Tayin talebimi yazdim.bilmiyorum nasil gecinicem.

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.989
-136
68
41
Toksik bir iş ortamım var.senelerdir değişmedi.laf sokmalar, evrağın mudur yardımcısına imzaya gittiğim de sudan bahanelerle orası olmamış burası olmamış.isini doğru yap demeler.konustim olmuyor.bu böyle olacak.g...tümden mi uyduruyorum diyen mudur yardımdım artık son damlaydı benim için.hicbisi degismicek.iki buçuk yılda üç soruşturma geçiren müdürlüğe geldim.son soruşturma dosyasında yeni gelen personel benim mobinge uğradığımı yazmış ve bu tarafsız bor göz.acikcasi kızlar burdan hiç gidesim yok ama başka çare yok.her gün iş sorunu ile uğraşmak dengemi bozdu.sosyal çevremiz de yok.memlekete donecem.benim insanım.ama işte kiralar uçmuş durumda.ama yapacak bisi yok.sizce gideceğim yerde de aynı şeyleri yasarmiyim bilmiyorum

Mobinng intihar bile ettirir. İyi yapmışsınız gitmekle, bizim meslekte mobingle intihar eden çok Allah muhafaza.

Ben de mobing gördüğüm yerlerde durmadım ve görmedim yeni gittiğim yerlerde

Bi nevi hicret bu yaptığımız, zulüm gördüğümüz yerde durmamalıyız.

Allah size güzel bir kapı açsın inşallah

Mobinng intihar bile ettirir. İyi yapmışsınız gitmekle, bizim meslekte mobingle intihar eden çok Allah muhafaza.

Ben de mobing gördüğüm yerlerde durmadım ve görmedim yeni gittiğim yerlerde

Bi nevi hicret bu yaptığımız, zulüm gördüğümüz yerde durmamalıyız.

Allah size güzel bir kapı açsın inşallah
Kiralar 5_6 bin ve gideceğim yerde iş çok yoğun.myoğun.mesaiye kalıyorlar.ama yapacak bisi yok.kavga etmeden gidecem burdan.mutlu olurum inşallah.Tayin istesem mi istemesem mi diye çok ikilemde kaldim.iki farklı psikologa görüştüm.bana su soru soruldu.hayatinda ne olursa terapiyi bırakırsın denildi.duzgun iş ilişkisi huzur ve cevrede komşular arkadaşlar olursa dedim.bu amaçlarını burda gerçekleştirebilecek mısın diye soruldu.cevap hayır.Allaha havale edip gidicem

Tayin istemene sevindim .
Peki oğlun ne olacak ?
Şimdi anneanne dede ilgileniyordu , oraya gidince nasıl yapacaksın ?
Bilmiyorum plânlamadım.okula yakın bir tutucam.eylulde 9 yaşında.okula gidip gelecek.ailem de toksik olduğu için kendi ailemi bizim yakınımızda istemiyorum

Nereye gidersek gidelim kafamızın içindeki sorunlar ve kendi kişilik problemlerimizi de götürüyoruz. Dolayısıyla gidecek olmanızın bundan sonraki hayatınıza çok etkisi olacağını zannetmiyorum. Sizi yargılamak veya size laf söylemek için demiyorum ama ben sizin iş sorunlarınızı sizden başka kimsede duymadım görmedim. Probleminizin kaynağı siz kendinizsiniz. Nereye giderseniz gidin yine aynı şeyleri yaşayacaksınız maalesef

Kiralar 5_6 bin ve gideceğim yerde iş çok yoğun.myoğun.mesaiye kalıyorlar.ama yapacak bisi yok.kavga etmeden gidecem burdan.mutlu olurum inşallah.Tayin istesem mi istemesem mi diye çok ikilemde kaldim.iki farklı psikologa görüştüm.bana su soru soruldu.hayatinda ne olursa terapiyi bırakırsın denildi.duzgun iş ilişkisi huzur ve cevrede komşular arkadaşlar olursa dedim.bu amaçlarını burda gerçekleştirebilecek mısın diye soruldu.cevap hayır.Allaha havale edip gidicem

İş yoğun olursa insanlar birbiriyle daha az uğraşıyor, ben istanbulda yerimden kalkamazdım hiç mobing yoktu iş çoktu çünkü, şarkta giydiğin çorabın rengine kadar konuşurlar demişti bi abla, cidden öyle oldu 2000 nüfuslu bi yerde bana taktı evli bi karaktersiz, soruşturmalar vs kurtuldum tayin alıp.

