Tavuklu makarna olsa da yesek günlüğü...Bi de karamelek olcaktı buralarda!!

tavuklumakarna

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
2.240
9
358
İstanbul
Arkadaşlaarr...göbeğim çıkmış çok fenaa....en acilinden zayıflamam lazım...daha önce cuma gruplarında 4 kilodan fazla verdiydim..şimdi saldım gitti kendimi..yedikçe yiyorum..iştahım acayip...biri beni durdursunn...kilom şu an 58.5 halbusem 57.7 olmuştum gruplarda..hedefim 54.....bi de karamelek vardı yaaw benim ikizim gördünüz mü..kız karamelek açtım sayfayı gel hadee...ben daha fazla bekleyemedim göbek aldı başını gidiyo....isteyen de gelebilir yazabilir, ben ne yediğimi yazcam gün gün..vesselam...
Bugün yediklerim

sabah

peynirli domatesli tost
çay

ara
cevizli sucuk-7 parmak uzunluğunda
1 muz

öğle
zeytinyağlı iç bakla

akşama da misafirlikteyiz..bakalım nolcak..abartmamaya çalışcam..

bu nasıl bir başlıktır 2 3 hafta dengeli beslnme+spor. bitti gitti

bu nasıl bir başlıktır 2 3 hafta dengeli beslnme+spor. bitti gitti

yes it is..nası güsel mi başlığım..daha güseli senin olsun..yaw evet biliyorum ama bi destek arıyorum kardeş..o yüsden buraya da yaziim olma mu ya?

mesela akşam misafirlikte: börek patates püresi ve dondurmalı pasta yedim

ama bugün diyetin şerefineydi..yarından başlıyorumm...

ya bi de konu açalım diyen karamelekti..özelden mesaj da attım cevap dönmedi..vazmıgeçti yoksa..:26:

ya bi de ben böyle iki gündür psikolojim bozuk gibi şu devlet işinden dolayı..stresliyim çok..konunun adını filan saçma sapan yazdım ya hoşuna mı gitmedi acaba..çok mu cıvık geldi acaba yaa..

bi de ne diycem..dün arkadaş bibörek yapmış hazır yufkadan sanki elde açılmış yaa harika..sordum nasıl yaptığını..yufkayı ikiye bölüyorsun..üstüne zeytinyağı sür elinle bolca un serp içine peynir vs koy uzunca sar.kol böreği gibi olmuştu zaten..üstüne de yağ ve un karıştır az onu sür..haarika olmuş..4 parça koymuş hepsini yedim yaa..ilk fırsatta deniycem bakalım..

Kızlar işim şimdilik halloldu, sonucu 2 hafta sonra kesinleşecek nasipse..

Ama rahatladım ya sabahı zor ettimdi düşünmekten..

Sabah yani öğlen oldu biraz hiç iştahım olmadığı için poaça yedim 1,5 tane..çay..bi de yumurta..

Dalgamı geçiyorsun?

üye adın tavuklu makarna ee konu olsada yesekk sonra bide börek tarifi ee diyet yapıosun sözde poğaça yiyorsun. bu nasıl iş anlamadım millet burda zayıflamaya çalışıyor böyle şeyler yazarak milletin canını sıkma moral bozma....

valla dalga geçmiyorum ama daha yeni başladım..millet kalori hesabı yapıyor herşeyi yiyor..o kadar iradesizseniz bu sizin probleminiz..börek de yerim zayıflarım da..

valla dalga geçmiyorum ama daha yeni başladım..millet kalori hesabı yapıyor herşeyi yiyor..o kadar iradesizseniz bu sizin probleminiz..börek de yerim zayıflarım da..

ben gayet iradeliyim + düzenli sporumuda yapıyorum ama sizin iradeniz olduğunuz apaçık ortada milletin sizin konunuza neden cevap yazmadığı belli oldu. neyse sizi topiğinizle başbaşa bırakıyorum ister börek sizin ister ............. neyseeee

senn gibi yazacak yazmasın zaten..küfür mü ettin sen..ayıp yaa..senn gibi biriyle ancak sanal alemde karşılaşırım zaten..senn yüzünden yazmıycam konuya bişey...sen takıl..

böyle zayıflanmaz arkadaş börek poğaça..ne oluyor bu mu diyet.yani tamam onları yersen zayıflayamazsın değil de boyle yapamazsın. 4 börek ne demek. poğaça yeyeceksen yarım ye.olmaz ki 1 buçuk. bir de diyet günlüğünde börek tarifi veriyorsun. yargılayana iradesiz diyorsun... bir e kalori hesabı demişsin.tamam o zamn senn için günde 1500kcal idaeal. 1500lük pasta börek cikolata ye ozaman 1 ay sonuçta bak kalori hesaplamış olduk yine ne yediğimzn ne önemi var değil mi önemli olan kalorisibilemedim yani ben burya bir birimize estek olmak için yazdığımızı sanıyordum. şaşırdım..:44:

selam tavuklumakarnacığım

geldim geldimmm

nie saçma sapan bulayım ismini gayet güzel ama diyet topiğine gitmemiş yazılanları okudumda herkez haklı sanırım bu yazdıklarınla nasıl zayıflıcaksın kızz
hadi şimdi silkelenelim ve diyetimize güzelce devam edelimm ben hergün gelcem artık sıkı bir diyete başladım zaten 1 haftadır dikkat ediyorm böylede devam etmek istiyorummm onun için birbirimize destek olalım oldumu tatlımm

o yazılanları tavuklumakarnanın yazdığını hiç sanmıyorum o böyle şeyler yazmaz zaten börek tarifinide ben yazmadım demişş farkındaysanız

sizde yanlış anlamışsınız neyse artık toplıcam topiği isteyen girebilir isteyen girmez sorun yok arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…