- 5 Ağustos 2019
- 597
- 1.046
- 113
- Konu Sahibi inciitanesi
-
Tekirdağ tabii ki... Trakya insanı kadar iyi insan tanımadım. Kütük Karadeniz bizim ama doğma büyüme çatalcalıyızMerhaba arkadaşlar :)
Tayinimiz çıkacak üç seçeneğimiz var önümüzde: Tekirdağ Çerkezköy ilçesi, Kastamonu merkez, Karabük merkez buralar hakkında fikriniz var mı? Sizce hangisi?
Şehir merkezi dışında fabrika tarla denmez ona o kadar köy var ilce var ona yerleşim yerleri arası büyük sehir gibi dolu değil. Tarlalik ve iş yerleri var denir.Trakyada şehir merkezi dışında adım attigin yer fabrika yahut tarla zaten, hem dediğim üzere canınız sıkılır çerkezköyde çok yavan bir yer fabrika yine ilçe dışında ama evet illa ki havasını hissettiriyor bozuyor.
Tekirdağ merkez olsa sevinirdim adınıza.
Secimizi kastamonudan yana yapın yazın tatil.beldesi acısından zengin bir yer kışın ise dingin sakin aksiyonsuz bir yer fotoğrafçılıkla uğraşıyorsanız bol bol sizi mutlu edecek karelerle karşılaşabilirsiniz.
Ben kastamonunun denizini de seviyorum temizdi en son tabi şuan durum nedir bilemem.
Karabük hakkında dediğim üzere hiç bir bilgim yok burada ki yorumları okudum o kadar da iyi bi yer değilmiş anladığım kadarıyla
Tekirdag çerkezkoyde 1 sene yasadim tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar :)
Tayinimiz çıkacak üç seçeneğimiz var önümüzde: Tekirdağ Çerkezköy ilçesi, Kastamonu merkez, Karabük merkez buralar hakkında fikriniz var mı? Sizce hangisi?
Kastamonu ve karabük merkezi bilirim karabük daha iyi ama ikisi de çok küçük ve imkânı az olanın yerlerMerhaba arkadaşlar :)
Açıklama için sağol ama tayin olunca paşa paşa gidiyorsun ..Şehir merkezi dışında fabrika tarla denmez ona o kadar köy var ilce var ona yerleşim yerleri arası büyük sehir gibi dolu değil. Tarlalik ve iş yerleri var denir.
Büyük şehir kadar bir fabrika olayı yok. Daha çok tarlalik var yerlesim yerleri arasında. Güzel yani bu zaten. Çerkezköy daha küçük Tekirdağ daha şehir olan bir yerdir.
Karabük Kastamonu vs benim için yasayabilecegim yerler değil akdenizin, trakya marmara,ege harici yaşamayı hic düşünmüyorum diğer bölgelerde
Eşim Karabük safranboluda eğitimde. Karabük ün havası berbat. Keza suyu da aynı. Kastamonu en iyisi.Merhaba arkadaşlar :)
Karabükte arkadaşım üniversite okumuştu hiç memnun değildi.Yapcak hiç bir şeyin olmadıgını soluyordu.Diğer yerler hakkında bilgim yok.Hakkınızda hayırlısı olsun.Merhaba arkadaşlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?