tayin,görev yeri değişikliği,şark görevi gbi sebep ile eşiyle ayrı yaşayanlar varmı??

17,5 Aydır eşim Hakkari de şark görevinde, bizde kızımla başla bir ildeyiz. İş dolayısıyla ben gidemedim, onun içinde eşim kendisi kısa sürede gidip gelmek adına Hakkari yi tercih etti.

Biz annemlerle aynı ilde olmamıza rağmen kızımla beraber kendi evimizde kalıyoruz, gündüz kızım okulda ben işte, akşamda yavrumla beraber evdeyiz.

Bu sayfayı okuyunca kendimi şanslı hissettim.

Şükür Allaha 7 ayımız kaldı.

nakıyorumda aslında benm gbi e kadar çok insan varmış senin adında çoks evindim az kalmış çok zor olmuştur eminim 17 ay

ben de eşimden ayrı günler geçirdim benim tayinim çıkmadı
sevgii li bakanımız sağlosun!!!
şimdilik beraberiz ama ocak ayında tekrar ayrılıcaz???

allah yardımcınızolsun cnm senin bebeğin varmı peki birde bu dönemde acaba bebek olması dahamı iyi yoksa dahamı zor yani bebek olsa çok mu zorlanırım diye düşünüyorumda ben.

Beni de ekleyin kızlar.

Eşimle 6 aydır ayrıyız; daha da uzayacak gibi görünüyor. Bilmediğim bir şehirde yalnızım ama keyfim yerinde. Eşimi özlüyorum ama yalnızlığı seven bir yapım olduğu için çok yıpranmıyorum. Eşim biraz daha sıkıntılı ama o da alışmış görünüyor.

bende nişanlı iken 2 yıl ayrı kaldım. 4-5-6 ay gibi sürelerde geliyordu. sorunlar büyüyordu. kaç kez yüzük attım. evlenmekten soğumuştum çünkü biri var yada yok gibi geliyordu. ama o gelince hersey değişti 4 aylık evliyim ve çok mutluyum şimdi olsam onu asla yalnız bırakmam. işten gelene kadar özlüyorum evin içinde bile o nereye ben oraya :52: allah sizlere sabır versin yardımcınız olsun.

Beni de ekleyin kızlar.

Eşimle 6 aydır ayrıyız; daha da uzayacak gibi görünüyor. Bilmediğim bir şehirde yalnızım ama keyfim yerinde. Eşimi özlüyorum ama yalnızlığı seven bir yapım olduğu için çok yıpranmıyorum. Eşim biraz daha sıkıntılı ama o da alışmış görünüyor.

hoşgeldin canım aramıza senin eşin ne iş yapıyor kesin değilmi ne kdar ayrı kalacağınız çalışıyormusun sen ay ne çok soru sordum

hoşgeldin canım aramıza senin eşin ne iş yapıyor kesin değilmi ne kdar ayrı kalacağınız çalışıyormusun sen ay ne çok soru sordum

Çalışıyorum, zaten iş olmasa daha fazla takarım aklıma bu durumu. Eşim de ben de öğretmeniz. Atama da uzun süre çıkmayacak, ikimizin de puanı düşük ve bulunduğumuz iller atama konusunda sıkıntılı.

Çalışıyorum, zaten iş olmasa daha fazla takarım aklıma bu durumu. Eşim de ben de öğretmeniz. Atama da uzun süre çıkmayacak, ikimizin de puanı düşük ve bulunduğumuz iller atama konusunda sıkıntılı.

anladım canım umarım kısa sürede çözülür biz daha 1.5 sene ayrı kalıcaz nasıl dayanıcam bilmiyorum hiç

ben de sizlerdenim kızlar... 1 haftalık evliyken ayrılmak zorunda kaldık eşimle... ikimiz de öğretmeniz. eşim 1 yılını doldurmayı 3 günle kaçırdıı için başvuramadı bu yıl... bu hafta yanımdaydı geldi ve bugün onu yolcu ettim.... ev bomboş. çok zor odalara giresim gelmiyor... elim kolum kalkmıyor... offfffffffff offfffff

Benide ekleyin, 19 aydır ayrıyız eşimle. Uzakta olan benim, eşim ve ailem aynı şehirde. Aslında benim tayinimin çoktan çıkması gerekiyordu ama şansızlığımdan hala bekliyorum. Çok sıkıntılar çektim ama şuan iyiyim alıştım ben bu duruma. Biz 15 aylık evliyiz, yani tatillerde, izinlerde aynı evde yaşayabildik. Anayasada aile bir bütündür bölünemez ibaresi bulunmaktadır. Ama uyurma yönetmeliklerde eş durumu tayinini engelleyen bir sürü madde var. Halbuki hiçbir yönetmelik anayasanın üstünde olamazmış. Gelgelelimki burası türkiye, herşey olur...

