TAYİN HAKKINDA

ilkbahari_bekliyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
971
192
18
41
Kızlar,
tayin dönemime çok az kaldı.atama bölümüyle görüştüm.durumumu anlattım.eşimin tehditleri, babama saldırması, koruma kararları, boşanma davası.
kurum bu belgeleri gönderirsem komisyonda değerlendireleceğini söyledi.kurumum gerçekten iyidir.eş durumu tayinim 1 ay içinde çıkmıştı.o dönem hamileydim.o dönemde de hem hamileydim, hem kapkaç saldırısına uğramıştım vs.tayinim hemen çıkmıştı.
şimdi bu durumda atama bölümünden dediler, durumumu açıkça anlatan bir dilekçe yazmam gerekiyormuş ama bunu yazmam demek aile ilişkilerimi ifşa etmem demek ve ben bunu istemiyorum.yarın birgün müdür yardımcılığı mülakatında sorun olabilir.özel aile ilişkilerime gündeme gelmek istemiyorum.
çok yakında tayin dönemi başlıyor.normal isteğe bağlı başvuru yapıcam.3 sene aktif çalıştım ama ya çıkmazsa diye düşünüyorum.gerçi bizim müdürlük şu an maksimum sayıda.eleman fazlası mevcut.ben boşanma davası kağıdını tercih formuna ekliyim mi?sonuçta boşanacağım ve kurum içinde de bilinecek.boşanmak ayıp da değil.gizli saklı bişi değil.ama koruma kararlarını göndermeyi istemiyorum.dilekçeye şöyle yazmak istiyorum:boşanma durumunda olduğum ve dava sürecinde resmi eşimle aynı ilçede yaşamak istemediğimden dolayı dersem sıkıntı olur mu sicilim için?sonra da gidip görüşsem ilgili departmanla durumumu sözel olarak aktarsam?
ben şunun farkına vardım.haklısınız kızlar.ben bu adamı çok bile çektim.ben ilerde yalnız kalmaktan korktum, normal hali çok cici,öfke nöbetleri berbat.boşanma sürecinde hele aurı ev tutunca tekrar şiddet uygulayabilir.bunları düşündüm uzuuun uzuun...
Öte babamın yanımda kalmak istemiyorum, çok ağır hakaretleri ondan da duydum..
bugün kendimi topladım 40000 lira param vardı, onu vadeli hesaba yatırdım,aylık 600 lira faiz gelirim olacakmış.çocuğun kreşini büyük ölçüde karşılar.haziranın son haftası temmuzun ilk haftası tayinler açıklanacak ve resmi eşimin koruma süresi 15 haziran da bitiyor.eşyaları burada bırakıp polis evine yerleşicem.çamaşırımı öğlem arası yıkar, kurutucuda kurutur, akşam o gelmeden alırım.öğlen yemeğimi burda yerim.2-3 hafta için.tayin için de durumumu ilgililere sözlü olarak aktarmak istiyorum.çünkü burada kalmam pek akıllıca değil.
tayin için durumumu nasıl izah edebilirim sicilime de bu aile sorunları yansımıcak şekilde.boşanma davası tensip zaptı suretiyle tayin çıkar mı?ne düşünüyorsunuz kızlar.
tayin çıkarsa da orada ev kurup, akabinde çocuğun kreşini ayarlayıp annemi babamı da istanbula göndermek istiyorum.tayini balıkesir ya da çanakkaleye isticem.maaşım 3400.geçinirim herhalde.öyle kızlar.
umarım herşey yolunda gider.zira bu kocayla benim bir geleceğim yok.

Diğer konuyu bilmiyorum ama 40000 birikmiş ve 3400 maaşla hala geçinirim herhalde mi diyorsunuz😄

Diğer konuyu bilmiyorum ama 40000 birikmiş ve 3400 maaşla hala geçinirim herhalde mi diyorsunuz😄
o paraya dokunmıcam.40000 lirayı unut.o kara gün parası.sağlık sıkıntısı, acil birşey olur ya da peşinat olarak kullanırım ev alırım.öyle düşün.hazırada da dağ dayanmaz.1 yıllık maaşım o sadece.

