- 24 Eylül 2018
- 102.448
- 302.808
- 898
Hep gülYa jennagüldürdün beni
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep gülYa jennagüldürdün beni
![]()
Bu konu nerden geldi maydanoz ektiğim saksı var çekimdeHiç saksı çiçeğim yok aloevera bile büyütemedim hiç bakım istemez dediler telgraf çiçeği hediye ettiler o bile kurudu
Orkide vb saymıyorum bile
Bahçe eken yetiştiren ben çiçekleri kurutuyorum
Peki o saksıdaki neyin tohumu ya da fidesi?Hiç saksı çiçeğim yok aloevera bile büyütemedim hiç bakım istemez dediler telgraf çiçeği hediye ettiler o bile kurudu
Teşekkür ederim seninkiler kadar olmasa da köpüklü olunca sevinçle çektimBu kahve içinde koşulur yani, şifa olsun Nane.![]()
he tmm anladım artık neyse neBizim acemilik zamanımızda da kaç yıllık tecrübeli katılımcılar vardı diyorum. Buna rağmen yılmadık, devam ettik diyorum.
Sadece biz ortamımızı sevdiğimiz için kopmadık, o zamanki tecrübeliler gideli yıllar oldu.
Bak, sen bile bizler buradayız diye sohbete geliyorsun. Bizler de gitsek, aynı ortamı kurman ne kadar zaman alır?
Bu ay katılmadığımızı bildikleri halde katılım öyle çok ahım şahım değil.
Demekki sorun biz değilmişiz, biz bahaneymişiz.![]()
MaydanozPeki o saksıdaki neyin tohumu ya da fidesi?
Vallahi çok güzel olmuş, canım da çekmedi değilTeşekkür ederim seninkiler kadar olmasa da köpüklü olunca sevinçle çektim![]()
Tercüman sorayım anlamadım noktalı yeri@HAbibte gel şıuraaaaaaaaaaaaaaa
yap şunlara lehmi bi sayniiiiiiiiiiiiiiiiii leh... ceyci bi sayni
görsünler![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İbşza yapan biri olarak söyleyeyim. En kolay ve zevkli kısmı yuvarlama sın. Çok şaşırmıştım bu kadar kolay mıydı diye. Sadece püf noktası var. 13 yaşında yeğenime gösterdim sarmasını, O bile sardıBen ibizayı hayatta yuvarlayıp servis edemem o yüzden hiççç yanaşmam en güzel çileklerle kaplasam bile kapatamaz saramayışımısüs olsun diye değil ihtiyaç olduğu için lazım olurdu bana o çilekler
![]()
ne çağrısıosunuz leTercüman sorayım anlamadım noktalı yeriMargaret Hale , ne diyor arkadaş
İbşza yapan biri olarak söyleyeyim. En kolay ve zevkli kısmı yuvarlama sın. Çok şaşırmıştım bu kadar kolay mıydı diye. Sadece püf noktası var. 13 yaşında yeğenime gösterdim sarmasını, O bile sardı
Önceden bahçede bir bölüm vardı, oraya atölye yaptırdığımızdan beri başka yere ekiyoruz ama olmuyor.Maydanoz![]()
Toprak kalitesi düşüktür gübre attınız mıÖnceden bahçede bir bölüm vardı, oraya atölye yaptırdığımızdan beri başka yere ekiyoruz ama olmuyor.![]()
Attık, hatta fazla atmış bile olabilirizToprak kalitesi düşüktür gübre attınız mı
Benim aloeveram var baakk. Çoktandır bakmadım çiçeklereHiç saksı çiçeğim yok aloevera bile büyütemedim hiç bakım istemez dediler telgraf çiçeği hediye ettiler o bile kurudu
Tavuktan sini kebabı yap diyor o nasıl olacaksa…………
Senin kahvenin sorunu sadece aldığın kahve markası bacım.Benim kahvemin köpüğüne yanık diyorlar, ben de çiçek atarım![]()
Çoğu et ile yapılan tarifleri tavuk ile de yapan var. Benim önceki alt komşum karnıyarığı, tavuk ile yapıyorduTavuktan sini kebabı yap diyor o nasıl olacaksa…………
Memo yaşlandı artık diyorsun yani.Senin kahvenin sorunu sadece aldığın kahve markası bacım.![]()