- Konu Sahibi tavuklumakarna
-
Arkadaşlaarr...göbeğim çıkmış çok fenaa....en acilinden zayıflamam lazım...daha önce cuma gruplarında 4 kilodan fazla verdiydim..şimdi saldım gitti kendimi..yedikçe yiyorum..iştahım acayip...biri beni durdursunn...kilom şu an 58.5 halbusem 57.7 olmuştum gruplarda..hedefim 54.....bi de karamelek vardı yaaw benim ikizim gördünüz mü..kız karamelek açtım sayfayı gel hadee...ben daha fazla bekleyemedim göbek aldı başını gidiyo....isteyen de gelebilir yazabilir, ben ne yediğimi yazcam gün gün..vesselam...
Bugün yediklerim
sabah
peynirli domatesli tost
çay
ara
cevizli sucuk-7 parmak uzunluğunda
1 muz
öğle
zeytinyağlı iç bakla
akşama da misafirlikteyiz..bakalım nolcak..abartmamaya çalışcam..
bu nasıl bir başlıktır2 3 hafta dengeli beslnme+spor. bitti gitti
bi de ne diycem..dün arkadaş bibörek yapmış hazır yufkadan sanki elde açılmış yaa harika..sordum nasıl yaptığını..yufkayı ikiye bölüyorsun..üstüne zeytinyağı sür elinle bolca un serp içine peynir vs koy uzunca sar.kol böreği gibi olmuştu zaten..üstüne de yağ ve un karıştır az onu sür..haarika olmuş..4 parça koymuş hepsini yedim yaa..ilk fırsatta deniycem bakalım..
Dalgamı geçiyorsun?
üye adın tavuklu makarna ee konu olsada yesekk sonra bide börek tarifi ee diyet yapıosun sözde poğaça yiyorsun. bu nasıl iş anlamadım millet burda zayıflamaya çalışıyor böyle şeyler yazarak milletin canını sıkma moral bozma....
valla dalga geçmiyorum ama daha yeni başladım..millet kalori hesabı yapıyor herşeyi yiyor..o kadar iradesizseniz bu sizin probleminiz..börek de yerim zayıflarım da..
ben gayet iradeliyim + düzenli sporumuda yapıyorum ama sizin iradeniz olduğunuz apaçık ortada milletin sizin konunuza neden cevap yazmadığı belli oldu. neyse sizi topiğinizle başbaşa bırakıyorum ister börek sizin ister ............. neyseeee
ya bi de konu açalım diyen karamelekti..özelden mesaj da attım cevap dönmedi..vazmıgeçti yoksa..:26:
ya bi de ben böyle iki gündür psikolojim bozuk gibi şu devlet işinden dolayı..stresliyim çok..konunun adını filan saçma sapan yazdım ya hoşuna mı gitmedi acaba..çok mu cıvık geldi acaba yaa..
ben gayet iradeliyim + düzenli sporumuda yapıyorum ama sizin iradeniz olduğunuz apaçık ortada milletin sizin konunuza neden cevap yazmadığı belli oldu. neyse sizi topiğinizle başbaşa bırakıyorum ister börek sizin ister ............. neyseeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?