Tamam unuttum☺
Maaşınızla gayet iyi geçinirsiniz dediğiniz yerlerde.
Bugün pazara çıktım.gözümde büyüttüğüm kadar değilmiş 50 liraya meyve sebze alınır haftalık olarak..haftalık 50 liraya sebze mevye alınır.3 yemeklik alsan haftalık.ertesi gün de aynı şeyleri yediğini düşün, o kadar bütçenin içinde bişi tutmuyor.
bir de sobalı ev bulurum, 400-500 e.geçinir giderim

Bugün pazara çıktım.gözümde büyüttüğüm kadar değilmiş 50 liraya meyve sebze alınır haftalık olarak..haftalık 50 liraya sebze mevye alınır.3 yemeklik alsan haftalık.ertesi gün de aynı şeyleri yediğini düşün, o kadar bütçenin içinde bişi tutmuyor.
bir de sobalı ev bulurum, 400-500 e.geçinir giderim
Dert etmeyin alışırsınız🙂 daha azla bile geçiniyor insanlar.

ev bütçesi nasıl yapılır bilmiyorum.gerçi çocukla ben olucaz.kalabalık değiliz.orada bir düzen kurar çevre edinir, oralarda yaşar, gideriz.
İsterseniz bunun için başka konu açın veya açılmış vardır mutlaka, onları takip edin. Sizin önceliğiniz şuan okul. Arada kaynamasın.

Bence tayin isteği dilekcene koruma tedbir kararlarını koy. Mesela Milli Eğitim Bakanligi personelinin hayatının risk altında olduğunu belgeledigi savcılığa intikal etmiş durumları tayin gerekçesi olarak alıyor.Diger türlü bosanirsan boşan napalim yani denir

Bence tayin isteği dilekcene koruma tedbir kararlarını koy. Mesela Milli Eğitim Bakanligi personelinin hayatının risk altında olduğunu belgeledigi savcılığa intikal etmiş durumları tayin gerekçesi olarak alıyor.Diger türlü bosanirsan boşan napalim yani denir
yarın birgün dosyamda ailevi sıkıntılarım olsun istemiyorum.boşanma süreci eşle aynı mahallede aynı ilçede yaşanılır mı.istediğim mantıklı değil mi

yarın birgün dosyamda ailevi sıkıntılarım olsun istemiyorum.boşanma süreci eşle aynı mahallede aynı ilçede yaşanılır mı.istediğim mantıklı değil mi
Tatlım boşanınca size şiddet uygulamış olan o kişi artık "ailen" olmayacak.Bu yüzden aile meselen filan dosyaya girmiş olmayacak.Tayin görebilmek için eskiden düzmece boşanan vardı.Bosanip tayin isterdi.Ardindan tekrar nikah yaparlardı ...adam da eş durumundan eşinin yanına tayin isterdi.Bu yüzden sadece boşandı diye çoğu bakanlık tayin isteğine olumlu geri dönüş yapmıyor.Duzmece boşanan var ama düzmece şiddete maruz kalan yok.Ben olsam koyarım evraklarim arasına tedbir kararını..o utansın

Tatlım boşanınca size şiddet uygulamış olan o kişi artık "ailen" olmayacak.Bu yüzden aile meselen filan dosyaya girmiş olmayacak.Tayin görebilmek için eskiden düzmece boşanan vardı.Bosanip tayin isterdi.Ardindan tekrar nikah yaparlardı ...adam da eş durumundan eşinin yanına tayin isterdi.Bu yüzden sadece boşandı diye çoğu bakanlık tayin isteğine olumlu geri dönüş yapmıyor.Duzmece boşanan var ama düzmece şiddete maruz kalan yok.Ben olsam koyarım evraklarim arasına tedbir kararını..o utansın
Düzmece boşansam 5000 liria avukat parası vermem, avukat tutmam.herşeyin bir mantığı var.durumumu sözel olarak belirticem

eşiyle geçinememiş olacam.

Ailevi nedenleri karıştırmadan tayininiz çıkmaz mı? Branş ve hizmet puanınıza göre az çok kestirimde bulunabilirsiniz istediğiniz yere atanıp atanmayacağınızla ilgili. Önce bunu bir araştırırdım ben olsaydım. Eğerki bu şekilde yer değiştirme şansınız varsa boşanma durumunu karıştırmazsınız.
Ayrıca müdür yardımcılığı mülakatında eşiyle geçinememiş şeklinde bir değerlendirme olacağını hiç sanmıyorum. Mülakatta öncelikle sendikanız varsa o, daha sonra da sorulara verdiğiniz doğru yanıtlara bakılacak.

Back
X