Tayin meselesi

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.630
En iyi cevaplar
1
53.981
798
32
Merhaba hanımlarr bu aralar aklım o kadar karışıkki sizden fikir almak için geldim. Sevgilim piyade komando uzman çavuş şuan ısparta eğirdirde eğitimde ve eğitimin bitmesine az bir zaman kaldı birkaç gün sonra branşı belli olacak ve tayin için tercih yapıcak kızlar.Böyle olunca bana bir telaş bastı anlatamam kurstaki durumu iyi eğer %10 a girebilirse istediğimiz yere tayin olucak ama giremez ise mecbur tercih yapıcak.Komando olduğu için tercih listeside sınırlıymış sadece komando birliklerini tercih edebiliyormuş.Şuan liste açıklanmadı ama bildiğimiz tunceli , şırnak , hakkarı , bingöl , kayseri , ısparta, bolu,çanakkale var ama başka şehir var mı bilemiyorum internetten araştırdım bir bilgiye ulaşamadım. Batıya tayin durumu zor olsa gerek dogu yazıcaz nereyi yazsak listede diyarbakır var mı ? Önümüzdeki yaz evlenme düşüncesindeyiz şuan çalışıyorum hemde üniversitede son sınıftayım diyarbakır varsa şirketim beni oraya gönderebileceklerini söylediler o yuzden biraz panikledim kızlar fikirlerinizi bekliyorum.

Fazla bilgim yok ama kayseri yari yarıya doğuya düşüyor . Neden dersen bazı öğretmenler ilk görevleri ni doğu diye kayserinin bazı köylerinde yaptılar. Kayseri olabilir bence

Fazla bilgim yok ama kayseri yari yarıya doğuya düşüyor . Neden dersen bazı öğretmenler ilk görevleri ni doğu diye kayserinin bazı köylerinde yaptılar. Kayseri olabilir bence
ben kayseriliyim canım kayseride yaşıyoruz ıkımızde ama kayseri kaydırma birlikmiş sanırım 6 ay kayseride 6 ay hakkaride yaşıolarmış buraya tayın olanlar ama eminde degilim aslında

aslında ilk tayin yeri batı olur mu bilmiyorum bir liste oluşturucaz batıyıda yazıcaz ama sıralama nasıl olmalı kararsızız aslında
Askeriyedekiler sürekli şehir değiştiriyor diye biliyorum, yani batıya hasret kalabilirsiniz, o yüzden olursa bence batıyı en üste yazın. Şark görevini yapacak gerçi, onu sorarsınız. Aslında ilk şark görevine gitseniz çocuk olmadan. Oralarda çocuk çok zor, özelden yazarsanız babamın şark görevini anlatabilirim, annemin kucağında bebeyle neler çektiğini.

evet bol tayinli yıllar geçiricez dogru canım . bizim amacımız aslında ilk dogu gorevini yapmak öyle istiyoruz çocugumuz olmadan bakalım hayırlısı teşekkür ediyorum.

Artvin Arhavi'dee doğu görevi oluyor ama polisler için.Asker içinde durum aynımı bilemedim ben onu.

Artvin Arhavi'dee doğu görevi oluyor ama polisler için.Asker içinde durum aynımı bilemedim ben onu.
askeriliğini artvinde yaptı canım ama komando birliği degil artvin o yuzden listede artvin olmayacaktır

Çocuk yokken doğu görevi daha mantıklı geliyor banada. Zaten çok gezececegiz ama komando birliklerinde her zaman için ihtimal var zaten diye biliyorum kaydırma konusunda... Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...

Cidden cok zor. Neresi olursa olsun Allah hayirlisiyla gorevini yapmayı nasip etsin. Hainlere firsat vermesin.
Bana sanki Bingöl daha guvenli geldi dogu gorevinde. Ama tabi bilemiyorum..

banada oyle gelio dogu görevini yapmak en iyisi gibi ilk başta zorla başlarsak daha sonra bocamalayız gibi sankı

banada oyle gelio dogu görevini yapmak en iyisi gibi ilk başta zorla başlarsak daha sonra bocamalayız gibi sankı
Eninde sonunda gideceğiz yani... Bizim de iki sene daha var bati görevinin bitmesine... Benim okulum dolayısıyla erken tayin istemiyoruz.. Yoksa Senin gibi çocuk olmadan bitirip dönelim istiyorum...

Cidden cok zor. Neresi olursa olsun Allah hayirlisiyla gorevini yapmayı nasip etsin. Hainlere firsat vermesin.
Bana sanki Bingöl daha guvenli geldi dogu gorevinde. Ama tabi bilemiyorum..
amin canım evet çok zor ama bu meslegi seçerken benimde etkim çok büyük oldu ne yazıkkı cok uzun zamandır birlikteyiz babam hep eşinin devletten maaşı olsun falan fistan diyordu sevgilimde kpss girdi tabii atanamayınca tsk da sınava girip kazandı 15 gün önce annem babama söyledi şimdide babam aglıyo mesleği yuzunden dogu görevini bitirsin sonra kızı veriyim demiş anneme . bizde bingöl kars çanakkale ısparta mı yazsak diyoruz tunceli hakkariyi hic tercih etmesek haklısın sanki bingöl daha güvenli gibi

Eninde sonunda gideceğiz yani... Bizim de iki sene daha var bati görevinin bitmesine... Benim okulum dolayısıyla erken tayin istemiyoruz.. Yoksa Senin gibi çocuk olmadan bitirip dönelim istiyorum...
nerdesiniz şuan eşinin görevi nedir cnm

Eşim uzm.çavuş ben kayserideyim o başka ilde okula burda devam ediyorum..gelip gidiyor okulu alamadım oraya malesef...

Eşim uzm.çavuş ben kayserideyim o başka ilde okula burda devam ediyorum..gelip gidiyor okulu alamadım oraya malesef...
allah yardımcın olsun ayrı kalmak zordur inşşah bir an önce bitirip eşinın yanına dönersin cnm

inşallah canım teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…