Malum yaz ayları geldi derdimiz tasamız tatil oldu bizim de. Şimdi biz erkek arkadaşımla tatile çıkacağız zaman olarak da kurban bayramının son günleri artı bir kaç gün izin ayarlayıp o bir hafta diye düşündük. Hem ikimizin işlerinin de daha az yoğun olduğu bir zaman hem de eylül başına denk gelcek daha uygun fiyatlı para biriktirmek için de daha uzun zaman olacak avantajı bol. Şimdi sorun şu ki bir hafta tayil yapacağız ve ben beğendiğimiz yerlere çadır atıp koy koy gezmek el değmemiş bçlgeler keşfetmek (tabi kaldıysa böyle bir şey) kafasındayım ama sevgilimi ikna edemiyorum. Geçen sene 20 güne yakın yine böyle bir kamplı tatil yapmıştık ve tüm kıyı egeyi dolaşmıştık. Denize girilebilecek neresi varsa mutlaka bir kere yüzmüştük ama sonlara doğru ben dayanamayıp hasta olmuştum (malum çadır koşulları) ve son günlerde sırf ben hastayım diye otelde kalmıştık. Erkek arkadaşımın istememesinin sebebi bu diye tahmin ediyorum. Çünkü yaz aylarında son anlarda otel aramak işkence oluyor malum. Ama geçen sene süre çok uzundu şimdi altı üstü bir hafta beni kırmamak için de dayanamzsın diyemiyor sanki. Nasıl ikna edebilirim kendisini çadır için. Bir de aksi gibi bu aralar hep hastayım