Tayin meselesi

Merhaba arkadaşlar :)
Tayinimiz çıkacak üç seçeneğimiz var önümüzde: Tekirdağ Çerkezköy ilçesi, Kastamonu merkez, Karabük merkez buralar hakkında fikriniz var mı? Sizce hangisi?
Tekirdağ tabii ki... Trakya insanı kadar iyi insan tanımadım. Kütük Karadeniz bizim ama doğma büyüme çatalcalıyız şimdi de uzak olunca hemen kendimi koydum yerine anında Tekirdağ’ı seçerdim. Gece yarısı dışarı çık kimse dönüp bakmaz. Bi tek Çatalca da gece gezmekten korkmazdım, İstanbul ilçesi olduğu halde. Tekirdağ daha bi baska

Tekirdağ deprem riski yüksek olan bir yer. Habire sallanıyor bu aralar. Merkez dışında kalan yerler ya tarla ya fabrika. Havası pis suyu pis. Deniz var ama girmekten zevk alınacak bir deniz değil bence.
Bence kastamonu

emniyete bagliysaniz kastamonu sıkıntıli biraz
surgun bolgesi diye geciyor ora abim icin arastirirken bakmistim
diger turlude memur avcisi bir esnafi var diye okumustum dogalgazli ev bulmak biraz sıkıntili ve soguk bi sehir

Şehir merkezi dışında fabrika tarla denmez ona o kadar köy var ilce var ona yerleşim yerleri arası büyük sehir gibi dolu değil. Tarlalik ve iş yerleri var denir.
Büyük şehir kadar bir fabrika olayı yok. Daha çok tarlalik var yerlesim yerleri arasında. Güzel yani bu zaten. Çerkezköy daha küçük Tekirdağ daha şehir olan bir yerdir.
Karabük Kastamonu vs benim için yasayabilecegim yerler değil akdenizin, trakya marmara,ege harici yaşamayı hic düşünmüyorum diğer bölgelerde

Tekirdağ merkez Deniz kenarında ama Çerkezköy değil.çerkezköyde çok fazla fabrika var,sanayi bölgesidir.en iyi tarafı İstanbul’a 1 saat uzaklıkta olması,çorluya yakın olması.genelde insanlar haftasonunu Edirne,İstanbul ,Tekirdağ veya yazlık yerlerde zaman geçirirler.kültürel olarak pek gelişmiş değil ama diğer önemli yerlere yakın olduğu için çok da sorun değil.kreş konusunda ise sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.diğer yerler hakkında fikrim yok doğrusu

Karabük biraz fazla basık bir şehir gelmişti, eğlenmek için fazla bir seçenek yok. Arkadaşlarım üniversite okumuştu, hiç sevemediler orayı nedense.

Kastamonu’ya genelde gezmek amaçlı gittim, küçük derli toplu bir şehir. Kiralar da uygun diye biliyorum , çevresi bol yeşillik düzenli bir şehir.

Tekirdağ merkez güzel denizi var, ancak Çorlu ve Çerkezköy hem deniz yok hem fazla göç alan bir bölge. Çorlu’yu hiç sevmemiştim gittiğimde küçük İstanbul gibi, Çerkezköy de hemen hemen öyle , sanayi bölgesi. Avantajı İstanbul’a Edirne’ye ve Tekirdağ merkeze yakın.

Eşinizin ve sizin mesleğiniz de önemli şehir seçmek için. Kiralar, sosyal yaşam önemli ama iş olarak da rahatlığınız nerde iyiyse onu tercih edin derim.

İçinde en iyisi Trakya gibi geldi. Diğerleri karadenizde olduğundan herhalde. Ben yokuşlarından bezmiş durumdayım. Hiç alışkın değilim. Çık çık bitmiyor deliriciiim

Tekirdağ Merkez çok küçük. 1 tane avm var. Çerkezköyü bilmiyorum ama çok fark olduğunu sanmıyorum.

Tekirdag merkezden daha çok şey var çerkezköyde e bebek bile var ama merkeze 1bucuksaat önemli değil dersen tekirdağ

Tayinimiz çıkacak üç seçeneğimiz var önümüzde: Tekirdağ Çerkezköy ilçesi, Kastamonu merkez, Karabük merkez buralar hakkında fikriniz var mı? Sizce hangisi?
Kastamonu ve karabük merkezi bilirim karabük daha iyi ama ikisi de çok küçük ve imkânı az olanın yerler

Ufak bir yer yazmayın bence, Tekirdağ ve Kastamonu görmedim ama Karabük full öğrenci şehri. Gezmeye güzel ama yaşama açısından ufak bir yer. Bence eğer illa ufak bir yer yazılacaksa sahil kasabası tarzı bir yer olmalı en azından yazın canlı olur

Çerkezköy’de pek avm var denemez,yok denilse yeridir.sinema izlemek için çok küçük bir salon var, orda film izleniyor.çorlu’da 2 tane!tekirdağ’da 1 tane avm var.çorluya giderken de fabrika satış yerleri ve outlet’ler var,ordan da giyim ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz

Açıklama için sağol ama tayin olunca paşa paşa gidiyorsun ..
Ne yaparsın işte hayaaaat

Karabükte arkadaşım üniversite okumuştu hiç memnun değildi.Yapcak hiç bir şeyin olmadıgını soluyordu.Diğer yerler hakkında bilgim yok.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…