Benide ekleyin, 19 aydır ayrıyız eşimle. Uzakta olan benim, eşim ve ailem aynı şehirde. Aslında benim tayinimin çoktan çıkması gerekiyordu ama şansızlığımdan hala bekliyorum. Çok sıkıntılar çektim ama şuan iyiyim alıştım ben bu duruma. Biz 15 aylık evliyiz, yani tatillerde, izinlerde aynı evde yaşayabildik. Anayasada aile bir bütündür bölünemez ibaresi bulunmaktadır. Ama uyurma yönetmeliklerde eş durumu tayinini engelleyen bir sürü madde var. Halbuki hiçbir yönetmelik anayasanın üstünde olamazmış. Gelgelelimki burası türkiye, herşey olur...

merhaba sende bizdensin...ne kadar ayrı kalacaksınız daha baya olmuş sizin az kalmıştır heralde?

merhaba sende bizdensin...ne kadar ayrı kalacaksınız daha baya olmuş sizin az kalmıştır heralde?

Aslında bizim süremiz Kasım ayında doldu. Ama çıkmııyor tayinim. Daha ne kadar ayrı kalacağımızı bende bilmiyorum. Karşı tarafta hangi birime görüş sorulsa istemediler beni. Sebebide kendi adamlarına kontejan tutmak. Öyle şeyler gördümki bu 2 ayda, bütün psikolojim alt üst oldu. Keyfi tayin isteyen adamı alıp beni almadılar. Yada 4 tane kontejanı varken yerimiz yok dediler. Aile bütünlüğü falan kimsenin umrunda değil. Önemli olan arkanda sağlam adamın varmı?
Ben aylarca günüm dolsun diye bekledim. Kasım olunca mutluluktan uçtuk, hemen tayinim çıkacak sanıyordum. Çünkü 10 günde tayini çıkan bir sürü kişi gördüm. Neyse buda benim sınavım.
Ben her olumsuz cevapta umutsuzluğa düşüyorum, eşim çıkarıyor beni umutsuzluktan. O beni bu kadar telkin etmese dayanamazdım heralde. Sürekli yapacağımız şeylerden, gezeceğimiz yerlerden, evimize alacağımız eşyalardan, ileride doğacak bebeğimizden, ileriki güzel hayatımızdan bahsedip birbirimizi telkin etmeye çalışıyoruz. Bu hayallerde olmasa hayat hiç çekilmez...
Siz ne kadardır ayrısınız, kaç saat mesafe, ve ne kadar süreniz var?

merhaba kızlar ben de bu başlığı arıyordum:34:.biz de eşimle ayrıyız.14 eylül 2012 de evlendik ama eş durumu tayinimz olmadı.geçen aya kadar baya uğraştık sonuç hüsran.haziranın 6 'sında eşimin 1 yılı dolacak işinde (Adliye personeli) ve tayin isteyecek umarım olur.

bu arada ailemin yanında kalıyorum.eşim bana birkaç saatlik uzaklıkta 2 haftada bir görüşüyoruz(buna da şükür)

bebek ksımına gelince 2 ay önce hamile kaldığımı öğrememle bebeğimi kaybetmem bir oldu :43: hala üzülüyor,ağlıyorum(belki eşimin uzakta olması da etkiliyor bunu) bebek hem isityorum hem de tayin olsun bakalım diyorum...

arkadaşlar bu topik tayini çıkan,şark görevi çıkıp eşi ile gidemeyen,eşi ile bir süre ayrı yaşamak zorunda olanlar için olsun birlikte bu zor zamanları nasıl aştığımızı paylaşalım..benim eşim hakkaride ve ben çalıştığımiçin gidemedim kamuda sözleşmeli çalışıyorum tayin hakkım yok varmı benim durumumda olan biz yaklaşık 5 aydır ayrıyız ve 1.5 yıl daha var gelmesine

canım bende 2 ay ayrı kaldım eşim hakkarideydi sonra yanına bende geldim son 6 ayımız haka hakkarideyiz :31::31: Allah kavuştursun sizide inşallah

Bende eşimden 4 aydır ayrıyım, ben 4 aylık hamileyken gitti, bebeğimi kucaklamaya 1 ayım kaldı ama yanımda olamayacak sanırım.Ben çalışıyorum ve yeni ev almıştık kredisini ödüyoruz.yanına gitsem gelirim kesilecek, ayrıca ssk yatırılacak ve orda kira ödeyeceğiz altından kalkamayız diye gitmedim.Şimdi orda kendine arkadaş edindi ortanm yaptı ve rahatsız olduğum bir bayan iş arkadaşı var.Akşamları yanında diğer iş arkadaşları da olmak koşuluyla birlikte çıkıyorlar ve ben çok rahatsızım daha 6 ay var, nasıl geçecek bilmiyorum.

Allah hepimize kolaylık versin

Slm kızlar eski bi konu tekrar konu acmak istemedim ama sormak istedim benim esim görevi nedeniyle başka şehirde bnm gbi evli ama zorunluluk nedeniyle ayrı kalan var mi

Back
X