- 11 Mart 2013
- 33.630
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.981
- 798
- 32
Merhaba hanımlarr
bu aralar aklım o kadar karışıkki sizden fikir almak için geldim. Sevgilim piyade komando uzman çavuş şuan ısparta eğirdirde eğitimde ve eğitimin bitmesine az bir zaman kaldı birkaç gün sonra branşı belli olacak ve tayin için tercih yapıcak kızlar.Böyle olunca bana bir telaş bastı anlatamam kurstaki durumu iyi eğer %10 a girebilirse istediğimiz yere tayin olucak ama giremez ise mecbur tercih yapıcak.Komando olduğu için tercih listeside sınırlıymış sadece komando birliklerini tercih edebiliyormuş.Şuan liste açıklanmadı ama bildiğimiz tunceli , şırnak , hakkarı , bingöl , kayseri , ısparta, bolu,çanakkale var ama başka şehir var mı bilemiyorum internetten araştırdım bir bilgiye ulaşamadım. Batıya tayin durumu zor olsa gerek dogu yazıcaz nereyi yazsak listede diyarbakır var mı ? Önümüzdeki yaz evlenme düşüncesindeyiz şuan çalışıyorum hemde üniversitede son sınıftayım diyarbakır varsa şirketim beni oraya gönderebileceklerini söylediler o yuzden biraz panikledim kızlar fikirlerinizi bekliyorum.