Tayin talebimi yazdim.bilmiyorum nasil gecinicem.

Nereye gidersek gidelim kafamızın içindeki sorunlar ve kendi kişilik problemlerimizi de götürüyoruz. Dolayısıyla gidecek olmanızın bundan sonraki hayatınıza çok etkisi olacağını zannetmiyorum. Sizi yargılamak veya size laf söylemek için demiyorum ama ben sizin iş sorunlarınızı sizden başka kimsede duymadım görmedim. Probleminizin kaynağı siz kendinizsiniz. Nereye giderseniz gidin yine aynı şeyleri yaşayacaksınız maalesef
Öyle değil arkadaşım. Konu sahibini tanımıyorum önceki konularını görmedim ama hasta insanlar sağlam insanları delirtiyor ve sonra delirenler psikologa gidiyor. ama asıl hasta olanlar ortada geziyor. bir insan mobbing yasıyorsa sahitleri de varsa kişiliği vs gormezden gelinir. cunku psikopatlık sosyopatlık haric hiçbir insanın kişiliği mobbingi hak etmez. dediğim gibi konu sahibini tanımıyorum. ama mobbing yasayan biri olarak bunu soyluyorum. o kadar ki namusunuza bile laf edecek konuma geliyor insanlar siz sonradan ogreniyorsunuz. babanız yasındaki herifler size iftiralar atıyor. allah kimseye yasatmasın

Toksik bir iş ortamım var.senelerdir değişmedi.laf sokmalar, evrağın mudur yardımcısına imzaya gittiğim de sudan bahanelerle orası olmamış burası olmamış.isini doğru yap demeler.konustim olmuyor.bu böyle olacak.g...tümden mi uyduruyorum diyen mudur yardımdım artık son damlaydı benim için.hicbisi degismicek.iki buçuk yılda üç soruşturma geçiren müdürlüğe geldim.son soruşturma dosyasında yeni gelen personel benim mobinge uğradığımı yazmış ve bu tarafsız bor göz.acikcasi kızlar burdan hiç gidesim yok ama başka çare yok.her gün iş sorunu ile uğraşmak dengemi bozdu.sosyal çevremiz de yok.memlekete donecem.benim insanım.ama işte kiralar uçmuş durumda.ama yapacak bisi yok.sizce gideceğim yerde de aynı şeyleri yasarmiyim bilmiyorum
Yaşarsın. Sen insanlara sorunla gittiğin için sorunla cevap alıyorsun. Sürekli haklı olma çabasındasın, sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp insanları bunaltıyorsun, kafanda kurduğun şeylere inanıyor ve bu konuda çevrene dayatıyorsun, insanları kışkırtıyorsun. Sen değişmediğin sürece hayatın da yaşayacakların da değişmeyecek.

Öyle değil arkadaşım. Konu sahibini tanımıyorum önceki konularını görmedim ama hasta insanlar sağlam insanları delirtiyor ve sonra delirenler psikologa gidiyor. ama asıl hasta olanlar ortada geziyor. bir insan mobbing yasıyorsa sahitleri de varsa kişiliği vs gormezden gelinir. cunku psikopatlık sosyopatlık haric hiçbir insanın kişiliği mobbingi hak etmez. dediğim gibi konu sahibini tanımıyorum. ama mobbing yasayan biri olarak bunu soyluyorum. o kadar ki namusunuza bile laf edecek konuma geliyor insanlar siz sonradan ogreniyorsunuz. babanız yasındaki herifler size iftiralar atıyor. allah kimseye yasatmasın

Konu sahibi çok uc bir örnek. Ztn farkındaysanız tanıyanlar neler yazmış
Emin olun durum bambaşkadır. Sokak ortasında hamile iken onu tekmeleyen eski kocasına babasını dovdurttu ve hala adamı suçlar. O kdr çok oha bu olay karşısında laf anlatılmaz örneği varki sitede çoğu kişi yılmıstır artık

