Kızlar,
tayin dönemime çok az kaldı.atama bölümüyle görüştüm.durumumu anlattım.eşimin tehditleri, babama saldırması, koruma kararları, boşanma davası.
kurum bu belgeleri gönderirsem komisyonda değerlendireleceğini söyledi.kurumum gerçekten iyidir.eş durumu tayinim 1 ay içinde çıkmıştı.o dönem hamileydim.o dönemde de hem hamileydim, hem kapkaç saldırısına uğramıştım vs.tayinim hemen çıkmıştı.
şimdi bu durumda atama bölümünden dediler, durumumu açıkça anlatan bir dilekçe yazmam gerekiyormuş ama bunu yazmam demek aile ilişkilerimi ifşa etmem demek ve ben bunu istemiyorum.yarın birgün müdür yardımcılığı mülakatında sorun olabilir.özel aile ilişkilerime gündeme gelmek istemiyorum.
çok yakında tayin dönemi başlıyor.normal isteğe bağlı başvuru yapıcam.3 sene aktif çalıştım ama ya çıkmazsa diye düşünüyorum.gerçi bizim müdürlük şu an maksimum sayıda.eleman fazlası mevcut.ben boşanma davası kağıdını tercih formuna ekliyim mi?sonuçta boşanacağım ve kurum içinde de bilinecek.boşanmak ayıp da değil.gizli saklı bişi değil.ama koruma kararlarını göndermeyi istemiyorum.dilekçeye şöyle yazmak istiyorum:boşanma durumunda olduğum ve dava sürecinde resmi eşimle aynı ilçede yaşamak istemediğimden dolayı dersem sıkıntı olur mu sicilim için?sonra da gidip görüşsem ilgili departmanla durumumu sözel olarak aktarsam?
ben şunun farkına vardım.haklısınız kızlar.ben bu adamı çok bile çektim.ben ilerde yalnız kalmaktan korktum, normal hali çok cici,öfke nöbetleri berbat.boşanma sürecinde hele aurı ev tutunca tekrar şiddet uygulayabilir.bunları düşündüm uzuuun uzuun...
Öte babamın yanımda kalmak istemiyorum, çok ağır hakaretleri ondan da duydum..
bugün kendimi topladım 40000 lira param vardı, onu vadeli hesaba yatırdım,aylık 600 lira faiz gelirim olacakmış.çocuğun kreşini büyük ölçüde karşılar.haziranın son haftası temmuzun ilk haftası tayinler açıklanacak ve resmi eşimin koruma süresi 15 haziran da bitiyor.eşyaları burada bırakıp polis evine yerleşicem.çamaşırımı öğlem arası yıkar, kurutucuda kurutur, akşam o gelmeden alırım.öğlen yemeğimi burda yerim.2-3 hafta için.tayin için de durumumu ilgililere sözlü olarak aktarmak istiyorum.çünkü burada kalmam pek akıllıca değil.
tayin için durumumu nasıl izah edebilirim sicilime de bu aile sorunları yansımıcak şekilde.boşanma davası tensip zaptı suretiyle tayin çıkar mı?ne düşünüyorsunuz kızlar.
tayin çıkarsa da orada ev kurup, akabinde çocuğun kreşini ayarlayıp annemi babamı da istanbula göndermek istiyorum.tayini balıkesir ya da çanakkaleye isticem.maaşım 3400.geçinirim herhalde.öyle kızlar.
umarım herşey yolunda gider.zira bu kocayla benim bir geleceğim yok.