Popüler Konu Tavuk Yemekleri

Yok ya olmuyor yapamıyor ama anneanne güzel yapıyor eli lezzetli o bana yeter
İsmi lazım değil geçen bir mümine bacım ile konuşuyorduk, onunda kv çok güzel yapıyormuş. Kendi tek başına hiç yapmamış, lezzetli iç falan yapıyormuş ama.
Ona dediğimi, hatta kendisi de aynı fikirde söyleyeyim.
Kv bugün var, yarın yok.
Bir yerden başlamam gerek Yasmin, ama çok darlanıyorum dedi.
Bir gün önceden içi yapın, ertesi gün sarın. Öyle olunca çok darlanılmıyor.
Ben yarın yapacağım mesela, toplu sarma dolma günü mü yapsak?

Belki o mümine bacım da burayı okur?

Adamı markete kırmızı mercimek almaya gönderdim. Telefon açtı ben birşey yaptım ama kızacaksın, hoşuma gitti aldım diyor. Bir yandan süt pişiyor bir yandan lahana haşlıyorum. İçini de yapar yarın sararım.

Lahana bir gün önceden haşlanınca ertesi güne sertleşmiyor mu Deynep’im, yoksa bu sadece benim başıma mı geliyor?

Lahanayı görünce canımın kapuska çekmesi.

Sırtım ağrıyor sararken Bide içimden ne zaman biter ne zaman bitcek diye söyleniyorum hiç bitmiyor. E sen sar uğraş 5 dkda yensin bitsin ayıp insan azcık bakar ooo kıymetli sarma ne zahmetlerle geldin buralara kadar şimdi mideme gitme zamanı falan der oyalana oyalana yer ama nerdeeeee

Lahana bir gün önceden haşlanınca ertesi güne sertleşmiyor mu Deynep’im, yoksa bu sadece benim başıma mı geliyor?

Lahanayı görünce canımın kapuska çekmesi.
Hiç sertleştiğini farketmedimDaha iyi olur. Haşlarken benimkine leğene soğuk su koy da haşlananı içine atayım dedim, sıcak tarafı açmış, şoklanmamış biraz yumuşak olmuşYanında kuru biberle beraber yap diyordu olmaz herhalde.

Kapuskayı çocuklar sevmiyor genelde. Aklıma bu video geldi

Yapan varken ne gerek var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…