Hayat sadece sizin ve çevrenizin hayatından ibaret değil. Ben hiç görmedim diyip bir şeylerin varlığını yok sayamazsınız, siz ve çevreniz dışında insanlar başka deneyimler de yaşıyor… hatta çok uç deneyimler. Ve arkadaşım yaşadı bu mobbingi yıllar önce, sonuç olarak taşındı. Şimdi iş arkadaşlarıyla her gün dışarıdalar geziyorlar çok mutlu. E benim çevremde de böyle, sizin gibi bir insan görmedim hiç. Sizin mantığınıza göre, ben görmediysem sizin gibisini, siz yoksunuz… bir de mümkünse yurt dışı ve bol kitap öneririm.
( kadına problemin kaynağı belki siz olabilirsiniz yerine problem sizsiniz diye tanı koyduğunuz için yazıyorum, kesin dil🥲)
Ben üyeye özel olarak yorum yaptım,çünkü kendisinin eski üyeliklerini ve konularını biliyorum. Sadece iş sorunları da yok,ailesiyle,eski eşiyle,çocuğunun okuluyla herkesle aynı sorunları var. Bir insan hayatın her alanında mobbinge uğramaz. Siz sadece tek yönünü görüyor ve değerlendiriyorsunuz şu anda.

Önerilerinize de gülümsedim 😊hoşçakalın.

Mobbingi yaşamazsınız demiyorum ki ben. Sorunlu iş ortamı yoktur da demiyorum. Bu üye arkadaşımızın hayatının her alanında var bu sorun. O yüzden özel olarak yazdım. Mobbing vardır iş değiştirirsiniz,tayin olursunuz vs sorun kalmaz. Ama ailenizle de,eski eşinizle de,çocuğunuzun okuluyla da mobbing yaşanmaz,öyle bir dünya yok yani ben onu demek istedim.

Ben üyeye özel olarak yorum yaptım,çünkü kendisinin eski üyeliklerini ve konularını biliyorum. Sadece iş sorunları da yok,ailesiyle,eski eşiyle,çocuğunun okuluyla herkesle aynı sorunları var. Bir insan hayatın her alanında mobbinge uğramaz. Siz sadece tek yönünü görüyor ve değerlendiriyorsunuz şu anda.

Önerilerinize de gülümsedim 😊hoşçakalın.
Eski konuları bildiğinizi bilmiyordum ama yine de insanların başına gelenlere, gelemez denmesi hoşuma gitmiyor. Zamanında benim babam için de, hiçbir baba bu kadar durup dururken delirmez, sen de kendinde hata ara dendi herkes tarafından. Hayatlarında böyle baba görmedikleri için olmaz sanıyorlardı ama vardı işte… oradan gelen bir hassaslık sanırım benimkisi. Hiçbir şey olmaz değil…Medeni cevabın için teşekkürler bu arada💗

Tek tercih yaptım.hem müdürle konuştum.olumlu görüş yazacam dedi.hem genel müdürlüğü hem de bolge müdürlüğünü aradım.soz veremem vs şeklinde konuştular.gecen sene yer beğen diyenler bu sene ilgilenmedi bile.

Pamuk hanım, şu anki işyerinizde çalışmak dayanılmaz hal aldıysa tabi ki tayin isteyin. Ancak yeni işyerinize başlamadan önce mutlaka terapilere devam edin. Çünkü sorun sadece çevrenizdeki insanlar değil, sizde sorunlusunuz. Aileniz, iş arkadaşlarınız, çocuğunuzun okulu ve öğretmenleri hepsi ile problem yaşadınız. Bu durumda herkes kötü olamaz, herkes işe sorun yaşayan siz olduğunuza göre sizin değişime ihtiyacınız var. İyi ve düzenli bir terapi alırsanız olumlu değişiklikler yaşayacağınıza inanıyorum

Toksik bir iş ortamım var.senelerdir değişmedi.laf sokmalar, evrağın mudur yardımcısına imzaya gittiğim de sudan bahanelerle orası olmamış burası olmamış.isini doğru yap demeler.konustim olmuyor.bu böyle olacak.g...tümden mi uyduruyorum diyen mudur yardımdım artık son damlaydı benim için.hicbisi degismicek.iki buçuk yılda üç soruşturma geçiren müdürlüğe geldim.son soruşturma dosyasında yeni gelen personel benim mobinge uğradığımı yazmış ve bu tarafsız bor göz.acikcasi kızlar burdan hiç gidesim yok ama başka çare yok.her gün iş sorunu ile uğraşmak dengemi bozdu.sosyal çevremiz de yok.memlekete donecem.benim insanım.ama işte kiralar uçmuş durumda.ama yapacak bisi yok.sizce gideceğim yerde de aynı şeyleri yasarmiyim bilmiyorum
Zamaninda dedik size tayin isteyin diye. Bekledoniz bekledoniz tabi arttı kiralar

Back
X