Size de iyi gelir emin olun biraz tuzlu olur ama huzur olsun boşverin

İş yoğun olursa insanlar birbiriyle daha az uğraşıyor, ben istanbulda yerimden kalkamazdım hiç mobing yoktu iş çoktu çünkü, şarkta giydiğin çorabın rengine kadar konuşurlar demişti bi abla, cidden öyle oldu 2000 nüfuslu bi yerde bana taktı evli bi karaktersiz, soruşturmalar vs kurtuldum tayin alıp.

Size de iyi gelir emin olun biraz tuzlu olur ama huzur olsun boşverin
En önemlisi huzur.deger verilmesi ve saygı görmek...bunlar eksik olunca bir de gurbette olunca insan mutlu olmuyor.her gün ağla her gün ağla.huzursuzluk.bolge mudur yardimcimizla ve üst yönetimle görüşücem.sebeplerimi zaten biliyorlar.tayinimi yaparlar

Herkesin karakteri farklı farklı, ama benzer şeyler yaşayacağınız düşünüyorum. İlk önce kendinizi değiştirmeniz lazım

Bilmiyorum plânlamadım.okula yakın bir tutucam.eylulde 9 yaşında.okula gidip gelecek.ailem de toksik olduğu için kendi ailemi bizim yakınımızda istemiyorum
Esas Senin toksikliğin site üzernden bile bizi boğuyo yahu 😂 Tayinini iste tabi rahatlasın insanlar biraz. Gittiğin her yerde aynı şeyleri yaşayacaksın sen busun. Bari gittiğin yerde sanal alemde takıldığın adamlara dikkat et o konuda oğlunu da kendini de rezil etme yine

hangi kurumda çalıştığını çok merak ediyorum

Nereye gidersek gidelim kafamızın içindeki sorunlar ve kendi kişilik problemlerimizi de götürüyoruz. Dolayısıyla gidecek olmanızın bundan sonraki hayatınıza çok etkisi olacağını zannetmiyorum. Sizi yargılamak veya size laf söylemek için demiyorum ama ben sizin iş sorunlarınızı sizden başka kimsede duymadım görmedim. Probleminizin kaynağı siz kendinizsiniz. Nereye giderseniz gidin yine aynı şeyleri yaşayacaksınız maalesef
Hayat sadece sizin ve çevrenizin hayatından ibaret değil. Ben hiç görmedim diyip bir şeylerin varlığını yok sayamazsınız, siz ve çevreniz dışında insanlar başka deneyimler de yaşıyor… hatta çok uç deneyimler. Ve arkadaşım yaşadı bu mobbingi yıllar önce, sonuç olarak taşındı. Şimdi iş arkadaşlarıyla her gün dışarıdalar geziyorlar çok mutlu. E benim çevremde de böyle, sizin gibi bir insan görmedim hiç. Sizin mantığınıza göre, ben görmediysem sizin gibisini, siz yoksunuz… bir de mümkünse yurt dışı ve bol kitap öneririm.
( kadına problemin kaynağı belki siz olabilirsiniz yerine problem sizsiniz diye tanı koyduğunuz için yazıyorum, kesin dil🥲)

6 sene kimsesiz sekilde yasadıklarını yasadım kimse agzını acıp sahip cıkmadı bakanlıga bile yazdım sonuc sıfır ceza alan yine ben oldum. tayinimi yaptıramadım. saclarım agardı, yaslandım, meslegimden sogudum. gitme sansın varsa git. yoksa bir daha meslegini yapacak gucun kalmaz tukenirsin

Back
X