tayin istemesinin maksadi ne aklinda deli sorular bir bakin hanimlar

Fulyacennet16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
772
490
Merhaba, hanimlar daha once de yaziyordum esimle bazi sorunlar vardi tam asiyoruz derken bizim tayin isi cikti ,bu surekli bursayi istiyor bende izmirliyim falan izmir mi bursa mi derken iste askim bursa olsun bursa yasanacak yer hem cocuk icin hem ev almak icin yasam sartlati vs vs, bursa bursaaaaa deliriyor adam resmen neyse dilekceleri yazicaz bu hafta ama haftasonu konusurken bir konusma gecti .Aklima suphe dustu dedim ki sen hic bursaya gittin mi ?aa evet babamla is icin gittik bir dee dediiiiii sustu laf karistirdi araya o an bende anlamadim vs ustune dusmedim neyse bugun face girdim bunun uni den kiz arkadaslari olmus bana da anlatmisti biliyorum en cok ta biz kizdan bahsetmisti iste bunla oynamis erkek ark unutmak icin bununla cikmis ve eski erkek ark barisinca benim esimi birakmis esim bunlari el ele gormus vs hatta buna sayfalarca mektup yazmis vs vs hatta sonra deprosyona girmis falan , anlatmisti bana neyse suphelendim nedense bir bakayim su kiza dedim ilk defa kizi gordum daha once hic bakmamistim hanimlar, kiz bursada yasiyor aslen karadenizliymis ben sookkkkkkkk acaba yanlis mi dusunuyorum yaa sonucta o kizda evlenmis kizda ahim sahim degil ne bileyim ben mi abartiyorum yardimci olun kizlar siz olsaydiniz ne yapardiniz bu durumda

Bende oyle duaunuyorum ama niye bu kadar bursa sabahlara kadar bursa yi konustuk haftasonu biraz tuhaf geldi haklisiniz ayrica ben abarttim

Ahh be canım kardeşim,
bu adamın her hali seni acabalar içine sürüklüyor ..
O kadarını da hiç sanmıyorum,
ayrıca Bursa koskoca şehir, kızla karşılaşmak için istemiş olamaz ..
Öyle bir durum olsa görüşmek isteyen her şekilde görüşür şu çağda, şehir değiştirmeye ne luzum var ..
Mantıken ben de devlet memuru olsam daha önce gidip de yaşanılabilir olarak gördüğüm
bir şehre yerleşmeyi düşünürdüm ..

Ahh be canım kardeşim,
bu adamın her hali seni acabalar içine sürüklüyor ..
O kadarını da hiç sanmıyorum,
ayrıca Bursa koskoca şehir, kızla karşılaşmak için istemiş olamaz ..
Öyle bir durum olsa görüşmek isteyen her şekilde görüşür şu çağda, şehir değiştirmeye ne luzum var ..
Mantıken ben de devlet memuru olsam daha önce gidip de yaşanılabilir olarak gördüğüm
bir şehre yerleşmeyi düşünürdüm ..
Cok haklisin bu adamin hareketleri niye bilmiyirum supheci yapti beni 4 yil ciktik daha ilk kez merak ettim baktim kiza ben boyle biri degildim ne yapmam lazim hic bilmiyorum

Oyle mi dersun yersiz yere de kiskaniyor olmsk istemiyorum ama bir yaninda rahat degil
Malum sizin eşinizin biraz tuhaf davranışları var.
Ben kadınım üniversite arkadaşlarından yola çıkarak böyle birşey takıldı akLıma baktım bende diceksin...
Ayrıca izmir daha güzel..

bence kizla sevgiliyken Bursa yi gormustur begenmistir.
konusmaniz sirasinda da bunu soyleyecekken vazgecmistir.
bursayi kiz icin istedigini sanmiyorum, cok mantiksiz. bence takilma.

Cok haklisin bu adamin hareketleri niye bilmiyirum supheci yapti beni 4 yil ciktik daha ilk kez merak ettim baktim kiza ben boyle biri degildim ne yapmam lazim hic bilmiyorum

Evlilik terapistine gitmelisiniz, her bir konunda hep aynı şeyi söylüyorum ..
Eşin kabul etmezse de sen önce başka eşinde mecbur kalacak seanslara katılmaya,
en kötü ihtimalle sen danışmadan aldığın tavsiyelerle hareket etmeyi denersin bir sürede ..
Eşinle yaşanan sorunlar senin tek başına üstesinden gelebileceğin şeyler gibi durmuyor ..
Yardım alsanız sanki size pozitif olarak çok fazla geri dönüşü olacak bence .

bence kizla sevgiliyken Bursa yi gormustur begenmistir.
konusmaniz sirasinda da bunu soyleyecekken vazgecmistir.
bursayi kiz icin istedigini sanmiyorum, cok mantiksiz. bence takilma.
Cogunuz oyle dedi ben boa yere taktim galiba son zamanlarda her seyden nem aliyirum bekarken kimse umrumda olmaz di simdi oeski gunlerdeki gibi olmak ohhh ozgur kimse ne yapityor ne dusunuyor didiklememrk istiyorum supheci oldum ciktim utaniyoru. Kendimden
Konu eşinse herşey olabilir, standart insan kafası gibi çalışmıyo adamın kafası
Eyani o da var tabi

Evlilik terapistine gitmelisiniz, her bir konunda hep aynı şeyi söylüyorum ..
Eşin kabul etmezse de sen önce başka eşinde mecbur kalacak seanslara katılmaya,
en kötü ihtimalle sen danışmadan aldığın tavsiyelerle hareket etmeyi denersin bir sürede ..
Eşinle yaşanan sorunlar senin tek başına üstesinden gelebileceğin şeyler gibi durmuyor ..
Yardım alsanız sanki size pozitif olarak çok fazla geri dönüşü olacak bence .
Zaten artik dusunuyorum psikolojik destek almayi onun icin degil kendim icin guven ve supheye dayali o_O

Bursayi bende istiyorum aslinda cokta istekliydim ama bu durum dondurdu beni ama ne diye yok su suphe yok hi suphe kendi rahatimdan mi olucam yaparsa da amannn kendi bikir alirim anacigimi yanima yasar giderim yanlis yaparsa affetmeyecegimi cok iyi bilir o kiz olmaz baska kizz okur kiz evlenmis vs bos yere uzuyorum kendimi her koyun kendi bacagindan misali relax olmak lazim galiba

X