- 5 Ağustos 2013
- 772
- 490
- Konu Sahibi Fulyacennet16
Merhaba, hanimlar daha once de yaziyordum esimle bazi sorunlar vardi tam asiyoruz derken bizim tayin isi cikti ,bu surekli bursayi istiyor bende izmirliyim falan izmir mi bursa mi derken iste askim bursa olsun bursa yasanacak yer hem cocuk icin hem ev almak icin yasam sartlati vs vs, bursa bursaaaaa deliriyor adam resmen neyse dilekceleri yazicaz bu hafta ama haftasonu konusurken bir konusma gecti .Aklima suphe dustu dedim ki sen hic bursaya gittin mi ?aa evet babamla is icin gittik bir dee dediiiiii sustu laf karistirdi araya o an bende anlamadim vs ustune dusmedim neyse bugun face girdim bunun uni den kiz arkadaslari olmus bana da anlatmisti biliyorum en cok ta biz kizdan bahsetmisti iste bunla oynamis erkek ark unutmak icin bununla cikmis ve eski erkek ark barisinca benim esimi birakmis esim bunlari el ele gormus vs hatta buna sayfalarca mektup yazmis vs vs hatta sonra deprosyona girmis falan , anlatmisti bana neyse suphelendim nedense bir bakayim su kiza dedim ilk defa kizi gordum daha once hic bakmamistim hanimlar, kiz bursada yasiyor aslen karadenizliymis ben sookkkkkkkk acaba yanlis mi dusunuyorum yaa sonucta o kizda evlenmis kizda ahim sahim degil ne bileyim ben mi abartiyorum yardimci olun kizlar siz olsaydiniz ne yapardiniz bu durumda