ben kayseriliyim canım kayseride yaşıyoruz ıkımızde ama kayseri kaydırma birlikmiş sanırım 6 ay kayseride 6 ay hakkaride yaşıolarmış buraya tayın olanlar ama eminde degilim aslındaFazla bilgim yok ama kayseri yari yarıya doğuya düşüyor . Neden dersen bazı öğretmenler ilk görevleri ni doğu diye kayserinin bazı köylerinde yaptılar. Kayseri olabilir bence
aslında ilk tayin yeri batı olur mu bilmiyorum bir liste oluşturucaz batıyıda yazıcaz ama sıralama nasıl olmalı kararsızız aslındaÇanakkale geliyorsa oraya niye gitmiyorsunuz?
Askeriyedekiler sürekli şehir değiştiriyor diye biliyorum, yani batıya hasret kalabilirsiniz, o yüzden olursa bence batıyı en üste yazın. Şark görevini yapacak gerçi, onu sorarsınız. Aslında ilk şark görevine gitseniz çocuk olmadan. Oralarda çocuk çok zor, özelden yazarsanız babamın şark görevini anlatabilirim, annemin kucağında bebeyle neler çektiğini.aslında ilk tayin yeri batı olur mu bilmiyorum bir liste oluşturucaz batıyıda yazıcaz ama sıralama nasıl olmalı kararsızız aslında
evet bol tayinli yıllar geçiricez dogru canım . bizim amacımız aslında ilk dogu gorevini yapmak öyle istiyoruz çocugumuz olmadan bakalım hayırlısı teşekkür ediyorum.Askeriyedekiler sürekli şehir değiştiriyor diye biliyorum, yani batıya hasret kalabilirsiniz, o yüzden olursa bence batıyı en üste yazın. Şark görevini yapacak gerçi, onu sorarsınız. Aslında ilk şark görevine gitseniz çocuk olmadan. Oralarda çocuk çok zor, özelden yazarsanız babamın şark görevini anlatabilirim, annemin kucağında bebeyle neler çektiğini.
askeriliğini artvinde yaptı canım ama komando birliği degil artvin o yuzden listede artvin olmayacaktırArtvin Arhavi'dee doğu görevi oluyor ama polisler için.Asker içinde durum aynımı bilemedim ben onu.
banada oyle gelio dogu görevini yapmak en iyisi gibi ilk başta zorla başlarsak daha sonra bocamalayız gibi sankıÇocuk yokken doğu görevi daha mantıklı geliyor banada. Zaten çok gezececegizama komando birliklerinde her zaman için ihtimal var zaten diye biliyorum kaydırma konusunda... Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...
Eninde sonunda gideceğiz yani... Bizim de iki sene daha var bati görevinin bitmesine... Benim okulum dolayısıyla erken tayin istemiyoruz.. Yoksa Senin gibi çocuk olmadan bitirip dönelim istiyorum...banada oyle gelio dogu görevini yapmak en iyisi gibi ilk başta zorla başlarsak daha sonra bocamalayız gibi sankı
amin canım evet çok zor ama bu meslegi seçerken benimde etkim çok büyük oldu ne yazıkkı cok uzun zamandır birlikteyiz babam hep eşinin devletten maaşı olsun falan fistan diyordu sevgilimde kpss girdi tabii atanamayınca tsk da sınava girip kazandı 15 gün önce annem babama söyledi şimdide babam aglıyo mesleği yuzunden dogu görevini bitirsin sonra kızı veriyim demiş anneme . bizde bingöl kars çanakkale ısparta mı yazsak diyoruz tunceli hakkariyi hic tercih etmesek haklısın sanki bingöl daha güvenli gibiCidden cok zor. Neresi olursa olsun Allah hayirlisiyla gorevini yapmayı nasip etsin. Hainlere firsat vermesin.
Bana sanki Bingöl daha guvenli geldi dogu gorevinde. Ama tabi bilemiyorum..
nerdesiniz şuan eşinin görevi nedir cnmEninde sonunda gideceğiz yani... Bizim de iki sene daha var bati görevinin bitmesine... Benim okulum dolayısıyla erken tayin istemiyoruz.. Yoksa Senin gibi çocuk olmadan bitirip dönelim istiyorum...
allah yardımcın olsun ayrı kalmak zordur inşşah bir an önce bitirip eşinın yanına dönersin cnmEşim uzm.çavuş ben kayserideyim o başka ilde okula burda devam ediyorum..gelip gidiyor okulu alamadım oraya malesef...
İnşallah Canimm:) sende kavusursun...allah yardımcın olsun ayrı kalmak zordur inşşah bir an önce bitirip eşinın yanına dönersin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?