBen hep Canom gibi fırında yapıyorum Pakay ve cidden muhteşem oluyor. Hatta mangaldan daha lezzetli oluyor.
Henüz konuna bakmadım, güncelleyeceksen bakmayayım.![]()
Göz var izan var, tarifi3 tanesinde fazla belli olmuyor fazla yanık olduğu. Oylamada belli olmayanlardan eklersen anlaşılmaz aslında. Çok belli olanları konudan sil istersen. İçime sinmedi illa dersen daha çok var zaten yaparsın. Yazıp yazmama arasında kararsız kalmıştım ama kendin yazınca yazayım dedim. Sonra yanık deyince kızıyolla bazıları![]()
Yok bacım, belki de sosu yüzünden bilmiyorum. Ben ki mangal işini çok severim, bu fırında mangaldan çok mangal lezzetinde oluyor.Mangaldan lezzetli olabilemez uleyn. O köz tadı başka![]()
Merak ettim, bir de ben deneyeyim bu tarifi.Yok bacım, belki de sosu yüzünden bilmiyorum. Ben ki mangal işini çok severim, bu fırında mangaldan çok mangal lezzetinde oluyor.
En az 10 günde bir yapıyorum. Evet tarifi Canomun sayfasından aldım ve her yapışımda kendisine söylüyorum.![]()
Dene bacım, ev halkı sürekli isterse, bana değil Canoma sektir.Merak ettim, bir de ben deneyeyim bu tarifi.![]()